Burjeel Hospital

Burjeel Hospital Abu Dhabi kliniek 1

Burjeel Hospital is gespecialiseerd in cosmetische chirurgie en MAP / IVF. Deze in 2012 opgerichte, JCI-geaccrediteerde kliniek bevindt zich in Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en vraag naar de prijzen voor chirurgie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Burjeel Hospital, Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten

Het Burjeel Hospital is een multispecialistisch ziekenhuis dat in 2012 van start is gegaan en een uitstekende reputatie geniet op het gebied van cardiologie, pediatrie, oogheelkunde, IVF, gynaecologie en verloskunde, orthopedie en sportgeneeskunde, evenals het vaatcentrum. Het heeft 10 ultramoderne operatiekamers en 300 bedden.

Het ziekenhuis beschikt over ultramoderne medische apparatuur, waaronder een 64-slice CT-scanner, een high-end MRI, een 3.0 Tesla MRI, neuro-navigatie chirurgische systemen en fysiotherapie- en revalidatieruimtes. Het zet zich in om zijn patiënten de veiligste zorg van de hoogste kwaliteit te bieden. Het ziekenhuis heeft een gerenommeerd team van toegewijde medische specialisten, die lokale en internationale patiënten verwelkomen.


Kliniek Specialisme:

Esthetische Chirurgie
Rimpelbehandeling
Cervico-faciale lift
Wenkbrauwlift
Holle wangen – Bichectomie
Vet overdracht
Brachioplastie
Borstlift
Otoplastie
Liposuctie
Rhinoplastie
Dijbeenlift
Borstvergroting
Gezichtsimplantaat
Spataderbehandeling
Borstimplantaten
Borstreconstructie
Borstverkleining
Billenlift
Bilvergroting
Blepharoplastie
Labiaplastiek
Penisvergroting
Buikwandcorrectie

MAP / IVF
Echografie van de follikel
Tubuskatheterisatie

Diensten

Tolkdiensten
Medische reisverzekering
Parkeerplaats
Privékamers
Voorzorgsmaatregelen voor voedsel
Vertaaldiensten
TV in kamer


Stad: Abu Dhabi – Land: Verenigde Arabische Emiraten – Opgericht in 2012
Accreditatie: JCI Geaccrediteerd – Gesproken talen: Arabisch, Engels


Beoordelingen van Burjeel Hospital

Muzna Al Marar
Muzna Al Marar
07:52 03 Mar 24
Ik wil graag mijn persoonlijke ervaring met de FIMO LASIK-procedure in het Burjeel-ziekenhuis delen met de geweldige Dr. Mona Marwan. De ervaring was geweldig, soepel en eenvoudiger dan verwacht. Godzijdank, nadat ik last had van astigmatisme en bijziendheid, verbeterde mijn zicht aanzienlijk en blijft het in de loop van de tijd verbeteren. Ik en vier van mijn vrienden hebben dezelfde operatie uitgevoerd en het was een van de beste ervaringen, omdat de dokter zeer meewerkend was en je voortdurend ondersteunde en gedetailleerde aantekeningen maakte op een manier die de ervaring van de patiënt vergemakkelijkte, en als er vragen waren, antwoordde ze het onmiddellijk gedurende de dag. Wat de pijn betreft, deze was zeer licht, draaglijk en minder dan verwacht, en de herstelperiode was kort, twee tot drie dagen. Om een ​​sneller en beter resultaat te verkrijgen, moeten echter de postoperatieve instructies van de arts worden opgevolgd .
adnil adnil
adnil adnil
11:10 01 Feb 24
Het Burjeel-ziekenhuis in Abu Dhabi staat bekend om het leveren van hoogwaardige medische diensten, waarbij geavanceerde infrastructuur en een gekwalificeerd medisch team worden gecombineerd. Het beschikt over een breed scala aan medische specialismen en diensten, waardoor het een vertrouwde bestemming is voor gezondheidszorg in de regio. Het ziekenhuis streeft er ook naar een positieve patiëntervaring te bieden door zich te concentreren op kwaliteit en aandacht te besteden aan het volledig voldoen aan de behoeften van de patiënt.
Jose González
Jose González
22:27 07 Dec 23
Zonder twijfel het beste, mooiste, ontworpen en gedecoreerd met de meest verfijnde smaak, biedt het alle gratis vrijetijdsdiensten, zijn modelwerkers en live pianomuziek, en al het personeel wil te allen tijde helpen. In de 95 landen die we hebben bezocht hebben we nog nooit zoiets gezien.Saamhorigheid leeft in mijn hart en ziel en is het kostbaarste in mijn bestaan, en ik kan me niet voorstellen dat ik ooit zal toestaan ​​dat het wordt verwaarloosd of zelfgenoegzaam wordt over de toekomst ervan.
Usama Khalil
Usama Khalil
08:30 27 Aug 23
Ik wil dr. Pattakutty Mohammed bedanken voor haar uitstekende service... We zijn gezegend met een zoontje. Ze is de beste gynaecoloog en we hebben een heel goede ervaring met haar gehad. Sterk aanbevolen.
Joannalyn Salivio
Joannalyn Salivio
09:23 16 Oct 23
Sterk aanbevolen! Ik heb zojuist mijn dochtertje bevallen met een geweldig en betrouwbaar team. Bedankt aan Dr. Khaled Omar voor de vlotte CS-bevalling en het verbazingwekkende hoe ik meteen kon herstellen, hij houdt ons altijd in de gaten tijdens ons verblijf in het ziekenhuis. Aan dr. Karina, lactatiekundige, bedankt voor de voortdurende aanmoediging dat ik mijn dochtertje borstvoeding kan geven, wat ik bij mijn oudste niet kon doen. Verpleegkundigen en personeel zijn allemaal erg aardig en behulpzaam 🤗❤️
Mufee Rafe
Mufee Rafe
10:31 15 Aug 23
Beste zwangerschapservaring ooit bij Burjeel Hospitality (Al Najda). Ik ben zo dankbaar dat ik Dr. Aruna Kumari als mijn Gynaec heb gehad tijdens mijn zwangerschap, zo'n coole en wijze dokter. Hoewel ik halverwege de zwangerschap zwangerschapsdiabetes had, heeft dokter Aruna me goed begeleid en haar positieve benadering van alles zorgde ervoor dat ik normaal beviel. Beste gynaecoloog ooit.De service van burjeel, vooral in de kraamafdeling, is uitstekend. Dank aan alle verloskundigen, verpleegsters en dienstdoende doktoren die voor mij zorgden op de kraamafdeling.Met dank aan de lactatiekundige Kareena voor de beste ondersteuning.Geweldige gastvrijheid, koninklijke behandeling, beste medische voorzieningen, deskundige arts, zorgzame verpleegster. Bedankt Burjeel voor de geweldige zorg en ondersteuning.BedanktMufeena
Mrs Haider
Mrs Haider
22:30 08 Apr 24
Het is een geweldige ervaring daar. De ziekenhuisdiensten zijn op orde. ziekenhuisartsen, personeel, receptionisten, iedereen is zo bescheiden en vriendelijk. Ik heb daar mijn baby afgeleverd. Postnatale zorg is geweldig. Ze serveren voedzaam voedsel aan de patiënten. De netheid is uitstekend. Hun lactatiekundige Kareena doet geweldig werk. Ze moedigt moeders echt aan om borstvoeding te geven en is zeer ondersteunend. De manier waarop zij adviseert is adembenemend. Ik ben erg blij. ❤️❤️❤️
Ghalia Alhosani
Ghalia Alhosani
06:06 02 Aug 23
HalloBurjeel Hospital Het gerespecteerde personeel van het Burjeel HospitalIk wil deze brief schrijven om mijn dank en waardering uit te drukkenHet gerespecteerde gedistingeerde personeel gebaseerd op het succes van dit ziekenhuisProfessor John SunilProfessor ManijsProfessor Mohammed Abu Al-AlaaProfessor Abdoel Rahimzuster komenDe heer Mohammed Al QubaisiDe gewaardeerde Dr. Amr Shawarbizuster NadaZuster SamiraEen zeer gedistingeerd team van allemaal dokters en verpleegkundigenUniversele bemanningGeachte dr. Fadi HashemDr ZubaidiDokter GeorgieEn alle artsen die hebben bijgedragen aan het succes van de behandelingen en beoordelingenHet toppunt van toewijding om de patiënt te dienen en alle technieken aan te wenden om hem te behandelen en zijn behandeling tot een succes te makenBarjeel is in alle opzichten een wereldwijde medische opvoeder gewordenBij ons laatste bezoek was godzijdank de tumor in de hersenen volledig genezen en werd er een operatie uitgevoerd om deze te verwijderen voor mijn moeder, een vrouw die lijdt aan chronische ziekten zoals diabetes, hoge bloeddruk en hartaandoeningen.Sinds ik in het ziekenhuis kwamAl het bovenstaande deed het onmogelijke om van mijn verblijf in het ziekenhuis een thuisverblijf te maken vanuit het volledige comfort dat ik ontving.Ik dank je uit de grond van mijn hart dat je er bentIedereen die een ziekenhuis wil kiezen voor zijn behandelingBarjeel is de eerste keusDoor de genade van de Almachtige GodHartelijk dank
SAYID DASTAAN
SAYID DASTAAN
12:46 07 Dec 23
Ik moet zeggen dat Burjeel een van de beste ziekenhuizen in Abu Dhabi is. De variëteit aan diensten die zij bieden, is niet beschikbaar in andere ziekenhuizen. En de professionaliteit van Staffs en Doctors is op het eerste gezicht direct zichtbaar. Ik adviseer dat u uw verzekeringskaart meeneemt om zo snel mogelijk de best mogelijke behandelingen en zorg te krijgen.
Arun Anirudhan
Arun Anirudhan
09:32 15 Dec 23
De wachttijd bij de apotheek is onaanvaardbaar. Er zijn 18 balies beschikbaar, maar er zijn er slechts 8 operationeel, wat leidt tot een voortdurend lange wachttijd van 60 tot 70 minuten voor medicijnen. Dit is de afgelopen acht jaar een voortdurend probleem geweest, wat duidt op slecht management.
E. Bralten
E. Bralten
15:46 03 May 22
Hebben hier aan het begin van onze vakantie een PCR test gedaan in de drive thrue in Mussafah. Ongelooflijk, had er al geen goed gevoel bij, niet professioneel hoe de test werd afgenomen. Uitslag zou er binnen 24 uur moeten zijn.......niet dus. Niet goed, zonder PCR test kun je bijna niks in Abu Dhabi.......ga hier niet heen voor een PCR test! De boel is gewoon niet op orde!
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️