Ivf Spain Madrid

Ivf Spain Madrid Alicante kliniek 1

IVF Spain is gespecialiseerd in MAP / IVF. Deze gecertificeerde kliniek is opgericht in 2009 en gevestigd in Alicante, Spanje. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en vraag naar de prijs van een operatie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Ivf Spain Madrid, Alicante, Spanje

Bij IVF Spain streven we ernaar om in de voorhoede te staan van het onderzoek naar geassisteerde voortplanting. We evalueren en gebruiken voortdurend innovatie en technologie om onze patiënten de best mogelijke behandeling te garanderen. Deze toewijding stelt ons ook in staat om ons te specialiseren en positieve resultaten te behalen in vaak complexe gevallen, zoals patiënten bij wie de implantatie mislukt is, immunologische en genetische problemen die de conceptie beïnvloeden of herhaalde miskramen, evenals in het geval van anonieme eiceldonaties.

IVF Spain werd in maart 2017 officieel bezocht en geaccrediteerd door het RAG-team en toonde het hoge niveau van expertise, diensten, faciliteiten en onderzoeksscore aan dan elke andere RAG vruchtbaarheidskliniek in 2016. Het team blijft hard werken om vruchtbaarheidsbehandelingen van ‘wereldklasse’ te bieden aan voornamelijk internationale en grensoverschrijdende patiënten.

IVF Spain is gevestigd in een zeer rustige en vredige omgeving, met gemakkelijke toegang met het openbaar vervoer. Het gebouw is zeer modern, omringd door prachtige palmbomen, tropische planten en vogelgezang. De kliniek heeft een eigen terras, waar u kunt genieten van een kopje koffie of thee. De ontvangstruimte is zeer goed ontworpen, zodat patiënten de harmonie van de plek kunnen voelen.

De omgeving van de kliniek is zeer schoon en steriel. Alles is vriendelijk en gastvrij. De kliniek heeft 4 laboratoria en is uitgerust met de nieuwste technologie. De filosofie van IVF Spain is gebaseerd op een persoonlijke behandeling van de patiënt, waarbij een uitgebreide service wordt geboden in de voorkeurstaal van de patiënt, wat duidelijke communicatie en begrip bevordert. Patiënten ontvangen een welkomstpakket en kunnen na de behandeling gebruikmaken van acupunctuur of massages. Ze zetten zich in om voorop te lopen in het onderzoek naar AHR en evalueren en gebruiken voortdurend innovatie en technologie om ervoor te zorgen dat hun patiënten de best mogelijke behandeling krijgen.

Deze kliniek heeft formeel aangetoond dat het niveau van expertise, faciliteiten, service en respons van patiënten ver boven de huidige internationale klinieknormen ligt.


Specialiteit van de kliniek :

MAP / IVF
Anti-sperma antilichaam test
Kunstmatige inseminatie
Geassisteerd uitbroeden van PMA
Embryo overdracht
Invriezen van eicellen
Ophalen van eicellen
Invriezen van embryo’s
Embryo overdracht
Canule voor embryotransplantatie
Embryoscoop
Vruchtbaarheidstests voor vrouwen
Vruchtbaarheidsonderzoek
Echografie van de follikel
Hormoontest
Hysterosalpingografie
IVF – In-vitrofertilisatie
ICSI – Intracytoplasmatische sperma-injectie
IVF consultatie
MACS – Immunomagnetische Celselectie
Ovariële stimulatie
PCT – Test na de bevruchting
PGD – Pre-implantatiediagnose
Behandeling van retrograde ejaculatie
Spermogram
DNA-fragmentatietest van sperma
Invriezen van sperma
Tubuskatheterisatie

Aangeboden diensten

Luchthaventransfer
Gratis Wi-Fi
Hotel reserveringen
Tolkdiensten
Toeristische gids
Taxi reserveren
Internet raadplegen
Parkeerplaats
Apotheek
Telefoon op de kamer
Privé kamers
Restaurant
TV in kamer


Stad: Alicante – Land: Spanje – Opgericht in 2009
Accreditatie: Geen informatie – Gesproken talen: Spaans, Engels, Frans


Beoordelingen van IVF-Spanje Alicante

4.3
powered by Google
Lorena Ruiz
Lorena Ruiz
07:43 24 Apr 24
Zorg- en medisch team van 10 personen. Ik onderging een cryopreservatiebehandeling, en hoewel ik aanvankelijk mijn twijfels had, voelde ik me kalm toen ik vanaf het begin contact met hen opnam en wist dat ik in de beste kliniek was. De nauwe behandeling en het vertrouwen dat ze vanaf het begin geven, worden op prijs gesteld. Dank aan dit hele geweldige team.
Roca Daniela
Roca Daniela
20:11 14 Apr 24
Wij hebben een geweldige ervaring gehad met de kliniek. 100% succes bij de eerste poging. Ze weten echt hoe dit moet. Het gehele personeel is goed opgeleid, gastvrij en zeer aangenaam. De artsen nemen echt de tijd om uw medische situatie te leren kennen en stellen de beste handelwijze en behandeling voor, aangepast aan uw specifieke situatie. We volgden het voorgestelde pad en zeker, enkele maanden later werden we de gelukkigste toekomstige ouders en verwachtten we ons kleintje heel snel.Grote dank aan Dr. Pack, vooral voor zijn geduld en advies, en natuurlijk aan het beste embriologenteam dat zo goed voor alles heeft gezorgd.Het team van IVF Spanje maakt het gemakkelijk om ervoor te zorgen dat alle stukjes in elkaar vallen, we kunnen je niet genoeg bedanken 🙏🏻😊
Jenni Flynn
Jenni Flynn
20:36 14 Feb 24
We hadden meerdere ivf-behandelingen in Ierland (10 rondes) en begonnen de hoop te verliezen. We hebben IVF Spanje Alicante gevonden en na ons eerste consult voelden we ons zo verzorgd. We hebben twee eiercollecties en twee embryotransfers gedaan. We hebben de meest geweldige zoon Louis en nu zijn we zwanger van ons tweede kind - buiten onze dromen. We kunnen IVF Spanje en hun hele team nooit bedanken voor het waarmaken van onze dromen. We werden zo goed verzorgd door de administratie, het verplegend personeel en de artsen. Aan de embryologen: bedankt allemaal voor de zorg voor onze embryo's en de veilige terugplaatsing ervan. In onze ogen zijn jullie allemaal wonderdoeners. 100% succespercentage x
Liss Garis
Liss Garis
20:17 11 Mar 24
Wij konden niet gelukkiger zijn. Hartelijk dank aan het hele team dat vanaf de eerste dag voor ons heeft gezorgd. De doktoren in ons land vertelden ons dat het onmogelijk zou zijn om kinderen te krijgen, maar IVF Spanje had vanaf het begin vertrouwen in ons en nu zijn we zwanger! Je bent altijd bereikbaar, reageert snel en steekt veel tijd in onze zaak. We zijn meer dan dankbaar dat we je hebben gevonden. Wij hebben de kliniek al aanbevolen aan anderen in onze situatie.
Yervand Soukiasiyan
Yervand Soukiasiyan
12:21 05 Mar 24
Wij willen graag een recensie achterlaten voor een prachtige kliniek in Spanje.Na 8 jaar lijden en een enorm aantal IVF-pogingen in Nederland en België hebben we besloten contact op te nemen met de Spaanse IVF Life kliniek.Dr. Reshota en haar team waren echt heel professioneel en attent. Het lieve meisje Yulia vertelde ons alles duidelijk en legde alles uit, had al die tijd contact met ons. Gedurende het hele proces ondersteunden en begeleidden ze ons, beantwoordden alle vragen, herinnerden ons aan elke medicatie, waren zeer attent. Het resultaat overtrof onze verwachtingen de eerste keer) Ik werd zwanger na de 1e IVF en de 1e embryotransfer. Wij kunnen deze kliniek alleen maar aanbevelen! Als je de laatste kans hebt en de tijd dringt echt, aarzel dan niet lang en neem contact op met deze kliniek. Alles was zo duidelijk en goed gepland, we zijn helemaal blij met de kliniek en de artsen. (We zijn zelfs helemaal tevreden) denk erover om opnieuw contact op te nemen) als we het echt niet hadden verwacht. Nogmaals hartelijk dank aan de dokter en het hele team dat voor ons heeft gezorgd. Jachthaven
SCR
SCR
13:20 04 Sep 23
Deze kliniek was geweldig en ben nu 26 weken zwanger van een meisje. Ik had een eerdere slechte ervaring in Praag met een mislukte poging waarbij ik twee weken wachtte nadat het niet werkte voor enige communicatie over wat er mis ging en het enige antwoord was ‘probeer het gewoon opnieuw’. Ik wilde Ierland, waar ik woon, niet proberen, omdat het duur is en niet de vooruitgang heeft die Spanje heeft.Zodra ik het team van IVF Spanje Alicante ontmoette, was ik echt onder de indruk van hen. Carmen reageerde meteen op mijn vraag en ik was slechts 2 dagen in Alicante op weg naar Menorca en zij begeleidde mij. Ik had het gevoel dat ze erom gaven en er echt mee bezig waren, en ik had echt het gevoel dat Dr. Herrerer haar uiterste best voor ons zou doen, en dat deed ze ook. Zij is wat ik zou vragen van een eerlijke en meelevende IVF-arts. Sarah was erg intelligent en snel als onze verpleegster. Claudia en Hector altijd een prettige ontvangst bij aankomst in de schone en sfeervolle kliniek.De hele procedure nam iets meer tijd in beslag dan andere klinieken met een biopsie en IM-Map voordat het embryo werd geïmplanteerd, maar de methode is erg slim omdat het je beschermt tegen de emotionele problemen door onnodig verlies van embryo's. Ze zorgen ervoor dat de omstandigheden perfect zijn voor implantatie en doen hun uiterste best om het te laten werken. Er werd vastgesteld dat mijn immuniteit de implantatie niet ondersteunde en dat de timing van de ontvankelijkheid anders was, dus ik ben blij dat ik het heb getest. We deden een ronde IVF en daarna nog een ronde voor embryobanking en we hielden 3 genetisch geteste ingevroren embryo's van goede kwaliteit over. Met het eerste implantatiesucces!Mijn man en ik hebben altijd genoten van onze reizen naar Alicante, hoewel het verrassend klinkt omdat IVF erg moeilijk kan zijn, maar we genoten van de zon, het eten en de mensen. Dit maakte een algemeen verschil voor mijn welzijn tijdens de behandeling. Het was altijd een genoegen om het personeel in de kliniek te zien en de reacties waren altijd snel, wat een enorm verschil maakte voor mijn emotionele welzijn. Ik zou eigenlijk zeggen dat ik het proces niet moeilijk vond toen ik eenmaal naar deze kliniek was overgestapt. Mijn man en ik vroegen ook of we na het ophalen geen e-mails konden ontvangen totdat de embryo's de blastocyst hadden bereikt, om de achtbaan terwijl de embryo's zich ontwikkelden te vermijden. De kliniek steunde onze beslissing. Ze waren ook zeer voorstander van genetische tests, die ik in andere landen niet tegenkwam.Ik raad deze kliniek zo aan en zal er positief over denken en zal terugkomen voor onze 2 ingevroren embryo's! Ik heb een grote waardering voor al het personeel, omdat ze het leven beter hebben gemaakt toen ze de moeilijkheden van andere klinieken voelden. Zelfs als het niet had gewerkt, zag ik een verpleegster een patiënt knuffelen die van streek was en haar steunde, dat medeleven betekent veel
Djurdja Milutinovic
Djurdja Milutinovic
10:49 17 Oct 23
Ik heb uitgebreid onderzoek gedaan naar de klinieken in heel Europa en ben tot de conclusie gekomen dat dit een van de beste klinieken is. Onze reis duurde ongeveer een jaar, met meerdere bezoeken en veel studies. We zijn altijd goed behandeld, met geduld, met aandacht. We hebben altijd het gevoel gehad dat het IVF-team voor ons, ons proces, zorgt en dat ze met hun expertise hun best doen om het resultaat te bereiken. De patiëntenzorg en ondersteuning is op elk moment uitstekend. Ze zijn altijd beschikbaar en altijd bereid om te ondersteunen.En niets meer toe te voegen dan dat ik deze kliniek van harte aanbeveel.Hartelijk dank aan Iuliia en Dr. Rogel.
Judith P
Judith P
14:49 11 Sep 23
Zwanger van ons tweede wonderkind! In ons eigen ziekenhuis werd ons verteld dat we waarschijnlijk nooit zwanger zouden worden met mijn eigen eieren. Bij IVF Spanje was de aanpak echter heel anders. Een gepersonaliseerde behandeling, veel testen en het behandelplan aanpassen totdat we de juiste aanpak voor ons hadden gevonden.Dr. Pack en de rest van het team zijn zeer professioneel, maar ook zeer aanspreekbaar. En de resultaten spreken voor zich. Nogmaals bedankt!Zou het zeker aanbevelen!
bb aa
bb aa
12:06 02 Oct 23
Na een lange traject en dankzij Dr. Isabel Herrera​ zijn we heel goed geholpen. Wij zijn erg dankbaar.
Bianca Verwaard-Vrees
Bianca Verwaard-Vrees
18:07 26 May 21
Afgelopen jaar in contact gekomen met IVF Spain om onze droom te verwelkomen. Vanaf moment 1 zijn wij heel vriendelijk behandeld, waardoor wij in augustus 2020 naar de kliniek zijn gegaan voor de behandeling.Door de vakkundigheid van het artsen is onze behandeling met 1 terugplaatsing geslaagd. April 2021 hebben wij een mooi meisje op de wereld gebracht. Wij danken het hele team van IVF Spain voor alle goede zorgen, en zullen zeker terug komen voor een 2de terugplaatsing.
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️