Istanbul Aesthetic Center

Istanbul Istanbul Aesthetic Center 1

Istanbul Aesthetic Center is gespecialiseerd in tandheelkundige zorg, cosmetische chirurgie en haarimplantaten. Deze in 1974 opgerichte, ISO 9001:2008 gecertificeerde kliniek is gevestigd in Istanbul, Turkije. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en krijg prijzen voor chirurgie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Istanbul Esthetisch Centrum, Istanbul, Turkije šŸ„‡šŸ†

Istanbul Aesthetic Center is een ziekenhuis voor plastische chirurgie in Levent Mahallesi, Istanbul. Het ziekenhuis is toegewijd aan het leveren van goede diensten aan zijn patiƫnten met behulp van high-tech apparatuur en ervaren artsen. Het ziekenhuis is ISO 9001:2008 gecertificeerd en is gespecialiseerd in cosmetische chirurgie, tandheelkundige chirurgie en haarchirurgie.

Het biedt VIP- en standaardkamers die speciaal ontworpen zijn voor het comfort van de patiĆ«nt. Het ziekenhuis heeft ook een intensive care afdeling (ICU) voor noodgevallen. Het ziekenhuis voert voortdurend een “PatiĆ«nttevredenheidsanalyse” uit om een hoge mate van patiĆ«nttevredenheid te garanderen.

Ze registreren de resultaten ook in een digitale omgeving. Het ziekenhuis behandelt gemiddeld 2500 klinische patiƫnten en 1500 poliklinische patiƫnten, en streeft ernaar om wetenschappelijke ontwikkelingen, technologische uitvindingen en alle vooruitgang in de geneeskunde beschikbaar te maken en te houden voor patiƫnten.

Het doel is om de menselijke gezondheid op het hoogste niveau te houden en de patiƫnt tevreden te stellen door middel van geschikte behandelmethoden binnen het kader van gezondheidsethiek.

Het ziekenhuis ligt in het centrum van de stad, dicht bij alle vervoersmiddelen, waaronder een treinstation, een busstation en een taxistandplaats. Het ziekenhuis ligt ook dicht bij verschillende toeristische attracties.

Foto’s van de kliniek


Specialiteit van de kliniek :

Tandheelkundige zorg
Wortelkanaalbehandeling
Tandkronen
Facings
Witten van tanden
Apicale resectie
Hollywood glimlach
Tandheelkundige implantaten

Cosmetische Chirurgie
Wenkbrauwlift
Blepharoplastie
Canthopexie
Vossenogen
Temporale lift
Wenkbrauwlift
Niet-chirurgische verlaging van de haarlijn
Buikwandcorrectie
Vaser Lipo
Liposuctie
Gynaecomastie
Halslift
Otoplastie
Lipofilling gezicht
Mastopexie
Laserliposuctie
Rhinoplastie

Haarimplantatie
Haartransplantatie
DHI haartransplantatie
FUE haartransplantatie
FUT haartransplantatie

Diensten

Luchthaven transfer
Gratis Wifi
Hotel reserveringen
Internationale kranten
Toeristische gids
Taxi reserveren
Overdracht van medische dossiers
Internet raadplegen
Telefoon op de kamer
Revalidatie
Religieuze voorzieningen
TV op de kamer

Artsen :

  • Prof. Dr. GĆ¼rhan Ɩzcan (plastische chirurgie)
  • Dr. Ergin Er (plastische chirurgie)
  • Dr. Aylin Turan (tandheelkundige zorg)

Stad: Istanbul – Land: Turkije – Opgericht: 2006
Accreditatie: ISO 9001:2008 – Gesproken taal/talen: Arabisch, Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Turks

De kliniek ligt dicht bij 2 internationale luchthavens, de nieuwe luchthaven van Istanbul aan de Europese kant van Istanbul en Sahiba Gocken aan de Aziatische kant. Er is een treinstation, busstation en taxistandplaats in de buurt. Patiƫnten kunnen elk vervoermiddel gebruiken om bij de kliniek te komen.


Beoordeling van Istanbul Esthetisch Centrum

SevinƧ Ɩzer
SevinƧ Ɩzer
06:20 20 Apr 24
dr. Hartelijk dank aan mijn leraar Ali, dat zou een understatement zijn. Ik wil hem en zijn team bedanken voor hun betrokkenheid bij mijn operatie-, ziekenhuis-, ontslag- en controleprocessen. Het beste uit zijn vak. Graag gedaan meneer. Ik raad het ten zeerste aan.
Piensa Salud
Piensa Salud
11:13 31 Mar 24
Hallo allemaal, ik vertel jullie mijn ervaring, ik heb een borstimplantaat-explantatie en een botmastopexie-borstlift gehad en ik moet zeggen dat het geweldig was, van Dr. Zelfs de anesthesist en al het ziekenhuispersoneel en last but not least kun je rekenen op de geweldige Sebnem die een buitengewoon en zeer professioneel persoon is, zij is de uitstekende (vertaler) šŸ‘Œ Ik zou duizend keer terugkomen indien nodig. Het is geen aanbeveling, want we zijn allemaal verschillend, ik vertel je alleen hoe het bij mij is gegaan en dat mijn ervaring sensationeel was, en ik vertrouwde erop dat ze vanaf de eerste dag dat ik met de vertaler Sebnem sprak, voldeed aan wat ze mij beloofde . Ik bedank nogmaals de artsen die mij hebben geopereerd en al het ziekenhuispersoneel dat allemaal 1A is. Ik vertrouw erop dat mijn ervaring voor iemand nuttig zal zijn. Bedankt duizenden
Thierry Klein
Thierry Klein
12:58 15 Jan 24
Ik heb voor deze kliniek gekozen om haarimplantaten uit te voeren. De vertegenwoordiger is zeer efficiĆ«nt en beheert en anticipeert alle problemen onmiddellijk. Vanaf het vliegveld werd ik opgehaald en begeleid, begeleid en daarna zeer goed geĆÆnformeerd door een tolk die aanwezig was tijdens de 2 bezoeken. De operatie duurde zeven uur en verliep uitstekend. slechts Ć©Ć©n minpuntje betreft de anesthesie die onvolledig was en wat aanpassingen vergde, maar het werk is uiteindelijk echt van hoge kwaliteit en zeer goed uitgevoerd. Een kliniek om aan te bevelen!
Rosa Plaza
Rosa Plaza
05:08 09 Jan 24
PrivƩkliniek, medisch personeel, dokter Gurhan Ozcan en vooral Sebnen (tolk die mij stap voor stap volgde in dit avontuur) superbekwaam. Borstoperatie (mastopexie) en vaser lipo zijn naar mijn wens geslaagd, 3 maanden later zie ik het resultaat en ik vind het erg leuk. Ik zou het allemaal opnieuw doen en ik zou mezelf met gesloten ogen toevertrouwen aan de deskundige handen die voor mij zorgden. Het hotel is ook prachtig.
Francesca Marchese
Francesca Marchese
21:33 14 Oct 23
Een buikwandcorrectie is altijd mijn droom geweest, die ik uiteindelijk heb gerealiseerd met prachtige resultaten... en vooral door een verwaarloosbaar bedrag te betalen vergeleken met wat ik in Italiƫ had geciteerd.Ik boekte de interventie 7 maanden van tevoren, gedurende welke tijd vertaler Sebnem altijd beschikbaar was op WhatsApp voor al mijn vragen of twijfels.Alles verliep zoals ze beloofde.Ik werd op de luchthaven begroet door een zeer vriendelijke heer die ons naar het viersterrenhotel bracht (erg mooi, schoon en iedereen was erg aardig).De volgende dag waren alle tests gedaan, sprak ik met de chirurg Dr. Ergine Er (zeer bekwaam en vriendelijk) en werd de operatie uitgevoerd.De verpleegkundigen die bij mij waren, waren geduldig en erg aardig en zelfs de twee controles na de operatie werden uitgevoerd door competent personeel.De twee dagen na de operatie bracht ik door in het hotel, maar voor alles was Sebnem er altijd via WhatsApp.Het was een zeer positieve ervaring en ik zal zeker terugkomen voor meer operaties. Ik raad deze kliniek aan omdat er bekwame artsen zijn en het personeel erg aardig is en ervoor zorgt dat je je thuis voelt, iedereen... zelfs de dame die de maaltijden bracht, ik denk met veel plezier aan haar terug.Ze brachten ook maaltijden naar mijn man, die in de kliniek voor mij zorgde, ze zetten de slaapbank voor hem op en hij bracht een zeer comfortabele nacht door.Nu is mijn buik superplat, de chirurg heeft fantastisch werk bij mij gedaan! Bedankt iedereen
Estelle Zoet
Estelle Zoet
08:38 12 Dec 18
Van 19 November tot en met 14 December loop ik stage in de Istanbul Easthetic Plastic Surgery Center. Ik ben hier heel gastvrij ontvangen en heb met 2 medestudenten mee mogen kijken bij verschillende plastische chirurgie behandelingen en haartransplantaties. Uit eigen ervaring kan ik daarom vertellen dat zij in de kliniek erg professioneel te werk gaan en dat de resultaten van de behandelingen van hoog niveau zijn. Door de vele operaties die hier worden uitgevoerd hebben de artsen hier meer ervaring in de haartransplantatie en plastische chirurgie behandelingen dan in vele andere landen. Daarnaast is Istanbul Easthetic Plastic Surgery Center een kliniek gericht op clienten vanuit heel de wereld waardoor je ook goed begeleid wordt vanuit het buitenland. Ik raad deze kliniek zeker aan wanneer men overweegt om een plastische chirurgie of haartransplantatie behandeling te ondergaan.
Kelly Gorthorst
Kelly Gorthorst
07:16 12 Dec 18
In de periode van 19 november tot en met 14 december heb ik stage gelopen bij Istanbul Aesthetic Center. Ik werd netjes opgehaald van het vliegveld en aan het einde van mijn stage ook weer netjes teruggebracht.Mijn ervaringen van de kliniek zijn zeer goed en ik werd goed en gastvrij ontvangen door het personeel. Tijdens mijn stagedagen heb ik veel haartransplantaties en plastisch chirurgische ingrepen gezien, waarvan de werkwijze professioneel was en waardoor er een goed eindresultaat te zien was.Ik raad deze kliniek zeker aan voor behandelingen zoals haartransplantaties en plastische chirurgie.
Ruby Dewaide
Ruby Dewaide
07:27 12 Dec 18
In de periode van 12 november tot 14 december heb ik samen met 2 klasgenoten voor mijn studie stage gelopen bij Istanbul Aesthetic Center. In de kliniek werden we zeer gastvrij ontvangen door de international patiƫnt coƶrdinator. Gedurende deze periode hebben wij verschillende haartransplantaties en cosmetische ingrepen mogen bijwonen. De artsen gaan zeer precies en proffesioneel te werk. De resultaten zijn erg mooi, ik heb een aantal patiƫnten gesproken en iedereen is zeer tevreden met de resultaten.
Caterina Stano
Caterina Stano
06:07 16 Oct 23
Ik was in maart 2023 in deze kliniek, ik had de afgelopen maanden een mastopexie met prothese gepland, de dag voor vertrek liet de tolk mij weten dat Dr. Ergin weigerde prothesen bij mij te implanteren, die mijn borsten zouden hebben verkleind en dat was het , niet ik ontken dat ik alles had willen annuleren, maar ik had vakantie genomen, mijn dochter voor 7 dagen geregeld... testen gedaan etc etc... ik accepteerde het omdat ze hadden gezegdDat ik mooie grote borsten zou hebben, resultaat? Ik heb maat drie, mijn tepel is volledig plat en de littekens zijn na maanden heel duidelijk en opgezwollen. Ik vroeg de dokter verschillende keren om uitleg, die me afkeurde en me ontweek tijdens de dagen van controles. Zeer slechte recensie over de dokter, de kliniek, de verpleegsters en zelfs de tolk waren allemaal beschikbaar. Hoewel de tolk zich aan de vooraf gestelde voorwaarden had moeten houden, heb ik geen betalingsbewijs gekregen en heb ik geen kopie van de medische dossiers.
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

ā€šŸ‘©ā€āš• EEN OFFERTE AANVRAGEN āž”ļø