Maagballon in Tunesië

maagballon prijs tunesië 1
Geschreven door Maria

Maagbanding klinieken in Tunesië tegen de beste prijs. Vind artsen die gespecialiseerd zijn in bariatrische chirurgie en vergelijk prijzen, kosten en meningen.

BesteKlinieken.nl informeert u over maagbanding in Tunesië en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Wat is de prijs van een maagballon in Tunesië?

De gemiddelde kosten van een maagballon in Tunesië zijn €1.900. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €1.600 tot €2.200. Deze prijs omvat het gehele medische verblijf: de operatie, postoperatieve behandeling, vervoer van en naar de luchthaven en het hotel, verblijf in de kliniek en taalondersteuning. Ook postoperatieve medicatie zoals voedingssupplementen zijn inbegrepen.

ProcedureKosten in Euro
Maagballon in Tunesië1900 €

Maagbandage in Tunesië: de complete gids

Als afvallen voor u een echte hindernisbaan is gebleken, kan het plaatsen van een maagballon in Tunesië de beste oplossing zijn. Dit apparaat, dat in de maag wordt ingebracht, helpt zwaarlijvige mensen gewicht te verliezen door een verzadigd gevoel te creëren. Zonder ontbering of schadelijke effecten is de maagballon een tijdelijke bariatrische behandeling. Het succes hangt grotendeels af van een gezonde levensstijl en een uitgebalanceerd dieet.

Voor een effectieve maagballon is Tunesië de plek om naartoe te gaan. Het land biedt de beste klinieken en de beste chirurgen, en uw medische reis is volledig gedekt. En dat alles tegen de beste prijs. Hier vindt u een kijkje in de keuken van een maagballon in Tunesië.

Wat is een maagballon in Tunesië?

De maagballon is een apparaat in de vorm van een ballon die tijdelijk in de maag wordt geplaatst om u te helpen gewicht te verliezen. De ballon is gemaakt van siliconen en wordt oraal of endoscopisch ingenomen en vervolgens in de maag geplaatst. Vervolgens wordt hij gevuld met een zoutoplossing om hem op te blazen en een verzadigd gevoel te geven, waardoor de capaciteit van uw maag vermindert. Een maagballon wordt aanbevolen voor 6 tot 12 maanden.

De maagballon is een niet-invasieve procedure en helpt zwaarlijvige mensen om gewicht te verliezen. Het werkt door de hoeveelheid voedsel en drank die u kunt doorslikken te beperken.

Zonder operatie is het vrijwel zonder risico voor mensen met obesitas die al zonder succes aan een dieet zijn begonnen. Het vereist geen extra inspanning of ontbering, maar het moet wel gepaard gaan met een gezonde levensstijl. Wij raden een gezond, evenwichtig dieet en regelmatige lichaamsbeweging aan.

Wat is het ideale kandidaatprofiel voor een maagballonoperatie?

Maagballonchirurgie in Tunesië is ideaal voor :

 • Mensen met overgewicht met een BMI van 30 tot 40.
 • Obese patiënten met complicaties die verband houden met obesitas: diabetes type 2, hoge bloeddruk, hyperglykemie.
 • Mensen met overgewicht die gewicht moeten verliezen voordat ze een verdere chirurgische behandeling ondergaan.

Als u in een van de bovenstaande categorieën valt, dan kan de maagballon geschikt voor u zijn. Medisch advies en grondige tests zullen echter bevestigen of deze procedure gunstig voor u is.

Hoe wordt de maagballonprocedure uitgevoerd?

Een maagballon in Tunesië vereist een ziekenhuisopname van 2 tot 3 dagen. Het wordt uitgevoerd in de beste klinieken in de regio. Het wordt uitgevoerd door een ervaren en bekwame chirurg met de nodige kennis.

De operatie maakt gebruik van innovatieve apparatuur en moderne technologie. Dit zorgt voor een risicovrije procedure met een 99% gegarandeerd resultaat.

Buitenlandse patiënten die in Tunesië een maagballon geïmplanteerd willen hebben, profiteren tijdens hun medische verblijf van een complete verzorging van A tot Z. Een professioneel en toegewijd team begeleidt u vanaf het moment dat u uw verblijf boekt en vanaf uw aankomst in Tunesië tot en met de postoperatieve follow-up.

Hoe bereidt u zich voor op een maagballonoperatie in Tunesië?

Een maagballonoperatie in Tunesië vereist een aantal voorbereidingen:

 • Gezond eten: geen overdaad of ontbering. Uw voedingsdeskundige zal u een dieetplan geven dat overeenkomt met uw voedingsbehoeften.
 • Stoppen met alcohol, tabak en nicotine
 • Stop met het innemen van bepaalde medicijnen.
 • Doe aan lichaamsbeweging om uw lichaam voor te bereiden op herstel.
 • Voer medische onderzoeken uit op verzoek van de chirurg, voedingsdeskundige of anesthesist (een maagzweer zoals een hiatale hernia kan het plaatsen van de maagballon verhinderen)

Hoe werkt een maagballon in Tunesië?

Dit type operatie duurt tussen de 20 en 30 minuten onder algehele narcose. Het wordt endoscopisch uitgevoerd door een ervaren chirurg. Aangezien u comfortabel slaapt op de operatietafel, voelt u niets.

De operatieprocedure begint met een endoscopisch onderzoek van uw slokdarm om vast te stellen of er iets is dat de plaatsing van de maagballon kan belemmeren. Vervolgens brengt de chirurg de maagballon in en vult deze met een zoutoplossing. Dit gebeurt onder endoscopische controle. Nadat de ballon is ingebracht en opgeblazen, staat u de volgende paar uur onder medisch toezicht voordat u kunt vertrekken.

Wat gebeurt er na de operatie?

Na de operatie kunt u een zoute smaak in uw mond hebben. Er kan ook een kleine hoeveelheid vloeistof uit komen. Dit duurt ongeveer een week.

Een maagballonbehandeling is tijdelijk. Na 6 maanden kan de ballon via endoscopie verwijderd worden. De arts kan u aanraden om een nieuwe ballon te laten plaatsen, afhankelijk van de hoeveelheid lichaamsvet die u bent kwijtgeraakt of wilt kwijtraken.

Tijdens de hele behandeling blijft u onder toezicht van het medische team. De voedingsdeskundige zal een specifiek dieetplan aanbevelen om gewichtstoename te voorkomen.

Voorzorgsmaatregelen na een ballonbehandeling in Tunesië

Na een maagballonoperatie in Tunesië moet u uw eetgewoonten veranderen en een paar voorzorgsmaatregelen nemen om ervoor te zorgen dat de behandeling effectief is. Naast het voedingsplan dat u moet volgen, wordt u ook gevraagd om :

 • Langzaam en voorzichtig te eten na uw operatie.
 • Begin met zacht voedsel in de tweede postoperatieve week en hard voedsel vanaf de vierde week.
 • Niet te drinken tijdens de maaltijd, maar 30 minuten ervoor of erna
 • Eet minstens 2 uur voordat u naar bed gaat om maagreflux te voorkomen
 • Neem regelmatig lichaamsbeweging.
 • Beperk de consumptie van alcohol en koolzuurhoudende dranken. Dit is verboden tot de vierde postoperatieve maand.

Hoeveel kost een maagballon in Tunesië?

De kosten van een maagballon in Tunesië variëren tussen €1.600 en €2.200, wat alle aspecten van medisch toerisme dekt, d.w.z. de medische ingreep, pre-operatieve controle, taxi, accommodatie, taalondersteuning en medicatie.


Neem contact met ons op als u een op maat gemaakte offerte wilt voor het plaatsen van uw maagballon in Tunesië. Wij zullen u doorverwijzen naar bekwame professionals en ervoor zorgen dat uw reis onder de best mogelijke omstandigheden plaatsvindt.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Maria

Mijn naam is Maria. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als marketingmanager in de medische sector. Ik heb met succes verschillende producten op de markt gebracht, waaronder medische hulpmiddelen, en ik heb een grote passie voor sales en marketing.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️