Fertility Madrid

Fertility Madrid kliniek 1

Fertility Madrid is gespecialiseerd in MAP / IVF. Deze gecertificeerde kliniek is opgericht in 1982 en gevestigd in Madrid, Spanje. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en vraag naar de prijs van een operatie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Fertility Madrid, Madrid, Spanje

Fertility Madrid is een van de meest geavanceerde vruchtbaarheidsklinieken van Europa wat betreft technologie, apparatuur en ergonomie. Het is gespecialiseerd in in-vitrofertilisatiebehandelingen (IVF), kunstmatige inseminatie (AI) en eiceldonatie, evenals vele andere technieken die worden uitgevoerd in de kliniek, waarvan het eerste bezoek gratis is.

Het eerste bezoek is gratis. U maakt kennis met de gynaecoloog, embryoloog en vruchtbaarheidscoach. De kliniek heeft 4 medische spreekkamers, 4 privéwachtkamers, een goed uitgeruste operatiekamer, verschillende verkoeverkamers, een ultramodern IVF-laboratorium en een andrologielaboratorium.

Fertility Madrid gebruikt ultramoderne technologie om uitgebreide behandelingen te ontwikkelen voor patiënten met vruchtbaarheidscomplicaties. Het staat bekend om zijn hoge standaarden op het gebied van comfort en medische zorg. De overgrote meerderheid van de patiënten is zeer tevreden over het niveau van professionaliteit en de emotionele steun die ze ontvangen tijdens het hele proces voor en na de behandeling.


Specialiteit van de kliniek :

MAP / IVF
Spermogram
Invriezen van sperma
Geassisteerd uitbroeden van PMA
Embryo overdracht
Eicellen invriezen
Embryo invriezen
Embryoscoop
Studie van spermatozoa door FISH
Kunstmatige inseminatie
Echografie van de follikel
DNA-fragmentatietest voor sperma
Cryopreservatie van testiculaire biopten
Embryo overdracht
Ophalen van eicellen
Behoud van vruchtbaarheid
IVF – In-vitrofertilisatie
ICSI – Intracytoplasmatische sperma-injectie
ROPA-methode
PGD – Pre-implantatiediagnose
Vruchtbaarheidsonderzoek
IVF-consultatie
Raadpleging in voortplantingsgeneeskunde

Diensten

Gratis wifi
Raadpleging via internet
Privé kamers
TV in kamer


Stad: Madrid – Land: Spanje – Opgericht: 1982
Accreditatie: Geen informatie – Gesproken taal/talen: Arabisch, Engels, Frans, Spaans


Beoordelingen over Fertility Madrid

Danely Baez
Danely Baez
03:41 17 Jul 23
Vanwege een slechte ervaring gingen we naar het openbare ziekenhuis, wat lange tijd niet gelukt was, totdat we naar de vruchtbaarheid gingen en alles veranderde in goed nieuws en hoop, en nu zijn we zo blij dat het niet in onze borst past . Dankzij Ana en het team dat ze in het centrum hebben, zijn ze allemaal erg aanhankelijk en geweldige professionalsBedankt .
Laura Gaitan
Laura Gaitan
09:09 18 May 23
We wilden de ontvangen professionaliteit en genegenheid enorm waarderen. Het is ongelooflijk dat we in zo’n korte tijd het geluk hebben gehad om te vertrekken met een zwangerschap van twee maanden en alle hoop van de wereld dat alles goed zal gaan en dat we op een dag terug kunnen keren, zodat je onze kleine kunt ontmoeten. een.Duizendmaal dank aan Rafael voor zijn geduld bij het uitleggen van het hele proces aan ons met nederigheid en transparantie, aan Bárbara voor het mogelijk maken en verzorgen van de embryo's om gezond te worden, aan Óscar voor het bereiken van onze zwangerschap, aan Ana voor de zorg voor ons in een heel moeilijke tijd, gelukkig maar. Het enige dat in shock bleef, was Sandra vanwege haar liefde en sympathie, en een lange enzovoort die een geweldig professioneel en menselijk team omvat.Een heel bijzondere knuffel voor Cristina, wij denken dat deze zwangerschap zonder jou niet mogelijk zou zijn geweest. Hartelijk dank voor uw bezorgdheid, motivatie, professionaliteit en zorg om ervoor te zorgen dat alles goed verliep.Alle liefde van Laura, Sergio en de kever, een knuffel en welgemeende dank.
Lucía
Lucía
18:52 04 Oct 23
Ik kwam bij Fertility terecht op aanbeveling van een professional en zonder enige twijfel raad ik het nu aan. Mijn ervaring was vanaf het begin zeer positief en na mijn eerste overplaatsing werd ik zwanger. Zeer professioneel, hecht en empathisch team, altijd bereikbaar en snelle aandacht voor eventuele vragen. Ik ben het hele team zeer dankbaar en vooral Óscar Oviedo, Mar Belmonte, Yessica Blanco en Cristina Cañavate. Eeuwig dankbaar.
Laura GM
Laura GM
18:27 27 Aug 23
Erg blij met het werk van het geweldige team van Fertility Madrid. Het is ons op dit moment niet gelukt om ouders te zijn, maar dat komt natuurlijk niet door hun gebrek aan inzet of toewijding. De behandeling en het professionalisme zijn altijd onverslaanbaar geweest, van de artsen tot de verpleegsters en zelfs de embryologen. We willen graag het geweldige werk van Dr. Lydia onder de aandacht brengen, onze gids en steun tijdens het hele proces. We zullen eeuwig dankbaar zijn voor al haar liefde, advies en toewijding. 100% aanbevolen kliniek.
Morgana Le Fay
Morgana Le Fay
06:41 19 Oct 23
Uitstekende kliniek, ik kan het alleen maar aanbevelen, de behandeling is onverslaanbaar, ze geven je het gevoel dat je een mens bent en niet zomaar een cliënt. De behandeling is volledig gepersonaliseerd om het doel te bereiken. Aan het begin van het proces zat ik in een andere kliniek, maar daar waren dingen die mij niet overtuigden, zoals een standaard hormonale behandeling voor alle vrouwen en ik besloot van kliniek te veranderen. Wat een succes om naar deze kliniek te komen, we hebben ons doel bereikt, en dat bij de eerste poging. Ik ben de moeder van een prachtig meisje dat vandaag 6 maanden oud wordt, een engel die het Fertility-team in het algemeen en Dr. Lidia in het bijzonder mij hebben weten te geven. Eeuwig dankbaar. Een dikke knuffel voor iedereen.
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️