All-On-6 en Hongrie

prijs all on 6 hongrie pas chere 1
Geschreven door Émilie

All-On-6 in Hongarije is een permanente gebitsprothese waarmee uw tanden volledig kunnen worden hersteld.

BesteKlinieken.com informeert u over All-On-6 in Hongarije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Sommaire
 [show]

  Prijs van een All-On-6 in Hongarije

  De gemiddelde prijs van een All-On-6 tandheelkundig implantaat in Hongarije is €6.000. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €4.000 tot €8.000.

  ProcedureKosten Hongarije
  Alles-op-66000 €

  Wat is een All-On-6?

  All-on-6 tandheelkundige implantaten zijn ontworpen om kunstgebitten te vervangen en maken het mogelijk om zes implantaten in de boven- en onderkaak te plaatsen. Over het algemeen worden er vier implantaten aan de voorkant van de kaak geplaatst en twee aan de achterkant. Ze liggen op een acrylbasis in dezelfde kleur als het tandvlees, terwijl de kronen van hars, zirkonia of porselein kunnen worden gemaakt.

  All-On-6 in Hongarije is een permanente gebitsprothese waarmee uw tanden volledig gereconstrueerd kunnen worden. De behandeling voorziet in een compleet gebit (geplaatst op het boven- en onderkaakbot) dat ondersteund wordt door zes tandheelkundige implantaten.

  De implantaten worden in een lichte hoek van 30 tot 45 graden geplaatst, waardoor het implantaat sterker wordt. Hierdoor kunnen mensen met kaakbotverlies implantaten laten plaatsen zonder dat er tijdrovende en dure bottransplantaties nodig zijn.

  Hoe werkt All-on-6?

  Hier zijn alle stappen die u moet nemen om de perfecte glimlach te krijgen.

  1. Eerste consult, CT-scan en röntgenfoto

  De tandarts zal de algemene conditie van uw mond en kaak beoordelen en de nodige scans of röntgenfoto’s maken. Vervolgens zal de tandarts, als u besluit door te gaan met de procedure, afdrukken van uw mond nemen. Deze worden dan naar het laboratorium gestuurd voor het maken van gepersonaliseerde prothesen – de kaak- en tandgedeelten of bruggen die op de implantaten worden bevestigd.

  2. Verdoving

  Voor uw operatie krijgt u een plaatselijke verdoving om ervoor te zorgen dat het hele proces pijnloos verloopt. Vervolgens wordt uw mond zorgvuldig gereinigd om bacteriën en beschadigd weefsel te verwijderen.

  3. Het plaatsen van implantaten in Hongarije

  Er worden vier gaten aan de voorkant van de kaak geboord en twee aan de achterkant. Uw implantaten worden vervolgens in een hoek van 30 tot 45 graden geplaatst. In de meeste gevallen zitten uw nieuwe tanden binnen een dag vast op de implantaten.

  Het kan zijn dat u in eerste instantie tijdelijke implantaten krijgt die zes tot negen maanden blijven zitten. Dit is een voorzorgsmaatregel om blauwe plekken te voorkomen en ervoor te zorgen dat er minder druk op uw implantaten komt te staan tijdens het genezen. Zodra uw mond volledig genezen is, zal uw tandarts uw permanente implantaten plaatsen.

  Alternatieve behandelingen voor All-on-6

  Er zijn twee haalbare alternatieven voor All-On-6 implantaten in Hongarije: kunstgebitten, traditionele dentale implantaten, All-On-4 en All-On-8

  Kunstgebit

  Kunstgebitten worden gemaakt van een acrylbasis, die roze is en het tandvlees bedekt. Het bovenste deel van het kunstgebit bestaat uit de tanden, die van porselein of hars zijn gemaakt en het gehemelte bedekken. Na verloop van tijd verandert uw tandvlees op natuurlijke wijze en moet uw kunstgebit mogelijk opnieuw worden gevormd of bekleed. Een volledige vervanging wordt om de 5 tot 8 jaar aanbevolen.

  Tandheelkundige implantaten

  Er kan voor tandheelkundige implantaten worden gekozen als er één of meer tanden of kiezen moeten worden vervangen. Tandheelkundige implantaten hebben een genezingsperiode van 4 tot 6 maanden nodig om het implantaat met het kaakbot te laten vergroeien, voordat de kroon en het abutment worden vastgezet. In sommige gevallen hebben mensen langdurige bottransplantaties nodig voordat het implantaat kan worden geplaatst. Tandheelkundige implantaten zijn duur en bottransplantatie kan de uiteindelijke kosten verhogen. De duur van de operatie en de genezingstijd zijn veel langer dan bij All-on-6 implantaten.

  All-on-4 implantaten

  All-on-4 implantaten werken in Hongarije op precies dezelfde manier als All-on-6 implantaten. Het enige grote verschil is dat u in het eerste geval vier implantaten krijgt om de tandboog te ondersteunen en in het tweede geval zes. All-on-4 wordt aanbevolen voor patiënten die niet zoveel botsterkte hebben als patiënten die in aanmerking komen voor All-on-6.

  Verloop van de operatie in Hongarije

  De ingreep duurt één tot twee uur en u krijgt een plaatselijke verdoving of algehele narcose.

  Uw tandheelkundig team zal ervoor zorgen dat u zich op uw gemak voelt en zal eventuele vragen beantwoorden voordat de ingreep begint. Zoals hierboven al vermeld, worden er eventueel noodzakelijke extracties uitgevoerd en wordt uw mond grondig gereinigd voordat het implantaat wordt geplaatst.

  Na de ingreep kan uw mond wat gezwollen en pijnlijk aanvoelen, wat meestal behandeld kan worden met vrij verkrijgbare pijnstillers. De hersteltijd is meestal minimaal: patiënten hervatten hun gebruikelijke activiteiten een paar dagen na de ingreep en kunnen in sommige gevallen meteen daarna weer vast voedsel eten.

  Prijzen van All-On-6 implantaten wereldwijd

  De kosten van tandheelkundige implantaten voor de eerste zes patiënten zijn de afgelopen jaren gestabiliseerd. Dankzij de toegang tot kwaliteitstandartsen in het buitenland is de behandeling de afgelopen jaren veel betaalbaarder geworden. Hieronder vindt u de prijzen voor All-on-6 tandheelkundige implantaten op een aantal verschillende locaties. Houd er rekening mee dat deze prijzen noch vast noch gegarandeerd zijn en van patiënt tot patiënt kunnen verschillen, afhankelijk van een aantal factoren.

  LandPrijs
  Turkije5800 euro
  Hongarije6000 euro
  Mexico6700 euro
  Thailand11.000 euro

  Profiteer van een GRATIS evaluatie!

  Op verzoek en
  zonder enige verplichting van uw kant.

  Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

  Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

  Over de auteur

  Émilie

  Mijn naam is Emilie Gervais en ik woon in Istanbul, Turkije. Ik ben een medisch schrijver met uitgebreide wetenschappelijke kennis en meer dan 15 jaar ervaring in kankeronderzoek en moleculaire biologie. Ik heb ervaring in congresorganisatie en projectmanagement. Ik heb het vermogen om complexe medische en wetenschappelijke concepten over te brengen naar een divers publiek via verschillende media, waaronder deze website als schrijfbord.

  ‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️