Jordan Ziekenhuis & Medisch Centrum

Jordanië Ziekenhuis Medisch Centrum Amman kliniek 1

Jordan Hospital & Medical Center is gespecialiseerd in tandheelkundige zorg, cosmetische chirurgie en MAP / IVF. Deze in 1996 opgerichte, JCI-geaccrediteerde kliniek bevindt zich in Amman, Jordanië. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en krijg prijzen voor chirurgie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Jordanië Ziekenhuis & Medisch Centrum, Amman, Jordanië

Het Jordan Hospital & Medical Center, geopend in 1996, is een modern, uitgebreid medisch centrum met 300 bedden dat ultramoderne medische diensten biedt op alle gebieden van de geneeskunde. Het biedt gespecialiseerde therapeutische eenheden voor spoedeisende geneeskunde, beeldvorming en interventionele radiologie, nucleaire geneeskunde, nierdialyse, lithotripsie, fysiotherapie, gastro-intestinale en respiratoire endoscopie, hartkatheterisatie en intensive care.

Ze bieden ook gespecialiseerde klinieken voor diabetes en endocrinologie, osteoporose, in-vitrofertilisatie (IVF), mannenziekten en obesitas. De procedures die het vaakst in het ziekenhuis worden uitgevoerd zijn dialyse, endoscopie en hartkatheterisatie.

Het Jordan Hospital is vooral trots op zijn transplantatieprogramma’s, waaronder lever-, nier-, hoornvlies- en beenmergtransplantaties. Het ziekenhuis heeft zijn eigen appartementen, die beschikbaar zijn voor lokale en medische toeristen.

Het ziekenhuis is JCI-geaccrediteerd en voldoet aan de hoogste kwaliteits- en zorgnormen. Hierdoor is het erg populair bij lokale patiënten en medische toeristen.


Specialiteit van de kliniek :

Tandheelkundige zorg
Bottransplantatie
Brug
Tandkronen
Tandheelkundige implantaten
Tandarts consultatie
Tandarts

Cosmetische chirurgie
Borstreconstructie
Borstverkleining
Buikwandcorrectie

MAP / IVF
Kunstmatige inseminatie
Vruchtbaarheidsonderzoek
Hormoontests
IVF – In-vitrofertilisatie
IVF-consultatie

Diensten

Gratis Wi-Fi
Ziektekostenverzekering
Privékamers
Voorzorgsmaatregelen voor voedsel
Vertaaldiensten
TV in kamer


Stad: Amman – Land: Jordanië – Opgericht: 1996
Accreditatie: JCI Geaccrediteerd – Gesproken talen: Arabisch, Engels


Recensies van Jordan Hospital

Akram Almansry
Akram Almansry
03:12 12 Oct 23
Jordan Hospital is een van de belangrijkste ziekenhuizen in de Jordaanse hoofdstad Amman en is aangesloten bij de particuliere sector. Het beschikt over de kwaliteitscertificaten ISO 9001 en ISO 9002. Sinds de oprichting beschikt het ziekenhuis over de nieuwste gezondheidszorgsystemen en kan het in korte tijd de nieuwste gezondheidsdiensten en medische zorg bieden.[2] Jordan Hospital is het grootste privéziekenhuis in Amman, de hoofdstad van het Hasjemitische koninkrijk Jordanië, met een capaciteit van driehonderd bedden. Het omvat alle medische en chirurgische specialiteiten, inclusief orgaantransplantatie, inclusief levertransplantatie, evenals zeer efficiënte diagnostische diensten zoals afdelingen radiologie en diagnostische radiologie, en medische laboratoria die zijn uitgerust met de nieuwste geavanceerde apparatuur, moderne technologie en lithotripsie. Het ziekenhuis werd opgericht in 1996. Jordan Hospital is een academisch ziekenhuis met als doel het behalen van het Jordanian Medical Council-certificaat en het Arab Board for Medical Specialties-certificaat. Jordan Hospital beschikt over internationale accreditatie (JCI), lokale accreditatie (HCAC) en (ISO).
Ahmad Rezeq
Ahmad Rezeq
19:02 18 Sep 23
Een slecht ziekenhuis, slecht medisch personeel en de slechtste diensten, het bereikt niet eens het niveau van een overheidsziekenhuis, en zelfs niet een gezondheidscentrum in een van de afgelegen wijken.Ik raad iedere persoon of patiënt aan om helemaal niet naar haar toe te gaan
Saja Alsmadi
Saja Alsmadi
19:45 08 Aug 23
Het heeft veel dingen. Ik kwam uit de Golf omdat het privé is, maar helaas zijn er helemaal geen privédiensten. Het schoonmaakpersoneel heeft het nooit koud. Ze roken. Het ziekenhuis is vies en de badkamers zijn vies. Een deel van hem is aardig en meewerkend, en een deel van hem praat tegen je om je uit te laten en ik vraag je niets,,, alsof hij gratis in het ziekenhuis ligt,,,En de laboratoria die het ziekenhuis binnenkomen en verlaten, laten je ziel een uur, twee uur en drie keer achter voor een paper. Een heel slechte ervaring, en het zal niet worden herhaald. Iedereen die me ernaar vraagt, zal ik je vertellen, doe benader ze niet en ga er nooit naar toe.
Eman Alakhras
Eman Alakhras
11:54 16 Jul 23
Ik raad af om met het ziekenhuis om te gaan, vooral niet voor expats, als het ziekenhuis wordt toegevoegd aan de lijst met ziekenhuizen die worden gedekt door hun verzekeringskaartenVandaag heb ik contact opgenomen met het ziekenhuis om alleen te controleren en te bevestigen dat het ziekenhuis gedekt is door de kaart, omdat de kaart is uitgegeven in de VAE, en het ziekenhuis is helaas op mijn verzoek toegevoegd om het te dekken, omdat ik er geen ervaring mee hadDe medewerker die verantwoordelijk is voor het ontvangen van oproepen zou me doorverbinden met de verzekeringsafdeling, maar er werd twee keer meer dan 10 minuten niet opgenomen, en de derde keer werd ik beantwoord door een persoon die geen idee heeft of hij van de verzekeringsafdeling of bij de receptieHij vroeg me naar het type kaart, toen vroeg hij me om eerst naar het ziekenhuis te komen en dan de kaart te controleren, en nadat ik hem had gevraagd naar de mogelijkheid om het systeem te controleren, was het antwoord (ik wil een half uur niet om het systeem te openen en u vervolgens te controleren) wetende dat hij nieuws had dat hij zich in een noodgeval bevondDe administratie van het ziekenhuis wordt verondersteld het ontvangende personeel op te volgen omdat zij de voorkant van het ziekenhuis zijn en periodieke evaluaties te maken en oproepen op te nemen om het gebrek aan tact en professionaliteit in de omgang met de patiënt te beperken en te verminderenOmdat er mensen zijn die geen verantwoordelijkheden verdienen en niet zijn opgeleid en bekwaam zijn om met mensen om te gaan
Lina Odah
Lina Odah
20:32 03 Sep 23
Het is erg slecht, vooral mijn toestand. Mijn been was gebroken. Ik bleef ongeveer een uur en ze lieten me niet binnen. De verpleegsters behandelden hen zeer slecht.Het was erg slecht, vooral mijn toestand. Mijn been was gebroken. Ik heb ongeveer een uur gezeten en ze lieten me niet binnen. De verpleegsters behandelden me heel slecht.Overdag, als de dag aanbrak, als de tijd aanbrak, als het oud was, moest ik het eten, maar het was altijd dezelfde tijd.
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️