IVF PGD in Spanje: Het geslacht van de baby kiezen

pma eiceldonatie 1
Geschreven door Laurence

Alles wat u moet weten over IVF & het geslacht van uw baby kiezen in Spanje! Wat is de gemiddelde prijs in Barcelona? Ons advies voor een succesvolle IVF met geslachtskeuze in Spanje

BesteKlinieken.com biedt informatie over IVF in Spanje en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Sommaire
 [show]

  Prijs van PGD IVF in Spanje met keuze van het geslacht van de baby

  De gemiddelde kosten van PGD IVF met geslachtskeuze in Spanje in Barcelona zijn 4400 euro. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van 3800 euro tot 8200 euro.

  IVF ICSI PGD Eiceldonatie8200 euro
  IVF ICSI PGD Spermadonatie6700 euro
  IVF ICSI Eiceldonatie5200 euro
  IVF ICSI PGD6300 euro

  Is het mogelijk om het geslacht van de baby te kiezen met PGD IVF in Spanje?

  Tegenwoordig is het mogelijk om het geslacht van een baby te kiezen, maar is de geslachtsselectie 100% nauwkeurig?

  Met PGD IVF-technieken is dat 99,9%. Alle andere methoden om het geslacht te beïnvloeden zijn niet bruikbaar gebleken. Vruchtbaarheidsklinieken in Spanje gebruiken deze technieken al een aantal jaren met een zeer hoog succespercentage.

  Stellen die één of meer kinderen van één geslacht hebben gehad, kunnen voor hun volgende baby het andere geslacht kiezen.

  Kunnen we het embryo met het juiste chromosoom kiezen?

  Vrouwen ondergaan IVF ICSI met eicelpunctie en bevruchting met het sperma van hun mannelijke partner. De embryo’s ontwikkelen zich en delen zich over een periode van 3 dagen. Eén cel wordt dan verwijderd en opgestuurd voor chromosomenanalyse.

  De embryo’s van het gekozen geslacht worden 2 dagen later in de baarmoeder geplaatst. Vruchtbaarheidsklinieken in Spanje gebruiken een techniek genaamd aCGH, die een volledige chromosomenanalyse mogelijk maakt.

  Dit zorgt ervoor dat een embryo met een volledig chromosomenpakket van het juiste geslacht bij de patiënt wordt teruggeplaatst.

  Ons medisch team

  Compleet dossier: Cyprus is de beste bestemming voor PGD IVF met selectie van het babygeslacht tegen de beste prijs met een hoog slagingspercentage.

  Statistieken

  Patiënten die al 2 of 3 kinderen van hetzelfde geslacht hebben, vragen zich altijd af of het nog mogelijk is om een kind van het andere geslacht te krijgen. 23 patiënten hebben onlangs een geslachtsselectie ondergaan. Bij bijna alle paren werd een embryo van het juiste geslacht in de baarmoeder geplaatst.

  Bij slechts 3 van de 23 paren werd bij vrouwen van alle leeftijden geen embryo van het juiste geslacht teruggeplaatst. 80% van de terugplaatsingen resulteerde in de implantatie van ten minste één embryo, met een zwangerschapspercentage van 50%.

  Anekdote

  Een ander verrassend feit was de keuze van het voorkeursgeslacht. Toen Spaanse klinieken deze dienst begonnen aan te bieden, gaven de meeste koppels de voorkeur aan een jongen. Dit is het geval in de meeste landen ter wereld. Bij sommige patiënten, onder Kaukasische koppels, wil echter meer dan 90% een vrouwelijk kind.

  Lees ook: IVF in Turkije met keuze van het geslacht van de baby

  Waarom is dit zo? Wel, in Europa willen vrouwen, die over het algemeen het laatste woord hebben in familiezaken, graag een dochter. Dit is vastgesteld in Europa, waar drie van de vier koppels een meisje willen.


  Als u het moeilijk vindt om een keuze te maken, kunnen wij u helpen om uw operatie tot een succes te maken, en dat tegen een gereduceerd tarief.

  Profiteer van een GRATIS evaluatie!

  Op verzoek en
  zonder enige verplichting van uw kant.

  Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

  Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

  Over de auteur

  Laurence

  Mijn naam is Laurence Tung. Ik ben een medisch schrijver met wetenschappelijke kennis op verschillende gebieden. Ik heb onlangs therapeutische gebieden behandeld zoals reumatologie en hypercholesterolaemie. Ik heb ook expertise in genomica, epigenetica, moleculaire biologie en biochemie. Ik help deze website met het publiceren van kwaliteitsartikelen over medisch toerisme.

  ‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️