Erdem Hospital

Erdem Hospital Istanbul kliniek 1

Erdem Hospital is gespecialiseerd in tandheelkundige zorg, cosmetische chirurgie en MAP / IVF. Deze gecertificeerde kliniek is opgericht in 1988 en bevindt zich in Istanbul, Turkije. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en krijg prijzen voor chirurgie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Erdem Hospital, Istanbul, Turkije

Het Erdem Hospital is een multi-specialistische medische faciliteit die medische zorg van hoge kwaliteit biedt aan lokale en internationale patiënten. Het ziekenhuis werd in 1988 geopend in de wijk Çakmak. Patiënten die naar het Erdem Hospital komen, profiteren van ultramoderne behandelingen en procedures in tandheelkunde, plastische chirurgie, oogzorg, cardiovasculaire chirurgie, hersenchirurgie, orthopedie, urologie, revalidatie, enz.


Specialiteit van de kliniek :

Tandheelkundige zorg
Tandheelkundige implantaten
Keramische kroon
Tandheelkundige brug
Tandheelkundige facings

Cosmetische chirurgie
Behandeling van littekens
Otoplastie
Brachioplastie
Borstimplantaten
Cervico-faciale lift
Liposuctie
Rhinoplastie
Dijbeenlift
Braziliaanse lift
Borstlift
Borstverkleining
Lichaamslift
Borst reconstructie
Wenkbrauwlift
Bilimplantaten
Genioplastiek
Vet overdracht
Lipvergroting
Halslift
Behandeling van spataderen
Behandeling van rimpels
Buikwandcorrectie

Haar implantatie
Haartransplantaties
DHI haartransplantatie
FUE haartransplantatie
FUE Gouden haartransplantatie
FUT haartransplantatie
BHT haartransplantatie
Baard transplantatie
Wenkbrauw transplantatie
Haar mesotherapie
PRP Haarbehandeling

MAP / IVF
IVF – In-vitrofertilisatie

Erdem Hospital biedt u :

Luchthaventransfer
Hotel reserveringen
Internationale kranten
Taxi reserveren
Internet raadpleging
Privé kamers
Revalidatie
Vertaling
TV in kamer


Stad: Istanbul – Land: Turkije – Opgericht: 1988
Accreditatie: Onbekend – Gesproken taal/talen: Arabisch, Engels, Turks


Recensie van Erdem Hospital

cetin Dagdelen
cetin Dagdelen
07:32 03 Jan 24
Ik was erg tevreden over de afdeling fysiotherapie waar ik geholpen werd voor mijn rugpijn. Het personeel was erg vriendelijk en gastvrij. Bovendien opende hij mij op de laatste dag, toen ik informatie over het proces kreeg van haartransplantatiearts Burak, echt met uitgewerkte voorbeelden. Ook al ben ik een beetje bang, het gaat me lukken. Veel succes en in de kantine kun je ontzettend lekker eten. 😎😎😎😎
Susana Pereira
Susana Pereira
07:21 18 Dec 23
Iedereen was erg vriendelijk en behulpzaam! Ik heb hier twee operaties gehad en het was fantastisch! Het werk was perfect! Ik heb genoten van mijn verblijf!
Celil Bilgi
Celil Bilgi
15:45 23 May 22
Ik kreeg gezondheidszorg die mijn verwachtingen ver te boven ging. Als u liposuctie wilt, moet u zeker naar het Erdem Ziekenhuis komen. Het is vier maanden geleden sinds mijn operatie. Ze hebben nog steeds contact met mij. Allemaal heel geïnteresseerd en vriendelijk. Hartelijk dank.
Cristiane Goerigk
Cristiane Goerigk
21:43 29 Mar 24
Uitstekend ziekenhuis en service. Alles vanaf het eerste contact met Cristian tot het laatste moment met de anderen. We worden te allen tijde goed ontvangen en begeleid. De vertaler Hanim was uitzonderlijk attent en Dr. Ali was fenomenaal. De verpleegsters zijn attent en behulpzaam en de ziekenhuisaccommodaties waren uitstekend. Ik wil alleen het hele team bedanken en het ten zeerste aanbevelen. Als ik in de toekomst een operatie nodig heb, weet ik waar ik moet zijn🥰🙏Erdem Hospital Istanbul.🇹🇷Het enige slechte deel is de transfer, die simpelweg niet flexibel is, waardoor je meer dan 4 uur op de luchthaven moet wachten op je vlucht na de operatie!! Mijn negatieve beoordeling betreft dit onderdeel. 😪
Scott Warnes
Scott Warnes
08:53 21 Mar 24
Goede ervaring bij Erdem Ziekenhuis Tandarts, waar ik 4 implantaten heb laten plaatsen. De vertaler Kaan was zeer behulpzaam en ondersteunend en zorgde ervoor dat ik mij als patiënt en gast op mijn gemak voelde. U kunt erop vertrouwen dat u bij hen in goede handen bent. De transfers waren altijd snel en op tijd. Transfers van het hotel naar de luchthaven zijn ook geweldig.Bedankt aan Kaan, omar en tandartsen.
DJELLZA A
DJELLZA A
07:43 01 Mar 24
We werden heel hartelijk ontvangen☺️. Het hele team was attent op onze behoeften en zorgde goed voor ons. De dokter kwam twee keer per dag langs om ons te controleren. Een zeer vriendelijke tolk begeleidde ons tijdens ons verblijf in het ziekenhuis. We willen onze dank uitspreken aan het hele team dat ons verblijf in het ziekenhuis gemakkelijker heeft gemaakt.
Asma Maruf
Asma Maruf
06:23 03 Dec 22
Ik heb over het algemeen een goede ervaring gehad met dit ziekenhuis voor mijn operaties. In het bijzonder wil ik dr. Kadir Tasasiz bedanken en aanbevelen voor zijn zorg en vaardigheid met mijn neuscorrectieprocedure. Hij kon me zorgvuldig raadplegen voor de doelen die ik vroeg, terwijl hij eerlijk was over wat er kan worden bereikt met betrekking tot esthetiek in mijn toestand. Ik ben heel erg blij met mijn resultaat en jij ook!Mijn vertaler Shohreh Zarrinkolah was geweldig in het communiceren tussen de doktoren/verpleegkundigen en mijzelf voor mijn operaties en overleg met de doktoren/hotel. Ze zou ervoor zorgen dat ik alle communicatie begreep en dat ik tevreden was met mijn ervaring. Ze had geduld met me als ik veel vragen stelde en mezelf vaak uit de zenuwen herhaalde.Ik heb wel wat problemen ondervonden met mijn verkoper die het eerste aanspreekpunt is op het gebied van communicatie. Over het algemeen had ik een geweldige en bevredigende ervaring.
Deborah Luccarelli
Deborah Luccarelli
06:29 07 Mar 24
Ik heb bij Professor Peker een neuscorrectie uitgevoerd en werd voortdurend in de watten gelegd door het verplegend personeel, mijn contactpersoon en de tolk. Ieder van hen voert zijn taak met liefde uit. De kliniek is brandschoon en het eten is geweldig.
Alyson Almeida
Alyson Almeida
07:24 29 Feb 24
Het was een geweldige ervaring, gedurende het hele behandelingsproces werden mijn moeder en ik zeer goed verzorgd door het hele Erdem-team, mijn moeder heeft een maagverkleining ondergaan bij Dr. Ali Solmaz die zeer succesvol was, Hanim Çelik was een uitstekende ontvanger, die ons heeft geholpen gedurende het hele proces. Hartelijk dank aan het hele team, vooral op de 3e verdieping.❤️
Lenuta Codreanu
Lenuta Codreanu
08:14 27 Feb 24
Ik kwam met mijn dochter van 15 voor een gastric sleeve en na de onderzoeken vond ik ook een hele grote cyste in de eierstokken, we wisten dat het een cyste was maar niet zo groot en onder dezelfde verdoving of beide ingrepen zijn gedaan, nu zijn we het gaat al goed, we vertrekken naar het hotel, we bedanken Dr. Ali Solmaz en het hele ERDEM-team uit de grond van ons hart!!! Het beste!!!!
Débora Costa
Débora Costa
06:06 08 Feb 24
Van aankomst tot operatie zijn het ongelooflijke mensen, de dokter is 10 sterren, alle verpleegsters en Hannin, de dame die onze vertegenwoordiger en vertaler is, een lieverd die altijd bereid is te helpen, altijd vraagt ​​of we iets nodig hebben, die bang is om te komen want het is allemaal veilig, er is geen probleem, kracht voor een nieuw leven.Bedankt allemaal voor jullie gastvrijheid en zorgzaamheid jegens ons, wees heel blij en maak altijd anderen blij ❤️💪🙏 🍀Moge God je altijd zegenen 🙏
Recep Tayyip Bayram
Recep Tayyip Bayram
13:27 24 Jan 24
Ik was erg tevreden over de Çakmak-vestiging waar ik naartoe ging voor een oogbehandeling. De noodzakelijke analyses werden gemaakt met de nieuwste technologische producten. De dichtheid binnen was niet hoog. Ik had mijn procedures in korte tijd gedaan.
Nikolay Stoyanov
Nikolay Stoyanov
07:59 19 Jan 24
Iedereen was zo aardig. De chauffeurs en de vertalers zijn goed in hun werk. Ook bij mij verliep de behandeling goed. Ik heb een aantal implantaten gehad. Ik kom terug voor meer en daarna kom ik terug voor mijn kronen. Ga zo door.
Fatih Mese
Fatih Mese
08:11 03 Jan 24
Ik was erg blij met de service die ik kreeg. De artsen en verpleegsters waren uiterst zorgzaam en deskundig. Ze beantwoordden al mijn vragen geduldig en duidelijk. De kamers en faciliteiten waren schoon en goed onderhouden.
kaden
kaden
10:47 06 Jan 24
Toen ik naar het ziekenhuis ging, was ik onder de indruk van de zorg en professionaliteit die ik tegenkwam. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Mijn arts heeft mijn kniepijn gedetailleerd onderzocht en mij gerustgesteld door de behandelingsopties uit te leggen. Ik werd geholpen in een nette en ordelijke omgeving. Over het algemeen was mijn ziekenhuiservaring positief en geruststellend.
Maria Rojano
Maria Rojano
07:41 03 Jan 24
Ik heb een Gastric Sleeve-operatie ondergaan op 12/12/23 en alles ging heel goed. Dokter Ali was te allen tijde attent, de verpleegsters zorgden goed voor mij en mijn vertaler Hanim vergezelde mij gedurende het hele verblijf. Indien nodig zou ik voor elke andere operatie terugkomen. Mijn kamer was dubbel, maar ik heb een video van een eenpersoonskamer geplaatst. Aanbevolen ziekenhuis.
Familie Tänzer
Familie Tänzer
14:13 01 Aug 23
Ik kan dit ziekenhuis van harte aanbevelen omdat ik niet alleen zeer tevreden was over het resultaat van de operatie, maar ook over de pre- en postoperatieve zorg en de zorg. Iedereen, de dokter, de verpleegsters en de vertalers waren heel vriendelijk, en dat opende echt mijn hart. Competentie was ook erg goed. Op dit punt een grote dank aan Dr. furkan. De voorbereidingen en ook de bezoeken na de operatie verliepen steeds vlot. Ik heb niets gemerkt van de operatie zelf, maar de resultaten spreken van grote zorg en grote vaardigheid! Nazorg: Ik werd meerdere keren per dag op gezette tijden door de verpleegkundigen onderzocht. Alle medicijnen kwamen op tijd, hetzelfde geldt voor het eten, dat was trouwens heerlijk! De wonden werden altijd met zorg verzorgd. De netheid was bijna nauwgezet, aangezien het twee tot drie keer per dag werd schoongemaakt. De transfer van het vliegveld naar het ziekenhuis en van daar naar het hotel werkte prima. Voor mij zijn de vijf punten dik verdiend. Hoewel het gebouw niet het nieuwste is, is het echt goed onderhouden en schoon. Veel belangrijker zijn de ervaringen met de mensen en hun competentie, die mij tot deze zeer goede beoordeling hebben geleid. Hartelijk bedankt!PS Helaas ben ik een handdoek en föhn vergeten, die hebben ze daar niet, het is de moeite waard om er wat in te pakken.
Marta Garcia
Marta Garcia
10:59 12 Mar 24
Ik vergezelde mijn schoonzus bij een maagoperatie. We gingen met alle angst van de wereld en toen we aankwamen, dompelden we ons onder in de jaren 70. De faciliteiten, regelmatig, het onderhoud, bestonden bijna niet. Ze hebben de badkamer of de kamer niet schoongemaakt in de 3 dagen dat we er verbleven (ze gebruikten een soort dweil rond de bedden en dat is alles). De verpleegkundigen en assistenten dragen nooit handschoenen en als je ze dat vraagt, worden ze boos. (Ze genazen open wonden zonder hen en niet alleen voor de patiënt, maar ook voor hen!). En na dit alles zul je je afvragen waarom ik het met 4 sterren beoordeel, nou ja, het personeel is charmant, zeer attent en de patiëntencontroles zijn continu, zo erg zelfs dat het ons overdreven leek. Ik zal je ook vertellen dat als je gaat, de metgezel, je niet hoeft te rekenen op het voedsel dat ze in het ziekenhuis aanbieden! Ik vond het helemaal niet leuk!
PAULA GUTIERREZ
PAULA GUTIERREZ
19:57 23 Jan 24
Ik heb op de 19e een maagoperatie ondergaan, hoewel het er oud uitziet, is het niet slecht. Ze hebben vóór de operatie duizend tests op mij uitgevoerd. Dokter Ali heeft me heel goed behandeld en met de hulp van de vertaler Hanim, die degene is die je uit de problemen haalt omdat ik niets weet te begrijpen. De verpleegsters zijn prima, er zijn er maar een paar die je niet proberen te begrijpen. Je moet daar zijn en zonder aarzeling vragen wat je nodig hebt, want dat is wat de dokter je vertelt.
Lolo. lolo
Lolo. lolo
12:09 15 Dec 23
Dr.. Sherine... is een tactvolle en respectvolle persoon, maar haar probleem komt pas op het laatste moment van de geboorte. Hierdoor kan ze een 7 op 10 krijgen. De netheid van de kamer is gemiddeld, en ze zijn niet gekomen binnen om de kamer schoon te maken gedurende de hele tijd dat we er waren. De aandacht voor netheid is erg zwak. De verpleegsters zijn respectvol. Het eten is niet zo goed. Het goede is dat ze het kind niet hebben gewassen, maar alleen hebben afgeveegd, en De dokter heeft haar werk goed gedaan. De diensten van het ziekenhuis zijn eenvoudig vergeleken met die van het staatsziekenhuis. Maar de verpleegsters zijn beter dan anderen, en de dokter is ook goed.
Mirza Gülbeyaz
Mirza Gülbeyaz
18:57 03 Jun 22
Ik heb een neuscorrectie gehad in het Erdem Ziekenhuis. Mijn dokter was echt in mij geïnteresseerd. Ze hebben hard gewerkt om te zien of mijn verwachtingen voor en na de operatie werden waargemaakt. Ik ben erg blij met de nieuwe vorm van mijn neus. Hoezeer ik de ziekenhuisomgeving ook niet leuk vond, het was fijn om er te zijn. Bedankt voor alles. Liefs uit Chicago!
Christina Giailoglou
Christina Giailoglou
09:23 03 Nov 23
Neuscorrectie en liposuctie, beide volkomen verkeerd. Mijn neus staat scheef en liposuctie heeft niets opgeleverd. Via e-mail een klacht ingediend en geen reactie ontvangen. Ik ben blij dat ik het levend heb overleefd. Volgens mij was het geen dokter die opereerde, maar een doktersassistente. Mijn neus staat scheef en sindsdien heb ik moeite met ademhalen
Instagram Compilations
Instagram Compilations
06:03 02 Jan 24
Ik ging daar 3 jaar geleden met kniepijn. Het deed pijn toen ik mijn knie bewoog. Dit gebeurde na het sporten. De orthopedisch arts zei dat er sprake was van verzachting van het kraakbeen. Toen ik naar de reden vroeg, zei hij dat die onbekend was en dat er geen test nodig was, ook al stond ik erop. En hij gaf me een doos met oedeemmedicijnen en stuurde me weg. Drie jaar later ging ik om dezelfde reden naar Medipol. Na een paar bloedonderzoeken zei de dokter dat ik jicht had en gaf me medicijnen. Omdat ik zowel de reden als het telefoontje kende, voelde ik me erg opgelucht.Ik betreur het dat ik tevergeefs heb geleden onder mijn gezondheidsproblemen die zich al 3 jaar herhaaldelijk hebben voorgedaan vanwege dit ziekenhuis. Ik zou het lager geven, maar ik kan het minimaal 1 ster geven.
Familiem Montealegre Cortez
Familiem Montealegre Cortez
11:26 24 Jul 23
Fataal, de behandeling voor esthetiek van verpleegkundigen en assistentie. Ik raad het niet aan na betaling behandelen ze je alsof je niet bestaat!!!Ik raad het mijn dochter niet aan, ze behandelden haar vreselijk, ze lieten haar met rust en het kon ze niet eens schelen dat we boos werden, ze gingen door met hun gedrag van weinig empathie. Slechtst!!!
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️