Ivf Donostia

IVF kliniek Donostia San Sebastián 1

Ivf Donostia is gespecialiseerd in MAP / IVF. Deze gecertificeerde kliniek is opgericht in 2013 en gevestigd in San Sebastian, Spanje. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en vraag naar de prijzen voor operaties in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Ivf Donostia, San Sebastian, Spanje

Ivf Donostia (Instituto Vasco de Fertilidad) werd in februari 2015 geopend en wordt geleid door Yosu Franco, een arts in moleculaire biologie. Daarnaast behoort deze privé-entiteit tot het Logik-centrum van Onkologikoa. FIV Donostia voert verschillende behandelingen uit met betrekking tot geassisteerde voortplanting. Daarnaast bestaat het team in Donostia uit een groep professionals met uitgebreide ervaring op het gebied van de gezondheid van vrouwen.

Als u informatie nodig heeft over hoe u bij de kliniek kunt komen, met het openbaar vervoer of privévervoer, kunt u deze link gebruiken. FIV Donostia heeft gynaecologische spreekkamers met intieme onderzoekskamers. Volgens de informatie op de webpagina is IVF uitgerust met E-Cube 15 Platinum echoscopisten en een scherm waarop patiënten het proces kunnen volgen.

Zowel het andrologielaboratorium als het IVF-laboratorium hebben de benodigde apparatuur om alle behandelingen uit te voeren die ze hun patiënten bieden. Volgens informatie van IVF heeft het IVF-laboratorium een Geri-incubator met een Eeva-systeem waarmee embryo’s kunnen worden gecontroleerd en de beste embryo’s voor de transfer niet-invasief kunnen worden geanalyseerd. Het heeft ook een Integra 3 micromanipulatiesysteem. De operatiekamer ligt recht tegenover het IVF-laboratorium.

Naast de operatiekamer bevinden zich ook individuele verkoeverkamers. Deze kamers hebben geen eigen badkamer. IVF geeft ook aan dat het van maandag tot vrijdag geopend is, hoewel zaterdag en zondag ook beschikbaar zijn voor behandelingen die dat vereisen. Niet al deze informatie kon echter geverifieerd worden door de specialisten in geassisteerde voortplanting van het ORG.”


Specialiteit van de kliniek :

MAP / IVF
Antilichaamtest tegen sperma
Kunstmatige inseminatie
Geassisteerd uitbroeden van PMA
Embryo overdracht
Invriezen van eicellen
Ophalen van eicellen
Invriezen van embryo’s
Embryo overdracht
Canule voor embryotransplantatie
Embryoscoop
Vruchtbaarheidstests voor vrouwen
Vruchtbaarheidsonderzoek
Echografie van de follikel
Hormoontest
Hysterosalpingografie
IVF – In-vitrofertilisatie
ICSI – Intracytoplasmatische sperma-injectie
IVF consultatie
MACS – Immunomagnetische Celselectie
Ovariële stimulatie
PCT – Test na de bevruchting
PGD – Pre-implantatiediagnose
Behandeling van retrograde ejaculatie
Spermogram
DNA-fragmentatietest van sperma
Invriezen van sperma
Tubuskatheterisatie

Diensten

Luchthaventransfer
Gratis Wi-Fi
Hotel reserveringen
Tolkdiensten
Toeristische gids
Taxi reserveren
Internet raadplegen
Parkeerplaats
Apotheek
Telefoon op de kamer
Privé kamers
Restaurant
TV in kamer


Stad: San Sebastián – Land: Spanje – Opgericht in 2013
Accreditatie: Geen informatie – Gesproken taal/talen: Spaans, Engels, Frans


Beoordelingen van Ivf Donostia

Lauren Gibellino
Lauren Gibellino
19:42 28 Sep 23
Hartelijk dank aan IVF donostia en in het bijzonder aan Naroa die ons tijdens onze reis heeft gevolgd. We raden de kliniek ten zeerste aan vanwege het warme welkom en de meedogenloze persoonlijke opvolging.Een zeer menselijk en empathisch team!Bedankt dat je ons helpt onze droom waar te maken!Lauren en Claire
sandrine delouye
sandrine delouye
10:58 25 Aug 23
Hartelijk dank aan de IVF Donostia-kliniek, die mij in staat stelde de droom te verwezenlijken om een ​​gezin te stichten en het geluk te ervaren om moeder te worden! Een welwillend welkom, bekwame professionals die altijd beschikbaar zijn om de kleinste vragen en zorgen te beantwoorden. Ik heb een liefdevolle gedachte, vooral voor Cristina, die tijdens mijn reis altijd aanwezig is geweest met veel menselijkheid, positiviteit en zoveel vriendelijkheid!
L. Oth.
L. Oth.
17:15 30 Aug 23
Na jaren van mislukkingen in Frankrijk, een eerste IVF in een andere kliniek in Bilbao waar we meer dan teleurgesteld waren, besloten we voor onze laatste kans de Donosti IVF-kliniek te vertrouwen. En deze keer geen spijt! Wat een geweldig team! Een warm, welwillend welkom en we voelden meteen dat iedereen een oplossing wilde zoeken en ons wilde helpen! Hartelijk dank aan Ségolène, ons eerste contact toen we contact opnamen met de kliniek: wat een vriendelijkheid! Altijd empathisch en positief, net als Naroa met wie we de rest van de cursus wisselden! Naroa is er altijd voor ons geweest, om onze vragen en onze twijfels te beantwoorden... Natuurlijk een grote dank aan de dokters die ons ook volgden, dokters Rodriguez en vervolgens Albisu. Ook de verpleegsters en laboranten, altijd gastvrij en vriendelijk.Dankzij jullie allemaal wachten we vandaag op een gelukkige gebeurtenis en we zijn jullie dankbaar voor het leven. Jullie zijn een geweldig team!
stephanie benac
stephanie benac
19:53 02 Oct 23
Ons kinderproject is perfect verlopen met IVF! Erg blij met de gevolgde cursus: zeer attent en attent personeel, medisch topteam! Hartelijk dank aan onze coördinator, Maëva! Wij raden de kliniek 100% aan! Ongeëvenaard vertrouwen!
Sophie Haghighi
Sophie Haghighi
17:07 29 Sep 23
Ik raad deze prachtige kliniek 100% aan
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️