Acibadem Taksim

Acibadem Taksim Istanbul kliniek 1

Acibadem Taksim is gespecialiseerd in tandheelkundige zorg, cosmetische chirurgie, PMA / IVF en haarimplantaten. Deze in 1996 opgerichte, JCI-geaccrediteerde kliniek bevindt zich in Istanbul, Turkije. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en prijzen voor chirurgie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Acibadem Taksim, Istanbul, Turkije 🥈

Het Acibadem Taksim Ziekenhuis is een ziekenhuis voor algemeen gebruik. Het is gespecialiseerd in plastische chirurgie, tandheelkundige behandeling, geassisteerde voortplantingschirurgie en oogchirurgie.

Het moderne ziekenhuis heeft 99 bedden en 6 operatiekamers, die allemaal zijn uitgerust met modulaire besturingssystemen, de operatiekamers van het ziekenhuis zijn uitgerust met modulaire wandsystemen en ultramoderne technologische apparatuur.

“Insight”, een moderne IT-oplossing voor workflowcoördinatie en optimalisatie van drukke operatiekamers, is een van de specialistische systemen die in het ziekenhuis worden gebruikt.

Het ziekenhuis biedt standaardkamers of suites, en alle kamers zijn uitgerust met WiFi, telefoon, televisie, catering, kluis en minibar. Het ziekenhuis biedt internationale patiënten grondtransport, ophalen van de luchthaven en vertaaldiensten.


Specialiteit van de kliniek :

Tandheelkundige zorg
Bottransplantatie
Brug
Tandkronen
Tandheelkundige implantaten
Tandarts consultatie
Tandarts
Inlays / Inlays prothese
Wortelkanaalbehandeling
Wortel schaven
Sinus transplantatie
Gebitsreiniging
Tanden bleken
Tandextractie
Tandvulling
Facings
Verstandskiezen trekken
Invisalign

Cosmetische chirurgie
Brachioplastie
Lichaamslift
Braziliaanse facelift
Borstimplantaten
Borstlift
Macrolane / HYAcorp injectie
Borstreconstructie
Borstverkleining
Wenkbrauwlift
Bilimplantaten
Huid vulling
Buik etsen
Cervico-faciale lift
Haarlijn verlagen
Liposuctie
Gynaecomastie
Halslift
Otoplastie
Consult plastische chirurgie
Traditionele neuscorrectie
Ultrasone neuscorrectie (ultrasone piëzochirurgie)
Behandeling van littekens
Dijbeen liften
Behandeling van spataderen
Behandeling van rimpels
Buikwandcorrectie
Lipofilling van het gezicht
Mastopexie
Laserliposuctie
Maagband Sleeve
Maagband
Maag-Botox
Maagbypass
Secundaire neuscorrectie
Beenverlenging

MAP / IVF
Kunstmatige inseminatie
Invriezen van eicellen
Embryo invriezen
Vruchtbaarheidsonderzoek
Hormoontests
IVF – In-vitrofertilisatie
IVF consultatie
Consultatie in voortplantingsgeneeskunde

Haarimplantatie
Baardtransplantatie
Wenkbrauw transplantatie
Wimpertransplantatie
Consultatie haaruitval
Haartransplantatie
DHI haartransplantatie
FUE haartransplantatie
FUE Gouden haartransplantatie
FUT haartransplantatie
BHT haartransplantatie

Aangeboden diensten

Luchthaventransfer
Familie accommodatie
Gratis Wi-Fi
Hotel reserveringen
Tolkdiensten
Wasservice
Overdracht van medische dossiers
PRM-toegankelijke kamers
Internet raadplegen
Apotheek
Telefoon op de kamer
Privé kamers
Revalidatie
Voorzorgsmaatregelen voor voedsel
Vertaling
TV op de kamer


Stad: Istanbul – Land: Turkije – Opgericht: 1996
Accreditatie: JCI Geaccrediteerd – Gesproken talen: Arabisch, Engels, Frans, Duits, Grieks, Roemeens, Russisch, Zweeds, Turks


Beoordelingen van Acibadem Taksim

Cem Uçgunoğlu
Cem Uçgunoğlu
07:12 14 Feb 24
Prof.dr. We willen onze lerares Fatma Tulin Kayhan, het intensive care-team, de verpleegster op de 8e verdieping en het meidenteam bedanken, moge God hen allemaal zegenen. Hygiëne, schoonmaak, een vriendelijk team dat direct probeert te doen wat je wilt, een uitstekend ziekenhuis.
diego rondhuis
diego rondhuis
15:03 19 Jan 24
goede ziekenhuis.goed geholpen door amirbedankt amir voor uw hulp en tijd j🙏🏼
Sandra Mulder
Sandra Mulder
18:18 18 Feb 24
Supermooi zkhs, heel vriendelijk personeel zowel op de afdeling als in de OK.
Luciana Houteit
Luciana Houteit
08:10 02 Jan 23
Geweldig ziekenhuis, schone diensten, behulpzaam personeel en geweldige verpleegsters. Als u in het ziekenhuis verblijft, is het eten naar ziekenhuisnormen uitstekend. De verpleegsters komen om de paar uur bij u langs en onmiddellijk als u om hulp vraagt. Een beetje lastig om verbinding te maken met wifi, maar als je eenmaal verbinding hebt, is de verbinding naadloos.
Sevtap Süren Doğdaş
Sevtap Süren Doğdaş
21:54 20 Nov 23
(Traumatische hersenschade)Of het nu gaat om ons intensive care-team en onze intensive care-arts Filiz, die over geweldige apparatuur beschikt, en het serviceteam op de 7e verdieping, dat geweldige staf heeft, en het allerbelangrijkste: Dç, die een geweldige arts en mens is. Dankzij de bovenmenselijke inspanningen van onze leraar Dr. İsmail Yüce hebben we hem naar Acıbadem gestuurd omdat hij naar verluidt niet kon lopen of praten, omdat hij een hoop was, omdat hij zo'n belangrijke invloed op ons leven had, en het allerbelangrijkste, omdat hij altijd aardig voor ons was en al onze vragen geduldig beantwoordde. Hartelijk dank dat u blij bent met ons. Moge God je zegenen, mijn lieve leraar. Bedankt Taksim Acıbadem Ziekenhuis en zijn personeel.
Leyla özulucak
Leyla özulucak
21:03 15 Oct 23
Naar mijn mening staat het Taksim Acıbadem-ziekenhuis op nummer 1 onder de Acıbadem-ziekenhuizen en is het het privéziekenhuis met de beste artsen in Turkije. Ze zijn erin geslaagd een grote harmonie tot stand te brengen met hun uitstekende artsen en teams. Ik heb drie operaties gehad in dit ziekenhuis en heb me altijd thuis en veilig gevoeld. Deze vriendelijke en professionele omgeving; Het heeft ervoor gezorgd dat ik voor Taksim heb gekozen, ook al was er een ander ziekenhuis dichterbij mijn huis...Eerst; Prof.Dr.Tamer Karşıdağ, Prof.Dr. Ik wil graag Atakan Yesil, dr. Cenk Ercemiş en assistent prof. Faruk Aybike bedanken.
Viktoria Shchorba
Viktoria Shchorba
20:35 13 Oct 23
Ik vloog vanuit de VS naar de kliniek, werd vergezeld door twee vertalers, Alena en Zhanap, die me eenvoudigweg zeer professionele hulp boden, van onderhandelingen met artsen tot morele steun en me aan de hand leidden door alle kantoren, ze losten problemen op van mijn telefoon opladend voor gedetailleerde onderhandelingen met de verpleegsters, wat ze voor mij zouden doen, hoe en wanneer, terwijl ze eten of thee bestelden, waren de meisjes zo oprecht geïnteresseerd in mijn goede verblijf in de kliniek dat ze me zelfs na mijn bezoek op de hoogte brachten van de testresultaten vertrek. De gynaecoloog was de beste dokter die ik ooit op dit gebied heb ontmoet, de anesthesiologen zijn geweldig, de uitweg uit de anesthesie is een van de gemakkelijkste, en ik heb iets om mee te vergelijken, geloof me. Alle doktoren kennen hun vak, geen paniek veroorzaken en hun best doen om uw problemen te helpen en op te lossen. De verpleegsters rennen 39 seconden na het indrukken van de knop, de netheid is perfect, goede reparaties in planken, het eten is dieet maar vers, warm en volgens het menu toegestaan aan jou. Ik raad iedereen deze kliniek aan, niet goedkoop maar wel van zeer hoge kwaliteit.
Irina Donea
Irina Donea
23:17 22 Apr 24
Ik ben hier voor mijn operatie, die morgen is, maar het enige dat ik kan zeggen is dat dit het meest luxueuze ziekenhuis is waar ik ooit ben geweest.5✨ schoonmaken5? vriendelijk personeel5✨ spectaculaire kamer5✨ volledig uitgerustMisschien mis ik iets om te beoordelen omdat ik ook moe ben, maar je begrijpt mijn punt ♥️. Ik kan mijn mening niet beter verwoorden
Aisyah Almashoor
Aisyah Almashoor
03:43 28 Feb 24
Absoluut fantastisch. Ik kwam met heel hoge koorts, kon niet goed lopen en was erg zwak.Zodra ik aankwam, werd ik begroet door de receptie en de andere receptioniste bood mij een rolstoel aan waar ik erg dankbaar voor was.Ze stuurden me naar de afdeling spoedeisende hulp en het registratieproces verliep erg soepel, ondanks dat ik een buitenlander (Maleisiër) was.Doktoren, verpleegsters waren zeer attent en legden goed uit in het Engels, blijkbaar heb ik het Influenza A-virus opgelopen. Ze hebben mij hele zakken en zakken met infuus gegeven om mijn koorts te verlagen en na een paar uur voelde ik mij een stuk beter.Bedankt en ik zal mijn mede-Maleisiërs aanbevelen om hier hun spoedbehandeling te krijgen als ze op vakantie zijn vanwege de uitstekende behandeling, de comfortabele kamer en de goede artsen.
Cihan Örpek
Cihan Örpek
15:45 24 Aug 23
Wij waren aanwezig bij de bevalling. Het personeel, dat mij benaderde met de oprechtheid die ik iedereen zeker kan aanbevelen en nooit hun respect verloor, kreeg van mij de volle punten. Sterker nog, ik kan zeggen dat de ziekenhuisdiensten zijn zoals ze zouden moeten zijn, of zelfs daarboven. Op een paar shirts van veel ziekenhuizen. Het is het ziekenhuis waar ik als groep de voorkeur aan geef.
T Tunc
T Tunc
15:07 17 Feb 22
Super fijne ziekenhuis! Ze zijn zo meedenkend en zorgzaam! Adviseer iedereen om naar dit ziekenhuis te komen! Bedankt voor alle hulp dames van de check-up afdeling 🙂
İpek Özcan
İpek Özcan
09:26 19 Sep 23
Hallo,De rug van mijn vrouw was gebroken als gevolg van een verkeersongeval dat we drie maanden geleden hadden tijdens het reizen tussen steden. We moesten een zeer vermoeiende en angstige nacht doorbrengen op de eerste hulp van het ziekenhuis in de stad waar we ons bevonden. Toen we de ernst van de situatie beseften, gingen we op zoek naar een dokter en een ziekenhuis. Zowel op aanbeveling als naar aanleiding van de commentaren die we lazen, heeft Prof. dr. We namen contact op met Akın Sabancı en de volgende dag bevonden we ons per ambulance in het Acıbadem-ziekenhuis in Istanbul / Taksim.De heer Akın heeft ons geweldige steun gegeven vanaf het moment dat we hem telefonisch bereikten. Hij was met zijn hele team bij ons vanaf het eerste moment dat we de kamer binnenkwamen. Zijn benadering als mens voordat hij dokter werd, was ongelooflijk.Met het vertrouwen dat hij ons schonk, hebben we zonder enige aarzeling mijn vrouw aan hem overgedragen.De operatie en de nasleep ervan zijn heel goed verlopen.Hij beheerde al onze zorgen en vragen, zelfs nadat we het ziekenhuis hadden verlaten.Van hieruit prof. dr. Naar SabanciDr. beheerde het hele proces met hem en toonde dezelfde interesse en warmte. Aan Onur ÖztürkEn ik wil Müberra Demirbaş bedanken voor haar meelevende benadering van mij en mijn vrouw tijdens dat stressvolle proces.
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️