Fecondatie in vitro in Tunesië

in-vitrofertilisatie tunesië 1
Geschreven door Maria

Alles wat u moet weten over in-vitrofertilisatie in Tunesië! Wat is de gemiddelde prijs in Tunis? Ons advies voor een succesvolle in-vitrofertilisatie in Tunesië.

BesteKlinieken.com geeft informatie over in-vitrofertilisatie in Tunesië en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde artsen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van in-vitrofertilisatie in Tunesië

De gemiddelde kosten van in-vitrofertilisatie in Tunesië zijn €3.100. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van 2900 euro tot 3300 euro.

ProceduresKosten Tunesië
In-vitrofertilisatie3100 €

Wat is in-vitrofertilisatie?

Om op natuurlijke wijze een zwangerschap tot stand te brengen, geeft de eierstok bij de eisprong een eicel af die in de eileider terechtkomt, waar het sperma ontmoet en vervolgens bevrucht wordt. De bevruchte eicel komt in de baarmoederholte terecht, waar het zich nestelt in de dikke wand van de baarmoeder (het endometrium).

Bij een IVF-behandeling (in-vitrofertilisatie) worden de eierstokken gestimuleerd om een aantal eicellen te produceren, die vervolgens worden verzameld en in het laboratorium met sperma worden gemengd, zodat de bevruchting kan plaatsvinden. De zich ontwikkelende embryo’s worden nauwlettend in de gaten gehouden en de gezondste embryo’s worden vervolgens naar de baarmoeder overgebracht voor implantatie.

In-vitrofertilisatie in Tunesië is een reeks procedures die wordt uitgevoerd om onvruchtbaarheid te behandelen, vooral bij vrouwen ouder dan 40 jaar. Het kan ook gebruikt worden om bepaalde gezondheidsproblemen te behandelen, zoals ovulatiestoornissen, vroegtijdig falen van de eierstokken, schade aan de eileiders, endometriose, onverklaarbare onvruchtbaarheid, baarmoederfibromen, verminderde spermaproductie of -functie, eerdere sterilisatie of ablatie van de eileiders, een genetische aandoening of vruchtbaarheidsbehoud voor kankerpatiënten.

Wat houdt een in-vitrofertilisatieprocedure (IVF) in?

In-vitrofertilisatie in Tunesië is een langdurig proces en kan enkele maanden in beslag nemen. Hoewel deze procedure uw kansen om zwanger te worden vergroot, is er nog steeds geen garantie dat het voor iedereen zal werken.

Voordat u IVF kunt ondergaan, moeten u en uw partner eerst een reeks tests ondergaan, zoals spermaonderzoek, testen van de eierstokreserve, screening op infectieziekten, gesimuleerde embryotransplantatie en onderzoek van de baarmoederholte.

Na de screening ondergaat u beiden een IVF-procedure:

Vruchtbaarheidsmedicijnen – dit zijn medicijnen die voorgeschreven worden om uw eierstokken te stimuleren om de eicelproductie te verhogen. Er moeten meerdere eicellen geproduceerd worden, omdat verwacht wordt dat sommige eicellen zich na het wegnemen niet zullen ontwikkelen of niet bevrucht zullen worden. Tijdens deze fase wordt er een transvaginale echografie gebruikt om de eierstokken te controleren en wordt er ook een bloedtest uitgevoerd om uw hormoonspiegels te controleren.

Uw eicellen worden via een kleine chirurgische ingreep teruggehaald. Deze procedure wordt uitgevoerd met behulp van de nieuwste echotechnologie om een naald in elk van uw eierstokken te geleiden om de eicellen eruit te halen. Tijdens de ingreep wordt meestal een propofolverdoving gebruikt.

Spermamonster – Uw partner wordt gevraagd om een spermamonster te produceren dat overeenkomt met de eicellen die u voor de bevruchting hebt gewonnen. Als u gedoneerd sperma gebruikt, wordt dit op dezelfde manier uit de vriezer gehaald en voorbereid.

Inseminatie – Bij deze procedure worden de eicellen en het sperma gemengd en opgeslagen in een laboratoriumschaaltje voor bevruchting. Als de kans op bevruchting klein is, kan er gebruik worden gemaakt van intracytoplasmatische sperma-injectie (ICSI). In dit geval wordt één zaadcel rechtstreeks in de eicel geïnjecteerd; de eicellen worden nauwlettend in de gaten gehouden om te zien of er bevruchting plaatsvindt.

Embryotransplantatie – Zodra de bevruchting geslaagd is, vindt de celdeling plaats; de bevruchte eicellen worden nu embryo’s genoemd. Deze embryo’s worden dan 3 tot 5 dagen nadat de eicellen zijn teruggehaald en bevrucht, in uw baarmoeder geplaatst. Voor vrouwen jonger dan 40 jaar kunnen één of twee embryo’s worden teruggeplaatst en voor vrouwen van 40 jaar en ouder kunnen er maximaal 3 embryo’s worden teruggeplaatst. Het aantal over te brengen embryo’s moet beperkt worden om het risico op meerlingen te voorkomen.

Hoe lang moet ik in Tunesië blijven voor een In Vitro Fertilisatie (IVF) procedure?

Hoewel het raadzaam is om het rustig aan te doen na de embryotransplantatie, kunnen sommige vrouwen na de procedure hun normale dagelijkse routine hervatten. Houd er rekening mee dat geplande follow-upbezoeken met uw chirurg essentieel zijn voor uw herstel en genezing en dat u 10 tot 12 dagen in Tunesië moet blijven. U moet echter ook rekening houden met mogelijke bijwerkingen:

  • De afscheiding van een kleine hoeveelheid vloeistof (die helder kan zijn of getint met bloed) na de ingreep.
  • Lichte krampen en/of een opgeblazen gevoel
  • Constipatie
  • Zachte borsten

Wat is de hersteltijd voor in-vitrofertilisatie (IVF) procedures in Tunesië?

12 dagen na de eicelverzameling zal uw arts een bloedtest uitvoeren om te controleren of u zwanger bent. U zult dus iets langer moeten blijven na IVF om er zeker van te zijn dat alle procedures volledig geslaagd zijn.

Wat voor follow-up is er nodig voor in-vitrofertilisatie (IVF) procedures in Tunesië?

Begeleiding is heel belangrijk wanneer u IVF ondergaat; iedereen moet begrijpen dat niet alle IVF-procedures succesvol zijn. Het wordt ten zeerste aanbevolen dat koppels tijdens en na een IVF-behandeling de juiste counseling krijgen.

Wat is het succespercentage van in-vitrofertilisatie (IVF) procedures in Tunesië?

Het succespercentage van IVF hangt af van een aantal factoren, waaronder de leeftijd van de moeder, haar levensstijl, de oorzaak van onvruchtbaarheid en haar voortplantingsgeschiedenis. 40% van de vrouwen onder de 35 zal slagen, 25% van de vrouwen tussen 36 en 41 zal slagen en slechts 4% van de vrouwen boven de 42 zal slagen. U moet ook begrijpen dat het percentage zwangerschappen niet precies hetzelfde is als het aantal levendgeborenen. Bovendien moet u zich ervan bewust zijn dat IVF enkele kleine risico’s met zich meebrengt, bijvoorbeeld dat u last kunt krijgen van misselijkheid of braken, ademhalingsmoeilijkheden, flauwvallen, buikpijn en een opgeblazen gevoel, en mogelijk gewichtstoename.

Zijn er alternatieven voor in-vitrofertilisatie (IVF) procedures in Tunesië?

In-vitrofertilisatie is niet de enige mogelijke behandeling voor onvruchtbaarheid. Andere vruchtbaarheidsbehandelingen die overwogen kunnen worden zijn:

Intra-uteriene inseminatie – beter bekend als kunstmatige inseminatie. Bij deze procedure wordt op het moment van de eisprong sperma via de baarmoederhals in uw baarmoeder ingebracht.

Chirurgie – in sommige gevallen hebben mannen en vrouwen een corrigerende operatie nodig als hun voortplantingsorganen vruchtbaarheidsproblemen veroorzaken. Dergelijke corrigerende chirurgische opties kunnen helpen zonder dat andere onvruchtbaarheidsbehandelingen nodig zijn.

Veranderingen in levensstijl in plaats van een onvruchtbaarheidsbehandeling kan uw vruchtbaarheidsspecialist een reeks veranderingen in levensstijl voorstellen die de problemen kunnen veroorzaken. Deze kunnen bestaan uit minderen in gewicht, minderen met alcohol en stoppen met roken.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Maria

Mijn naam is Maria. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als marketingmanager in de medische sector. Ik heb met succes verschillende producten op de markt gebracht, waaronder medische hulpmiddelen, en ik heb een grote passie voor sales en marketing.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️