Prijs van dubbele donatie IVF in Spanje

fiv dubbele donatie prijs 1
Geschreven door Erika

Dubbele donatie IVF is IVF waarbij de embryo’s afkomstig zijn van gedoneerde eicellen en gedoneerd sperma. Patiënten worden over het algemeen gescreend op gezondheidsproblemen.

BesteKlinieken.com informeert u over Dubbele Donatie IVF in Spanje en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van IVF met dubbele donatie in Spanje

De gemiddelde kosten van IVF met dubbele donatie in Spanje zijn 4100 euro. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van 3900 euro tot 4200 euro.

KAARTKosten in euro
IVF ICSI3100 euro
IVF ICSI Eiceldonatie3800 euro
IVF ICSI Dubbele eiceldonatie4100 euro
IVF ICSI Spermadonatie3200 euro
Spermadonatie800 euro
Eicelvitrificatie2600 euro
Kunstmatige inseminatie1000 euro
Embryo donatie3150 euro
ROPA techniek (gedeeld moederschap)5000 euro
Gegarandeerde of vergoedezwangerschap 15.000 euro

Wat is dubbele donatie IVF?

Dubbele donatie IVF is IVF waarbij de embryo’s afkomstig zijn van gedoneerde eicellen en gedoneerd sperma. Embryodonatie is een vorm van voortplanting door derden waarbij ongebruikte embryo’s die overblijven na een in-vitrofertilisatiebehandeling (IVF) van een individu of koppel, aan een ander individu of koppel worden gedoneerd. IVF creëert vaak een overschot aan bevruchte eicellen (embryo’s), die een persoon of stel kan cryopreserveren voor toekomstige bevroren embryotransfers als de eerste behandeling niet succesvol was of om een gezin uit te breiden. Als een gezin echter compleet is, kunnen er ingevroren embryo’s overblijven.

De opties voor deze embryo’s zijn als volgt:

  • Voor onbepaalde tijd cryobehouden blijven
  • De embryo’s aan onderzoek doneren
  • De embryo’s aan een ander individu of koppel doneren

Als de embryo’s aan een andere persoon of een ander paar worden gedoneerd, geeft het donorpaar een andere persoon de kans om een zwangerschap en de geboorte van een kind te ervaren. De donorembryo’s worden in de baarmoeder geplaatst in de hoop dat ze zich innestelen en een succesvolle zwangerschap mogelijk maken. Het resulterende kind is de ontvanger van het embryo – ongeacht de genetische eigenschappen van de nakomelingen die van de embryodonoren zijn.

Embryodonoren ontvangen geen vergoeding, met uitzondering van bepaalde onkosten, zoals eventueel vereiste medische screeningstests.

Patiënten worden meestal gescreend op gezondheidsproblemen voorafgaand aan de eicel- en spermapunctie om embryo’s te creëren, voordat ze de initiële IVF-behandeling ondergaan. Om embryodonor te worden, moeten donoren mogelijk opnieuw worden gescreend op het moment van de embryodonatie om de kans op overdracht van besmettelijke ziekten zo klein mogelijk te maken. Ontvangers van donorembryo’s moeten ook medische screening en tests ondergaan.

Adoptie van donorembryo’s

Wanneer een individu of een koppel ervoor kiest om een donorembryo te gebruiken, kan dit embryoadoptie genoemd worden, wat een verkeerde benaming is: onder de huidige wetgeving heeft echte adoptie alleen betrekking op de plaatsing van een kind in een gezin na de geboorte.aangezien de resulterende kinderen in een gezin geboren worden, vindt er geen adoptie plaats.

De keuze voor embryodonatie is vergelijkbaar met de keuze voor eicel- of spermadonatie om een gezin te stichten. Patiënten die adoptie overwegen, kunnen ook geïnteresseerd zijn in de transfer van donorembryo’s als alternatief voor het adoptieproces, dat soms lang, duur en onzeker kan zijn.

Slagingspercentages

Dubbele embryodonatie is een gebied in ontwikkeling. Het succespercentage, gemeten als het aantal levendgeborenen per embryotransplantatie, hangt af van de kwaliteit van het embryo, de leeftijd van de eiceldonor, het aantal getransfereerde embryo’s en het ontwikkelingsstadium van het ingevroren embryo. Volgens gegevens van het CDC ligt het percentage levendgeborenen bij embryodonatie tussen 43% en 45%.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Erika

Mijn naam is Erika. Na meer dan 10 jaar medisch onderzoek te hebben gedaan, heb ik ervoor gekozen om me vanaf 2018 toe te leggen op wetenschappelijk en medisch schrijven. Ik heb een expertise ontwikkeld op verschillende gebieden, zoals cosmetische, tandheelkundige, bariatrische en oogchirurgie. Dankzij deze nieuwe richting kan ik mijn kennis delen.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️