ROPA-methode in Spanje

prijsmethode ropa spanje 1
Geschreven door Émilie

De ROPA-methode in Barcelona, Spanje is een uitstekende keuze voor lesbische stellen die een gezin willen stichten en stelt elke partner in staat om deel te nemen aan het zwangerschapsproces.

BesteKlinieken.com informeert u over de ROPA-Methode in Spanje en helpt u een operatie te boeken bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Sommaire
 [show]

  Prijs van een ROPA-Methode in Spanje

  De gemiddelde kosten van de ROPA-Methode in Spanje in Barcelona zijn 4800 euro. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van 4400 euro tot 5000 euro.

  PMAKosten in euro’s
  IVF ICSI3100 euro
  IVF ICSI Eiceldonatie3800 euro
  IVF ICSI Dubbele eiceldonatie4100 euro
  IVF ICSI Spermadonatie3200 euro
  Spermadonatie800 euro
  Eicelvitrificatie2600 euro
  Kunstmatige inseminatie1000 euro
  Embryo donatie3150 euro
  ROPA techniek (gedeeld moederschap)4800 euro
  Gegarandeerde of vergoedezwangerschap 15.000 euro

  Wat is een ROPA-methode?

  De Spaanse klinieken in Barcelona bieden u niet alleen de beste experts, maar ook de meest uitgebreide en innovatieve behandelingen, zoals wederzijdse IVF voor lesbische paren (ROPA-methode). Deze procedure is een uitstekende keuze voor lesbische stellen die een gezin willen stichten en stelt elke partner in staat om deel te nemen aan het zwangerschapsproces.

  HOE WERKT WEDERZIJDSE IVF MET DE ROPA-METHODE IN SPANJE?

  Wederkerige IVF voor lesbische koppels werkt op dezelfde manier als standaard IVF. De ROPA-methode in Barcelona, ook bekend als “gedeeld moederschap”, staat voor “ontvangen van eicellen van de partner”. Samen met kunstmatige inseminatie is IVF met spermadonatie de gebruikelijke eerstelijnsbehandeling voor koppels van hetzelfde geslacht die een gezin willen stichten.

  Reciprocal IVF verschilt van standaard IVF in die zin dat beide partners fysiek kunnen deelnemen aan de conceptie van hun kind. Een van de partners levert de eicellen die in IVF gebruikt zullen worden, terwijl de andere partner de zwangerschap draagt wanneer de resulterende embryo’s naar zijn of haar baarmoeder worden overgebracht. Beide partners spelen een belangrijke rol bij het stichten van hun gezin: de ene vrouw is de biologische moeder van het kind (zij levert de eicel), terwijl de andere vrouw de draagmoeder is (zij draagt de zwangerschap en brengt de baby ter wereld).

  Klinieken in Spanje hebben methoden ontwikkeld om het verwachte succespercentage van uw vruchtbaarheidsbehandeling te bepalen. Deze methode is gratis en u ontvangt de resultaten van uw onderzoek van tevoren en altijd voor het begin van uw behandeling, zodat u volledig op de hoogte bent van uw kansen op een positief resultaat bij elke behandelingscyclus.

  DE ROPA-METHODE IN SPANJE STAP VOOR STAP

  De ROPA-methode in Spanje stelt twee vrouwen in staat om het bevallingsproces te delen en bestaat uit de volgende stappen:

  1. OVARIËLE STIMULATIE VOOR DE PARTNER DIE DE EICELLEN LEVERT

  De partner die de eicellen levert, ondergaat een cyclus van stimulatie van de eierstokken en de eicelpickprocedure, die identiek is aan de standaard IVF-procedures. Bij eierstokstimulatie worden hormonen gebruikt om meerdere eicellen te produceren. In een natuurlijke menstruatiecyclus produceert een vrouw slechts één eicel. Vruchtbaarheidsmedicijnen worden gebruikt om de eierstokken te stimuleren om meer eicellen te produceren. Dit betekent dat er meer eicellen verzameld kunnen worden voor bevruchting.

  Met meer bevruchte eicellen is er een grotere keuze aan embryo’s om in uw behandeling te gebruiken. Er zullen regelmatig echografieën en in sommige gevallen hormonale bloedtests worden uitgevoerd om de follikelgroei te controleren en een optimale respons op de stimulatie te garanderen.

  2. TERUGPLAATSING VAN EICELLEN

  Zodra de follikels een bepaalde grootte hebben bereikt, gemeten door middel van echografie, krijgt u een ander hormoon toegediend om de eicellen te helpen rijpen. Na ongeveer 36 uur zijn uw eicellen klaar om opgehaald te worden. De eicelpunctie wordt uitgevoerd in een operatiekamer onder lichte verdoving (sedatie), zodat u zich volledig op uw gemak voelt en geen pijn voelt tijdens de procedure.

  De eicelpickup duurt slechts 10 tot 15 minuten. Het wordt uitgevoerd onder echogeleiding om de baarmoederholte zichtbaar te maken en de eierstok en follikels te bereiken. De procedure is vrijwel zonder risico.

  3. BEVRUCHTING EN EMBRYOKWEEK

  De verzamelde eicellen worden in het laboratorium met behulp van een kleine steriele pipet (een glazen buisje) gemengd met sperma van uw partner of, indien van toepassing, de donor. De volgende dag wordt gecontroleerd of ze bevrucht zijn (een bevruchte eicel wordt een zygote genoemd).

  4. DE PARTNER DIE DE ZWANGERSCHAP ZAL DRAGEN

  De partner die de zwangerschap zal dragen, wordt voorbereid op de embryotransplantatie. U ondergaat een eenvoudige, directe behandeling om uw baarmoeder en baarmoederslijmvlies (de binnenbekleding van de baarmoeder) voor te bereiden op de embryotransplantatie. Deze behandeling helpt om uw baarmoeder in goede conditie te houden totdat de terugplaatsing plaatsvindt. U krijgt medicijnen (beter bekend als hormoonvervangingstherapie) om het baarmoederslijmvlies dikker te maken. Er zullen verschillende controles nodig zijn om ervoor te zorgen dat de voorbereiding goed verloopt.

  Beide partners moeten hun menstruatiecyclus synchroniseren. Als synchronisatie niet mogelijk is, kunnen de gecreëerde embryo’s worden ingevroren en tijdens een volgende hormonale voorbereiding naar de partner worden overgebracht.

  5. EMBRYOTRANSPLANTATIE

  De embryotransfer is de laatste beslissende stap in het proces om na wederzijdse IVF tot een zwangerschap te komen. De embryotransfer is een cruciale fase van de procedure en wordt meestal 72 uur (3 dagen) na de eicelpunctie uitgevoerd. Per procedure worden maximaal twee embryo’s overgeplaatst.

  De embryotransfer is heel eenvoudig en wordt net als de eicelpunctie in de operatiekamer uitgevoerd. De embryo’s worden in de baarmoeder geplaatst met behulp van een dunne, flexibele buis (embryotransplantatiekatheter) die het voortplantingskanaal (slijmvlies van de baarmoederholte) niet beschadigt. De embryotransfer is pijnloos en vereist geen verdoving of narcose.

  Profiteer van een GRATIS evaluatie!

  Op verzoek en
  zonder enige verplichting van uw kant.

  Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

  Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

  Over de auteur

  Émilie

  Mijn naam is Emilie Gervais en ik woon in Istanbul, Turkije. Ik ben een medisch schrijver met uitgebreide wetenschappelijke kennis en meer dan 15 jaar ervaring in kankeronderzoek en moleculaire biologie. Ik heb ervaring in congresorganisatie en projectmanagement. Ik heb het vermogen om complexe medische en wetenschappelijke concepten over te brengen naar een divers publiek via verschillende media, waaronder deze website als schrijfbord.

  ‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️