Eugin – Barcelona

Eugin kliniek Barcelona 1

Eugin – Barcelona is gespecialiseerd in MAP / IVF. Deze ISO & EU Tissue Directive gecertificeerde kliniek is opgericht in 1999 en is gevestigd in Barcelona, Spanje. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en vraag naar de prijs van een operatie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Eugin – Barcelona, Spanje

Sinds 1999 is Eugin Barcelona de thuisbasis geworden van duizenden gezinnen. Eugin maakt deel uit van ‘s werelds grootste groep klinieken voor geassisteerde voortplanting onder de paraplu van de ziekenhuisgroep NMC Healthcare.

Het is onze missie om deze wereld te veranderen in een wereld waarin elke vrouw die de wens heeft om zwanger te worden, dit ook kan worden. Om voortdurend het maximale welzijn van onze patiënten te garanderen, door de beste geassisteerde voortplantingstechnieken toe te passen, ondersteund door wetenschappelijke strengheid en medische uitmuntendheid. Betrokkenheid, toewijding en een roeping om te dienen.

Uitmuntendheid en persoonlijke en professionele ethiek. 5 waarden die de ware essentie van Eugin definiëren. 75 klinieken in 15 landen op 4 continenten. 150 deelnames aan internationale medische en wetenschappelijke congressen 1.500 specialisten.

Een groot team van gezondheidsprofessionals, waaronder artsen, verpleegkundigen, embryologen, psychologen en een groot ondersteuningsteam. 25 toegewijde medewerkers dankzij overeenkomsten met de beste universiteiten en onderzoeksinstellingen wereldwijd. Eugin Spanje 20 jaar geven voor velen.

Bij Eugin hebben we graag alles onder controle, ook onze vorderingen. Dus als u zich afvraagt of u ons kunt vertrouwen, laat dan onze ervaring het antwoord zijn. Geavanceerde technieken en technologieën. Toegepast door een team van topspecialisten, altijd in de voorhoede van ons eigen onderzoek.


Specialiteit van de kliniek :

MAP / IVF
Antilichaamtest tegen sperma
Kunstmatige inseminatie
Geassisteerd uitbroeden van PMA
Embryo overdracht
Invriezen van eicellen
Ophalen van eicellen
Invriezen van embryo’s
Embryo overdracht
Canule voor embryotransplantatie
Embryoscoop
Vruchtbaarheidstests voor vrouwen
Vruchtbaarheidsonderzoek
Echografie van de follikel
Hormoontest
Hysterosalpingografie
IVF – In-vitrofertilisatie
ICSI – Intracytoplasmatische sperma-injectie
IVF consultatie
MACS – Immunomagnetische Celselectie
Ovariële stimulatie
PCT – Test na de bevruchting
PGD – Pre-implantatiediagnose
Behandeling van retrograde ejaculatie
Spermogram
DNA-fragmentatietest van sperma
Invriezen van sperma
Tubuskatheterisatie

Eugin – Barcelona biedt u :

Luchthaventransfer
Gratis Wifi
Hotel reserveringen
Tolkdiensten
Toeristische gids
Taxi reserveren
Internet raadplegen
Parkeerplaats
Apotheek
Telefoon op de kamer
Privé kamers
Restaurant
TV in kamer


Stad: Barcelona – Land: Spanje – Opgericht in 1999
Accreditatie: ISO & EU Weefselrichtlijn – Gesproken talen: Spaans, Engels, Frans


Beoordeling van Eugin Barcelona

Manu Manu
Manu Manu
12:46 07 Feb 24
Ik adviseer al die vrouwen die op zoek zijn naar een zwangerschap om contact op te nemen met het Eugin-centrum. Na vier pogingen in Italië, omdat ik de hoop had verloren, was ik erg ontmoedigd, ik wendde me tot het centrum en bij de eerste poging werd ik zwanger, met enorm geluk worstelde ik geloof het maar, ik heb een prachtige zwangerschap gehad met een natuurlijke bevalling en nu heb ik eindelijk mijn kleine meisje die twee maanden oud is en mooi en gezond is. Ik bedank al het personeel en de artsen die mij zeer goed en vooral professioneel hebben gevolgd op dit moeilijke pad, ze waren altijd aanwezig en reageerden altijd onmiddellijk op mijn vragen en twijfels, ondanks de afstand, ook nadat ze een pakket van twee pogingen hadden gedaan, nadat ik bij de eerste poging zwanger was geworden, gaven ze me een deel van het geld terug, vooral hun ernst en professionaliteit, dankzij hen kon ik mijn grote droom waarmaken. Bedankt EUGIN-medewerkers, jullie helpen veel vrouwen hun droom om moeder te worden waar te maken.
Fabiana Acquaviva
Fabiana Acquaviva
16:17 05 Feb 24
Wij hadden voor ons geen betere kliniek kunnen uitkiezen. We werden 360 graden gevolgd, zowel op medisch, administratief als psychologisch vlak. Wat ons het meest troostte was de enorme empathie die we al via een videogesprek ontdekten en die we vervolgens persoonlijk demonstreerden toen we daarheen gingen. We kregen onmiddellijk een band met onze geweldige arts, Dr. Rosania, die samen met al het personeel dat ons bij elke stap steunde en steunde, vragen en twijfels stelde. Ze respecteerden onze tijd en onze wensen met enorme tact en verlangen om ons onze droom te geven.Nu hebben we onze puppy in onze armen en een staf die zich bij elke stap met ons heeft verheugd. Ik herinner me nog het enthousiasme van iedereen op de dag van de overdracht en het telefoontje van de dokter. Rosania toen we aankondigden dat alles goed was gegaan en ik zwanger was....tot het telefoontje om ons te feliciteren met de puppyshow die we bij ons hebben en met de belofte dat we met de kleine op bezoek zouden gaan!Wat kan ik zeggen... we konden niet tevredener zijn!
Veronica Tognetti
Veronica Tognetti
15:28 22 Feb 24
Uitzonderlijke kliniek en personeel.We konden het meteen goed met elkaar vinden, ondanks de afstand. Er waren geen lange wachttijden. In maart 2022 zijn we naar de kliniek gegaan, in juni hebben we de overdracht gedaan met een donorei... op 9 maart arriveerde onze regenboog Gianmarco!!! Een orkaan van vitaliteit. We hebben deze kliniek aanbevolen aan twee vriendenparen, één is inmiddels onderweg. Laten we hopen dat ook voor hen alles goed gaat.Ik laat een foto achter van ons, jouw wonder en ik hernieuw onze dank aan jou. En.....wij hebben altijd een eitje voor je om te houden!!! Misschien...
Jennifer Mayon
Jennifer Mayon
21:03 11 Mar 24
Ik raad de Eugin-kliniek 100% aanDankzij het team is mijn plan om moeder te worden werkelijkheid geworden en ben ik op 23/12/07 bevallen van een meisje, minder dan een jaar na ons eerste contact.Ik voelde mij van begin tot eind gesteund, telefonisch, schriftelijk via het online platform of ter plaatse in de kliniek.Ze zijn professioneel, zorgzaam en diep menselijkAlles gebeurde onder onberispelijke gezondheids- en veiligheidsomstandigheden.Geen onaangename verrassingen of extra kosten, alles was vanaf het begin duidelijkHet was een geweldige ervaring voor mij en ik zal geen seconde aarzelen om opnieuw een beroep op hen te doen als ik op een dag de behoefte voel om aan een tweede cursus te beginnen.Bedankt voor alles Eugin, je hebt grotendeels bijgedragen aan mijn dagelijks geluk
Silvia Manucci
Silvia Manucci
16:31 26 Oct 23
Dank aan al het personeel van de Eugin-kliniek. Elke persoon die we ontmoetten was absoluut behulpzaam en professioneel, waardoor we onze droom om een ​​gezin te stichten sneller konden verwezenlijken dan we ooit hadden gedacht. Ontzettend bedankt!
Julie Pujol
Julie Pujol
11:50 21 Sep 23
Een topkliniek! Echte opvolging, echte ondersteuning gedurende het hele traject, aarzel niet om hen te contacteren bij de geringste vraag, ze zullen aanwezig zijn. Ik beveel ze van harte aan. Dankzij hen heb ik het genoegen gehad moeder te worden en ik weet dat ik in de toekomst bij hen terug zal komen! Bedankt dat je mijn leven hebt veranderd 🙏
Karine B.
Karine B.
12:40 08 Sep 23
Zeer goede ondersteuning van het team, zowel op afstand als ter plaatse. Ze beantwoordden onze vragen altijd meteen, of belden ons overdag terug. De kleine extra's: ze hielpen ons een gynaecoloog bij ons in de buurt te vinden voor follow-up, ze stelden hun parkeerplaats voor ons ter beschikking toen we kwamen, de kamers van de kliniek zijn erg mooi en comfortabel. Ten slotte toonden ze in ons geval een grotere expertise dan onze ziekenhuizen, waardoor we, na vier jaar ART in Frankrijk, ouders konden worden van een klein wonder.Dankjewel ! En veel geluk voor alle toekomstige ouders.
Nathalie NICOLET
Nathalie NICOLET
12:07 04 Oct 23
Na mislukte IVF-rondes met mijn eigen eicellen in Zwitserland kreeg ik de contactgegevens van Eugin. We wilden het proces in 2020 met hen starten, maar toen stond covid in de weg. We besloten om in januari 2023 opnieuw contact met hen op te nemen voor een laatste IVF-poging, maar dit keer met een donoreicel - nu ik 43 jaar oud ben en we twee jaar 'verspild' hebben! Vanaf het eerste contact verliep het proces naadloos. Ze gaven stap voor stap ondersteuning en de instructies waren altijd heel duidelijk. Er waren slechts twee persoonlijke afspraken naar Spanje nodig, één in maart voor een ontmoeting met de medische staf, en de andere op de datum van de geplande overdracht. Tijdens onze eerste medische afspraak in maart konden we al het bloedonderzoek en de echografie laten doen op de dag om mijn dossier compleet te maken - daar was ik van onder de indruk!..... Nou, bijna 8 maanden later en ik ben nu zwanger en kon ' Wees niet extatischer! Kliniek Eugin heeft het echt mogelijk gemaakt en het juiste protocol voor mij gekozen. De afstand (ik ben in Zwitserland) in Spanje deed er niet toe, aangezien ze binnen 48 uur reageerden via een bericht of terugbellen. Ze hebben ruime openingstijden en je kunt ze zelfs op zaterdag bereiken, wat ik erg op prijs stelde. Ik heb een aantal Google-recensies gelezen en wil daar graag commentaar op geven. Ja, ik ben het er een of twee keer mee eens dat de 'receptionist', afhankelijk van de gesproken taal, behoorlijk abrupt was, je zou zelfs kunnen zeggen dat hij onbeleefd was. Eugin Barclelona moet mogelijk een beter selectieproces uitvoeren voor medewerkers die meerdere talen spreken om ervoor te zorgen dat ze via de telefoon verstaanbaar zijn, maar dit is een klein detail. Voor het grootste deel waren de receptioniste en al het medische personeel geweldig en zeer efficiënt. Ze waren op tijd bij mijn beide afspraken en deze kliniek is trots op haar privacy!!! Dit is wat ik het meest waardeerde, het voelde echt als een persoonlijke service in plaats van een 'industriële' service waarbij je slechts een nummer bent op een lange lijst van mensen die wachten om via IVF zwanger te worden. Als ik een beoordeling moet geven over de algehele ervaring, dan geef ik het een 10/10 en raad ik de kliniek ten zeerste aan aan iedereen die probeert zwanger te worden.
Julie Rojas
Julie Rojas
17:51 27 Feb 24
We raden de Eugin-kliniek ten zeerste aan als u een plan voor kinderen heeft. De ondersteuning is van hoge kwaliteit, evenals de diverse professionals waarmee wij contact hebben gehad. De gebouwen zijn ook geweldig, je voelt echt een persoonlijke service.We danken hen hartelijk, want zonder hen hadden we onze droom van het moederschap nooit kunnen verwezenlijken.Voor een nieuw babyproject zullen we niet aarzelen om ze een tweede keer te vragen.
lorena marzolo
lorena marzolo
13:01 21 Sep 23
We willen graag de medische en administratieve staf van Eugin in Barcelona bedanken voor het waarmaken van onze grote droom: het stichten van een echt gezin. Met name dank aan Dr. Raffaele Rosania, die we iets meer dan een jaar geleden via internet hebben ontmoet en die ons de positiviteit en het vertrouwen heeft teruggegeven nadat we uitgeput en gedesillusioneerd waren door drie mislukte pogingen in vier jaar tijd. Bij Eugin werden we ‘behandeld’ in onze uniciteit en niet met een standaardprotocol dat voor iedereen hetzelfde is, waarbij onze specifieke problemen bestudeerd, beheerd en opgelost werden. bovendien werden onze verzoeken om verse eieren te gebruiken ingewilligd, een meer veeleisende operatie voor het echtpaar en de kliniek, maar die naar onze mening onmiddellijk succes garandeerde. nu kunnen we nog steeds niet geloven dat onze kleine engel Matteo bij ons is en ons slapeloze nachten en onstuitbare vreugde bezorgt, maar vooral een nieuw mooi bestaan!
elodie caquot
elodie caquot
13:43 16 Oct 23
BEDANKT, bedankt dat we onze droom om moeder te worden mochten verwezenlijken. Bedankt voor uw steun in tijden van twijfel, bedankt voor uw professionaliteit tijdens onze reis. Als er een tweede kindje komt, zullen we ongetwijfeld een beroep op u doen. Hartelijk dank aan uw arts die ons dossier tot in de puntjes heeft bestudeerd en die wist wat hij moest doen en hoe hij dat moest doen zonder dingen te forceren, zonder ons een zware behandeling op te leggen en door aandacht te blijven besteden aan onze zorgen (aangespoord door de Franse artsen). Wij zullen u eeuwig dankbaar zijn.
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️