Hospital San Roque Maspalomas

Hospital San Roque Maspalomas Las Palmas kliniek 1

Hospital San Roque Maspalomas is gespecialiseerd in cosmetische chirurgie en MAP / IVF. Deze in 1920 opgerichte, ISO 9001:2008 gecertificeerde kliniek bevindt zich in Las Palmas, Spanje. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en vraag naar de prijs van een operatie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Hospital San Roque Maspalomas, Las Palmas, Spanje

Het Hospital San Roque Maspalomas werd opgericht in 1920 en heeft 149 bedden en een aantal gespecialiseerde afdelingen, waaronder cardiologie, tandheelkunde, dermatologie, KNO, algemene chirurgie, neurologie, verloskunde en gynaecologie, oncologie, oogheelkunde, orthopedie, plastische chirurgie en urologie. Het ziekenhuis biedt 24 uur per dag spoedeisende hulp op 18 spoedeisende hulpafdelingen en is uitgerust met 6 operatiekamers, 8 bedden voor speciale afdelingen en 10 hemodialyse-eenheden.

Alle afdelingen en operatiekamers zijn uitgerust met de nieuwste technologie die momenteel beschikbaar is. Het ziekenhuis heeft een team van hooggekwalificeerde medewerkers in elk van de specialismen die het behandelt. U kunt er zeker van zijn dat u de best mogelijke zorg krijgt, afgestemd op uw behoeften. San Roque Hospital werkt samen met alle grote nationale en buitenlandse verzekeringsmaatschappijen.


Specialiteit van de kliniek :

Esthetische Chirurgie
Labiaplastiek
Oorcorrectie
Rhinoplastie
Borstlift
Borstimplantaten
Borstverkleining
Huidvulling
Liposuctie
Consult plastische chirurgie
Behandeling van spataderen
Behandeling van rimpels
Buikwandcorrectie

MAP / IVF
Kunstmatige inseminatie

Diensten

Tolkdiensten
PRM-toegankelijke kamers
Internet raadpleging
Telefoon op de kamer
Privé kamers
Religieuze voorzieningen
Voorzorgsmaatregelen voor voedsel
TV in kamer


Stad: Las Palmas – Land: Spanje – Opgericht: 1920
Accreditatie: ISO 9001:2008 – Gesproken taal/talen: Deens, Duits, Engels, Fins, Frans, Italiaans, Noors, Nederlands, Pools, Portugees, Russisch, Spaans, Zweeds


Beoordelingen van ziekenhuizen San Roque Maspalomas

M V
M V
09:35 20 Apr 23
Op 4 april opgenomen met een longontsteking wat als COPD patiënt Gold III best heftig is.In het ziekenhuis heel goed opgevangen en snel geholpen, ook de aanwezige Nederlandse tolken zijn hierbij een echte hulp en geruststelling.Mijn zoon die in Gran Canaria woont kreeg alle ruimte om bij mij te blijven en mocht zelfs blijven slapen op de zeer ruime en nette kamer.Mijn behandelend arts was een hele sympathieke arts en de verpleging die of Engels sprak of de vertaalapp gebruikte waren lief en zorgzaam.De goede zorgen hebben absoluut bijgedragen aan mijn herstel en dat ik mijn verblijf als prettig heb ervaren.Ik kan niet anders dan dit ziekenhuis aanraden en voor mij persoonlijk de wetenschap dat ik met mijn COPD ergens terecht kan geeft rust aangezien ik regelmatig op het eiland ben.
DJ Ronald B (DJ Ronald B)
DJ Ronald B (DJ Ronald B)
13:15 07 Jul 23
Ik ben hier uitermate vriendelijk en professioneel ontvangen en geholpen. De arts alsmede ondersteunend personeel hebben mij alles zeer duidelijk uitgelegd en vervolgens de behandelingen uitgevoerd. Ook de vervolg afspraken zijn uitstekend verlopen.
dammeke ikzelf
dammeke ikzelf
15:29 13 Sep 23
Dikke proficiat voor het medisch team en de dokters. Echtgenote op spoed opgenomen tijdens onze vakantie wegens longinfectie daar vastgesteld. Bij de scans zelfs iets anders gezien dat in vier jaar in België niet gevonden is. Wordt nu verder behandeld in. België. Bedankt
Danny Hubregtse
Danny Hubregtse
14:30 24 Feb 23
Als je binnenkomt is het eerste wat ze vragen om €500,- te betalen. Mijn vrouw was op haar knie gevallen op straat, dit had een klein wondje veroorzaakt. Twee dagen later werd het warm en een beetje rood er omheen. Ik wilde graag bij het gesprek met de dokter zijn omdat ik beter engels spreek,om spraakverwarring te voorkomen. Dat mocht beslist niet. Toen ik weg was vroegen ze aan mijn vrouw of ze een tolk wilde 🙁 Vervolgens vermijden ze haar vraag te beantwoorden of ze een beginnende ontsteking heeft en proberen ze een röntgenfoto en andere behandeling aan te smeren. Uiteindelijk geven ze toe dat het waarschijnlijk een beginnende ontsteking is: receptje antibiotica(alleen receptje!) en een pleister. En bij vertrek nog een rekening van 130 euro. €630,- voor een pleister en een receptje. Blijf hier voor kleinigheden zo ver mogelijk vandaan.
Mas du Verdon
Mas du Verdon
13:32 17 Apr 23
Je maakt een afspraak met de oogkliniek op 10 april om.9.30 uur. Verrassing bij de balie, we hebben geen afspraak opstaan en de dokter is er ook niet. Kan gebeuren natuurlijk maar dan hoor je niets meer van ze, geen mail geen sms of whatsapp, nada. Of ze hebben teveel werk of ze zijn gewoon slordig. Ik denk het laatste.
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️