Reproclinic

kliniek ivf 1

Reproclinic is gespecialiseerd in MAP / IVF. Deze gecertificeerde kliniek is opgericht in 2018 en gevestigd in Barcelona, Spanje. Bekijk klantbeoordelingen, foto’s en vraag naar de prijs van een PMA in Spanje. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Reproclinic, Barcelona, Spanje 🥈

Reproclinic is een vruchtbaarheidskliniek in het centrum van Barcelona, Spanje. Het is een gloednieuwe IVF-kliniek die in 2018 is geopend en alleen internationale patiënten behandelt.

De kliniek beslaat 2000 vierkante meter op de begane grond van het gebouw waarin het gevestigd is. Hoge plafonds, verkoeverkamers (vier) die eruitzien als hotelkamers en Catalaanse designarchitectuur zorgen voor een zeer professionele omgeving die er niet uitziet als een conventionele kliniek. Er zijn drie beveiligde laboratoria – IVF, andrologie en cryo – en een operatiekamer.

De kliniek heeft een multidisciplinair team van hoogopgeleide en ervaren specialisten, die een attente, menselijke en persoonlijke service bieden.

De kliniek biedt alle vruchtbaarheidsbehandelingen (met uitzondering van draagmoederschap en geslachtskeuzecycli) met gebruik van eigen gameten of via donatie (anoniem) voor heteroseksuele of vrouwelijke paren of alleenstaande vrouwen.

De leeftijdsgrens is ongeveer 50 jaar. Er is geen tijdslimiet voor de opslag van gecryopreserveerde gameten. De kliniek stelt geïndividualiseerde vruchtbaarheidsbehandelingsprogramma’s op maat van de behoeften van elke patiënt samen.

De ervaring van de patiënt is een fundamenteel concept bij Reproclinic. Het gaat erom het hele proces beheersbaar, veilig, gemakkelijk en ontspannen te maken, omdat elk detail van de ervaring bijdraagt aan het succes ervan.

De kliniek biedt haar patiënten ook een holistische benadering: acupunctuur, voeding, osteopathie, vruchtbaarheidscoach, enz.

Het personeel spreekt Spaans, Catalaans, Engels, Frans, Italiaans, Russisch en Duits.

De kliniek is ISO 9001: 2015 gecertificeerd, geldig tot 20 november 2022. Het is ook geaccrediteerd door het Ministerie van Volksgezondheid van de Generalitat de Catalunya


Specialiteit van de kliniek :

MAP / IVF
Kunstmatige inseminatie
Embryotransplantatie
Invriezen van eicellen
Ophalen van eicellen
Embryo invriezen
Embryo overdracht
Canule voor embryotransplantatie
Vruchtbaarheidstests voor vrouwen
Vruchtbaarheidsonderzoek
Echografie van de follikel
Hormoontest
IVF – In-vitrofertilisatie
ICSI – Intracytoplasmatische sperma-injectie
IVF-consultatie
Ovariële stimulatie
PCT – Test na de bevruchting
PGD – Pre-implantatiediagnose
Behandeling van retrograde ejaculatie
Spermogram
DNA-fragmentatietest van sperma
Invriezen van sperma
Tubuskatheterisatie

Diensten

Luchthaventransfer
Gratis Wi-Fi
Hotel reserveringen
Tolkdiensten
Toeristische gids
Taxi reserveren
Internet raadplegen
Parkeerplaats
Apotheek
Privékamers


Stad: Barcelona – Land: Spanje – Opgericht: 2017
Accreditatie: ISO 9001 gecertificeerd – ISO 9001: 2015, geldig tot 20 november 2022. En het is geaccrediteerd door het Departement van Gezondheid van de Generalitat de Catalunya – Gesproken taal/talen: Spaans, Engels, Frans, Italiaans, Russisch en Duits.


De mening van Reproclinic

claudia loi
claudia loi
20:09 11 Oct 23
Ik besloot vrijwillig alleenstaande moeder te worden en mijn kliniekkeuze was REPROCLINIC. Vanwege mijn leeftijd heb ik ervoor gekozen om embryo-adoptie te proberen en ik kreeg de eerste keer mijn zoon. Ik kan dokter Julve niet dankbaarder zijn voor de steun en positiviteit. Een bijzondere vermelding voor mijn patiëntenassistente Andreina, die super aanwezig en empathisch was.
Sabrina C
Sabrina C
07:09 17 Jul 23
Ik kan niet genoeg uitdrukken hoe blij ik ben met mijn algehele ervaring bij Reproclinic, ik heb me gedurende het hele proces verzorgd en gerustgesteld gevoeld.Elk teamlid was vriendelijk en leek oprecht geïnvesteerd in mijn welzijn, wat zeer op prijs werd gesteld. Aangezien de behandeling levensveranderend en daarom overweldigend is, werd ik overweldigd door het niveau van de ontvangen service, van onmiddellijke antwoorden op alle vragen die ik per e-mail heb gestuurd, de beschikbaarheid voor afspraken, het gastvrije team en de kliniekomgeving tot de gedetailleerde uitleg van elk element van het proces, zodat ik me zelfverzekerd zou voelen over wat ik aan het doen was en wat er ging komen.Ik was nerveus om dit soort behandelingen te ondergaan, maar ik heb veel geluk dat mijn ervaring zo positief is en andere vrouwen in mijn situatie kan aanmoedigen om het ook als een optie voor hen te zien. Ik beveel de kliniek aan bij mijn vrienden en familie, niet alleen in Spanje maar ook in het Verenigd Koninkrijk.Enorm bedankt aan Reproclinic en hun team voor het leveren van alles waar ik op had kunnen hopen en meer 🙂
F S
F S
04:08 15 Sep 23
Vanaf het begin was Reproclinic extreem snel en grondig, ze beantwoordden al onze vragen over verwachtingen, proces en kosten volledig. Dr. Alicia was zeer goed geïnformeerd en professioneel. Reproclinic heeft ons ook geholpen om een ​​volledig recept te krijgen voor alle benodigde medicijnen voordat we Spanje verlieten, wat uiterst nuttig was bij terugkeer naar de VS, waar alles veel gecompliceerder is.Dankzij het hele team van Reproclinic hebben we nu een prachtige, vrolijke dochter, die niet kan wachten tot we samen met een broertje of zusje terugkomen uit Barcelona!
Juul Sniedt
Juul Sniedt
14:25 12 Dec 20
Super kliniek, fijne centrale ligging, makkelijk bereikbaar, vriendelijk personeel en heel persoonlijk.Ze hebben ons erg fijn geholpen met als resultaat de zo lang gewenste zwangerschap (inmiddels 20 weken)!:)Ze reageren snel op mails of telefoontjes. Veronica is een topper. Ze leven/denken met je mee en blijven alles in de gaten houden. Echt een super team en dus een aanrader!:)
Sarah Metalnikoff
Sarah Metalnikoff
16:54 02 Oct 23
Op zijn zachtst gezegd teleurstellend.Ik heb bij deze kliniek drie mislukte cycli meegemaakt en hoewel het proces soms buiten menselijke controle ligt, is de inhumane en ongevoelige benadering van deze kliniek onaanvaardbaar.Mijn man en ik hebben veel tijd en geld geïnvesteerd in eindeloze tests en bezoeken aan Barcelona, ​​en de onzorgvuldige aanpak die zij hanteren is verrassend.Mijn reis met deze kliniek begon zeer positief met een zeer vriendelijke dame, Silvia, die mij het droompakket verkocht. Het bieden van een persoonlijke aanpak, met beschikbare ondersteuning en mensen om mee te praten. Dit was absoluut niet het geval. Het zou dagen duren voordat iemand op mij reageerde voor zoiets eenvoudigs, en toen mijn derde ronde mislukte, antwoordde de medisch assistent Lila alleen maar met: ‘Je kunt stoppen met de medicatie en de dokter zal je morgen bellen.’Er waren onderweg veel genegeerde waarschuwingssignalen, maar ik vertrouwde deze kliniek, en in ruil daarvoor verspilde ik geweldige eieren en vier fantastische embryo's, en kreeg ik keer op keer te maken met teleurstellingen.Ik zou iedereen aanraden om weg te blijven van deze kliniek, uiteraard houdt de positieve feedback verband met succesvol geduld, maar helaas is dit niet altijd het geval, en deze kliniek denkt alleen aan de zakelijke kant en aan geld verdienen.
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️