IVF in Spanje met eiceldonatie

eiceldonatie spanje 1
Geschreven door Erika

Alles wat u moet weten over IVF & eiceldonatie in Spanje! Wat is de gemiddelde prijs in Barcelona? Ons advies voor een succesvolle IVF & eiceldonatie in Spanje.

BesteKlinieken.com biedt informatie over IVF met eiceldonatie in Spanje en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Kosten van IVF met eiceldonatie in Spanje

De gemiddelde kosten van IVF met eiceldonatie in Spanje in Barcelona zijn 3800 euro. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van 3500 euro tot 4200 euro.

KAARTKosten in euro
IVF ICSI3100 euro
IVF ICSI Eiceldonatie3800 euro
IVF ICSI Dubbele eiceldonatie4100 euro
IVF ICSI Spermadonatie3200 euro
Spermadonatie800 euro
Eicelvitrificatie2600 euro
Kunstmatige inseminatie1000 euro
Embryo donatie3150 euro
ROPA-techniek (gedeeld moederschap)5000 euro
Gegarandeerde of vergoedezwangerschap 15.000 euro

Wat is eiceldonatie?

Eiceldonatie in Spanje in Barcelona is het proces waarbij een vrouw, meestal een jongere vrouw, eicellen (eicellen, oöcyten) aan een andere persoon en/of haar partner geeft voor geassisteerde voortplanting, zodat de ontvanger van de eicellen een kind kan krijgen met haar partner of met behulp van het sperma van een donor.

Wat is het eiceldonatieproces?

Bij het eiceldonatieproces worden eicellen weggehaald bij een vrouw van wie de eierstokken normaal functioneren. Na het wegnemen worden de eicellen in het in-vitrofertilisatielaboratorium (IVF) bevrucht met het sperma van de partner van het ontvangende koppel of, in sommige gevallen, met sperma van een donor.

Na de bevruchting in het laboratorium en de groei van de embryo’s gedurende 3 of 5 dagen, worden de resulterende embryo’s overgebracht naar de baarmoeder van de vrouw die de baby wil dragen. Als er een zwangerschap tot stand komt, wordt de ontvangende vrouw de moeder die de zich ontwikkelende baby draagt voor de duur van de zwangerschap en de geboorte – met alle vreugde van dien.

Dankzij eiceldonatie als behandeling voor onvruchtbaarheid, hebben duizenden koppels ouders kunnen worden met de hulp van het Instituut. Een koppel kan ervoor kiezen om de identiteit van de vrouw die de eicellen doneert te kennen, en vice versa, of de partijen kunnen ervoor kiezen om anoniem te blijven. Soms zal een vrouw een zus, nicht of jongere vriendin vragen om eicellen voor haar te doneren.

BehandelingenKosten in Spanje
IVF met eigen eicellen4.100 euro
IVF met eiceldonatie5900 euro
Medisch consult130 euro
Donorsperma400 euro
Bevroren embryotransplantatie1300 euro

Wat is een eiceldonatiebehandeling?

Een eiceldonatiebehandeling biedt de patiënt de mogelijkheid om de gedoneerde eicellen te gebruiken tijdens een in-vitrofertilisatiecyclus. De meeste klinieken hebben behandelingen die ontworpen zijn om met een eiceldonor te werken of om ingevroren donoreicellen van een eicelbank te gebruiken.

Deze pakketten variëren qua diensten en prijs, afhankelijk van het type donor (bekend of onbekend, bewezen of onbewezen) en of patiënten al dan niet ingevroren eicellen van een eicelbank gebruiken. Bij gebruik van een eicelbank zijn de kosten van de eicelbatch (inclusief donorvergoeding en het ophalen) meestal niet inbegrepen in het behandelingspakket.

Ons medisch team

Spermadonatie en invriezen van eicellen

De klinieken die gespecialiseerd zijn in MAP in Barcelona zullen u helpen om de juiste sperma- of eiceldonor voor u te vinden. De klinieken hebben honderden ingevroren sperma- en eiceldonoren waaruit u kunt kiezen. Een grote verscheidenheid aan rassen, etniciteiten en fenotypes kan vrij worden onderzocht en bekeken.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Erika

Mijn naam is Erika. Na meer dan 10 jaar medisch onderzoek te hebben gedaan, heb ik ervoor gekozen om me vanaf 2018 toe te leggen op wetenschappelijk en medisch schrijven. Ik heb een expertise ontwikkeld op verschillende gebieden, zoals cosmetische, tandheelkundige, bariatrische en oogchirurgie. Dankzij deze nieuwe richting kan ik mijn kennis delen.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️