Kliniek Ghandi

Clinique Ghandi is gespecialiseerd in cosmetische chirurgie. Deze gecertificeerde kliniek is opgericht in 2004 en gevestigd in Casablanca, Marokko. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en krijg prijzen voor chirurgie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Ghandi Kliniek, Casablanca, Marokko

De Ghandi Kliniek is een van de beste verloskundige en chirurgische klinieken in Marokko. De kliniek ligt in de prachtige stad Casablanca en heeft tien hoofdafdelingen. Deze afdelingen omvatten gynaecologie, urologie, algemene geneeskunde, spijsverteringschirurgie en een vruchtbaarheidscentrum.

Er zijn altijd minstens 90 professionals aanwezig in de kliniek, 24 uur per dag, 7 dagen per week. De meest recente statistieken laten zien dat de kliniek ongeveer 4.800 patiënten per jaar behandelt. Het personeel van de Ghandi Kliniek is er trots op elk jaar 1.500 baby’s op de wereld te mogen verwelkomen.

De kliniek heeft momenteel 37 ziekenhuisbedden. In de operatiekamer van de kliniek vinden patiënten vijf operatiekamers en een kamer voor endoscopie. De geboorteafdeling van de kliniek heeft twee verloskamers, een kinderkamer en een pre-labour kamer. Het personeel wil graag de best mogelijke neonatale zorg bieden aan pasgeborenen met ernstige gezondheidsproblemen.

In het neonatale centrum vinden klanten een grote ruimte met zes couveuses en wiegjes, evenals de nieuwste fototherapieapparatuur die in het verleden werd gebruikt om geelzucht bij baby’s te behandelen. Het team van de Ghandi Kliniek bestaat momenteel uit ongeveer twintig professionele artsen. De medisch directeur van de kliniek is nu Dr. Omar El Menzhi. De Ghandi Kliniek is een dochteronderneming van Saham Group SA.


Specialiteit van de kliniek :

Esthetische chirurgie
Behandeling van spataderen
Liposuctie
Gynaecomastie
Brachioplastie
Wenkbrauwlift
Cervico-faciale lift
Borstimplantaten
Lichaamslift
Borstlift
Borstreconstructie
Borstverkleining
Halslift
Rhinoplastie
Buikwandcorrectie

Clinique Ghandi biedt u :

Luchthaventransfer
Gratis Wifi
Internationale kranten
Tolkdiensten
Overdracht medische gegevens
Parkeren
Telefoon op de kamer
Vertaaldiensten
TV op de kamer


Stad: Casablanca – Land: Marokko – Opgericht in 2004
Accreditatie: Onbekend – Gesproken taal/talen: Arabisch, Engels, Frans

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️