Ginefiv

Kliniek Ginefiv Madrid 1

Ginefiv is gespecialiseerd in MAP / IVF. Deze gecertificeerde kliniek is opgericht in 1988 en bevindt zich in Madrid, Spanje. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en vraag naar de prijs van een operatie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Ginefiv, Madrid, Spanje

Vergelijk deze offerte voordat u een vruchtbaarheidskliniek kiest en ontdek de hoge kwaliteit van Ginefiv tegen redelijke prijzen, volledig anoniem en vertrouwelijk. Bij Ginefiv bieden we u een nieuw ovodonatieprogramma met blastocystgarantie.

Een behandeling met een uitstekend succespercentage, ontworpen om zich beter dan ooit aan te passen aan uw specifieke geval. In de kliniek voor geassisteerde voortplanting Ginefiv hebben we meer dan 30 jaar ervaring in het helpen van koppels met onvruchtbaarheidsproblemen bij het verwezenlijken van hun droom om ouders te worden.

Met de beste specialisten in kunstmatige inseminatie en in-vitrofertilisatie, de meest geavanceerde geassisteerde voortplantingstechnieken en hoge succespercentages. Als onderdeel van ons streven om onze patiënten de nieuwste ontwikkelingen te bieden, investeren wij de nodige middelen om aan de top te blijven van de technologie in de voortplantingsgeneeskunde.

Als gevolg hiervan bieden wij onze patiënten elk jaar nieuwe technieken die door ons medisch team als effectief zijn bewezen, zodat wij u kunnen voorzien van alle diagnostische tests of behandelingen die u nodig hebt.


Specialiteit van de kliniek :

MAP / IVF
Antilichaamtest tegen sperma
Kunstmatige inseminatie
Geassisteerd uitbroeden van PMA
Embryo overdracht
Invriezen van eicellen
Ophalen van eicellen
Invriezen van embryo’s
Embryo overdracht
Canule voor embryotransplantatie
Embryoscoop
Vruchtbaarheidstests voor vrouwen
Vruchtbaarheidsonderzoek
Echografie van de follikel
Hormoontest
Hysterosalpingografie
IVF – In-vitrofertilisatie
ICSI – Intracytoplasmatische sperma-injectie
IVF consultatie
MACS – Immunomagnetische Celselectie
Ovariële stimulatie
PCT – Test na de bevruchting
PGD – Pre-implantatiediagnose
Behandeling van retrograde ejaculatie
Spermogram
DNA-fragmentatietest van sperma
Invriezen van sperma
Tubuskatheterisatie

Diensten

Luchthaventransfer
Gratis Wi-Fi
Hotel reserveringen
Tolkdiensten
Toeristische gids
Taxi reserveren
Internet raadplegen
Parkeerplaats
Apotheek
Telefoon op de kamer
Privé kamers
Restaurant
TV in kamer


Stad: Madrid – Land: Spanje – Opgericht: 1988
Accreditatie: Geen informatie – Gesproken taal/talen: Spaans, Engels, Frans


Recensies van Clínica Ginefiv

Katerina
Katerina
14:14 06 May 24
Tot nu toe zijn we alleen naar het centrum geweest om een ​​aantal diagnoses te stellen, maar de ervaring is meer dan bevredigend. Het personeel is erg vriendelijk en altijd bereid om te luisteren. Ze zien er erg professioneel uit met wat ze doen. De diagnose gesteld door Dr. Lin was zeer draaglijk. De enige klacht die ik tot nu toe heb is dat ik niet was geïnformeerd over de noodzaak van seksuele onthouding voordat ik de hysterosalpingografie uitvoerde (wat risico's met zich meebrengt). Verder is alles zeer correct!
Amélie R
Amélie R
12:15 31 Jan 24
Het team is echt geweldig, of het nu gaat om de receptie, de gynaecologen, de assistenten, iedereen is absoluut attent en buitengewoon vriendelijk.Dankzij Ginefiv hebben mijn vrouw en ik onze droom kunnen verwezenlijken: een kind krijgen en een gezin stichten. We zullen je nooit genoeg kunnen bedanken voor dit resultaat en al deze vriendelijkheid.Eén ding is zeker, voor de 2e keren we zonder enige aarzeling terug naar deze kliniek.Een grote DANKUWEL aan het hele team en aan jou, beste lezers, jullie kunnen daar met je ogen dicht naartoe gaan!
Estelle DUPONT
Estelle DUPONT
17:49 08 Feb 24
Top kliniekWe werden op de best mogelijke manier ontvangen, geadviseerd, ondersteund en verzorgd.Het hele team staat aan de top, zeer beschikbaar en responsief, ongeacht het verzoek, en vooral heel menselijk.We hebben het vorig jaar gebruikt en zijn nu ouders van een prachtig jongetje.Als ik maar één ding te zeggen had, zou ik het hele team bedanken voor het feit dat we onze droom hebben kunnen verwezenlijken.Ik raad de Ginefiv-kliniek in Barcelona ten zeerste aan
Emmanuelle LANCELOT
Emmanuelle LANCELOT
10:41 23 Feb 24
De kliniek en haar hele team hebben ons zo goed mogelijk kunnen ondersteunen voor ons project.We voelden echte steun en onvergelijkbare vriendelijkheid. Steun die we in Frankrijk helaas niet hadden. Het enige: we hadden eerder moeten beginnen!!Het team is zeer attent en de kliniek is prachtig. Ik kan ze niet genoeg bedanken voor dit alles. Nu moet je duimen! Ik ben bij de eerste poging zwanger via eiceldonatie, maar het is nog vroeg.Bedankt voor alles en tot over een paar jaar voor een tweede kind!
Miriam Castro Roman
Miriam Castro Roman
14:34 26 Jul 23
We kozen voor Ginefiv na verschillende klinieken te hebben bezocht.We hielden van de manier waarop ze ons behandelden, vooral Jessica en Miriam, die charmant zijn, en Dr. Xinxin Lin, een geweldige professional die altijd zeer attent voor ons was.We konden geen betere kliniek kiezen om onze droom waar te maken, we zijn super blij en gelukkig.Alvast bedankt en groetjes.
Nuria Carreras
Nuria Carreras
16:54 23 Aug 23
Zeer hecht en bekwaam team!Kliniek op 10 wat betreft patiëntfollow-up en respons op afstand. Ik ging alleen en voelde me volledig begeleid. Schattig en behulpzaam personeel. Zonder twijfel een kliniek die ik aanbeveel
Magali Coudeville
Magali Coudeville
15:04 29 Jun 23
Ik kan deze kliniek ten zeerste aanbevelen, naast de professionaliteit is er een welwillend welkom zonder oordeel.Ze begeleiden je op de beste manier, zodat je je droom om ouder te worden kunt verwezenlijken.Dankzij hun werk ben ik vandaag een vervulde moeder. Het zijn wonderdoeners.Heel erg bedankt, er zijn geen woorden die sterk genoeg zijn om hen te bedanken
Fiona Fissoune
Fiona Fissoune
11:37 26 Aug 23
We waren erg blij met de ontvangst, communicatie en bereikbaarheid van het kliniekpersoneel. Gedurende de hele cursus voelden we ons zelfverzekerd en alles verliep zoals we hadden gehoopt. Wij kunnen Ginefiv dan ook alleen maar aanbevelen. Bedankt voor alles.
Ana Bel
Ana Bel
18:23 13 Jul 23
Wij zijn supersuperblij. De behandeling is onverslaanbaar, dr. Aura is een lieverd, ze legt alles uit zoals het is, zonder iets op te smukken, met veel tact en vriendelijkheid, maar met duidelijke dingen, en wat te zeggen over de verpleegsters en de meisjes van att. naar de klant en het laboratorium, ze zijn alle 10, ze zorgen er altijd voor dat het goed met je gaat, ze zijn altijd bij je, altijd vriendelijk en dichtbij, ik ben erg blij dat ik voor hen heb gekozen, na 2 jaar zonder succes , we hebben de zwangerschap bereikt in onze eerste IVF, met 40 jaar en lage kwaliteit. Ik ben erg blij, ik raad het aan met mijn ogen dicht. Heel erg bedankt voor alles meiden, wees trots op het werk dat je doet, want het wordt zeer gewaardeerd om deze steun en warmte te hebben op zulke delicate momenten. 🥰❤️
Florence “Flo9277”
Florence “Flo9277”
11:45 18 May 24
Attent en zorgzaam personeel. Bel snel terug als u vragen heeft. De kliniek is prettig en modern.Ik raad deze kliniek aan iedereen (alleenstaande vrouw of stel) aan die een kind wil om hun droom waar te maken.
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️