Prijs van tandbleken in Hongarije

tandbleken hongarije 1
Geschreven door Erika

Tanden bleken in Hongarije kan een zeer effectieve, maar eenvoudige manier zijn om de kleur van tanden lichter te maken zonder het tandoppervlak te verwijderen. Het verandert de kleur van de tanden niet, maar maakt de bestaande kleur lichter.

BesteKlinieken.com informeert u over Dental Whitening in Hongarije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is uitsluitend bedoeld ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs voor het bleken van tanden in Hongarije

De gemiddelde prijs van een tandbleekbehandeling in Hongarije in Boedapest is €190. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van 140 euro tot 240 euro.

ProcedurePrijs Hongarije
Tandbleken190 €

Waar wordt whitening voor gebruikt?

Tanden bleken in Hongarije kan een zeer effectieve, maar eenvoudige manier zijn om de kleur van tanden lichter te maken zonder het tandoppervlak te verwijderen. Het verandert de kleur van de tanden niet, maar maakt de bestaande kleur lichter.

Wat houdt de procedure voor het bleken van tanden in Hongarije in?

De Hongaarse tandarts brengt een chemische barrière op het tandvlees aan, die het tijdens het bleken beschermt. Vervolgens wordt de bleekoplossing op de tanden aangebracht en wordt de chemische stof geactiveerd door hitte, of een combinatie van hitte en licht. Als het bleekproces is voltooid, wordt de barrière gemakkelijk in één stuk verwijderd. Als de tand bij de wortel behandeld is, kan het kanaal waar voorheen de zenuw zat, opnieuw geopend worden en kan het bleekmiddel erin geplaatst worden.

Hoe lang duurt de procedure?

De procedure voor het bleken van tanden in Hongarije duurt normaal gesproken meer dan een uur, maar uw tandarts zal u adviseren over uw specifieke behoeften.

Zal ik tevreden zijn met de resultaten?

De resultaten van het bleken van tanden in Hongarije kunnen variëren afhankelijk van de oorspronkelijke kleur van de tanden. Tanden zullen na verloop van tijd iets donkerder worden. Het effect houdt ongeveer 1 tot 3 jaar aan, hoewel het soms langer kan duren.

Wanneer werkt bleken niet?

Hongriene tanden bleken kan alleen de kleur van uw bestaande tanden lichter maken. Een andere optie is om de kleur van de tand in een bepaalde tint te veranderen. Bleken werkt ook op natuurlijke tanden. Het is niet effectief op “valse” tanden van welke soort dan ook. Hieronder vallen kunstgebitten, kronen en facings. Als het kunstgebit bevlekt of verkleurd is, kan het de moeite waard zijn om naar de tandarts in Boedapest te gaan en hem of haar te vragen het kunstgebit schoon te maken. Verkleurde facings, kronen en kunstgebitten moeten mogelijk worden vervangen. Vraag ook hiernaar bij uw tandarts.

Hoe verzorg ik mijn tanden na het bleken in Hongarije?

Bespreek met uw tandarts hoe u de kleur van uw tanden kunt behouden en welke producten er beschikbaar zijn om dit effect te behouden. De levensstijl van elke persoon moet worden beoordeeld, maar een goede mondhygiëne en regelmatige bezoeken aan de mondhygiënist zullen helpen om het effect langer te behouden. Sommige mensen merken dat hun tanden de eerste dagen na de behandeling gevoelig zijn, maar deze gevoeligheid verdwijnt kort daarna. Uw tandarts zal u adviseren over de producten die u kunt gebruiken om deze gevoeligheid tegen te gaan.

Wat houdt de procedure in?

In het geval van een levende tand brengt de tandarts in Boedapest het whitening product aan met behulp van een speciaal ontworpen bakje dat als een tandvleesbeschermer in de mond wordt geplaatst. De chemische stof wordt dan geactiveerd door warmte, of door een combinatie van warmte en licht. Het actieve ingrediënt in het product is normaal gesproken waterstofperoxide of carbamideperoxide. Als de tand bij de wortel behandeld is, kan het kanaal waar voorheen de zenuw zat, opnieuw geopend worden en kan het whitening product erin geplaatst worden. In beide gevallen moet de procedure herhaald worden totdat de juiste tint bereikt is.

Hoe lang duurt de procedure?

Allereerst moet u twee of drie keer naar uw tandarts. Uw tandarts moet een gebitsbeschermer maken en zal hiervoor tijdens de eerste afspraak afdrukken moeten nemen. Zodra uw tandarts met de behandeling is begonnen, moet u deze thuis voortzetten. Dit betekent dat u het bleekmiddel gedurende 2 tot 4 weken regelmatig moet aanbrengen, gedurende 30 minuten tot 1 uur per keer. Sommige nieuwere producten kunnen echter tot 8 uur per keer aangebracht worden, wat betekent dat er al na een week een bevredigend resultaat bereikt kan worden.

Waarom moeten mijn tanden gebleekt worden?

Iedereen is anders en net als de kleur van ons haar en onze huid varieert ook de kleur van onze tanden. Sommige tanden hebben een gelige tint, andere zijn meer beige en er zijn maar weinig tanden die echt ‘wit’ zijn. Tanden vergelen ook naarmate ze ouder worden en kunnen aan het oppervlak gekleurd worden door voedsel en dranken zoals thee, koffie en zwarte bessen. Tandsteen kan de kleur van tanden ook beïnvloeden. Sommige mensen hebben vlekken aan de binnenkant van hun tanden. Dit kan het gevolg zijn van bepaalde antibiotica of van kleine barstjes in de tanden, die de vlek absorberen.

Zal ik tevreden zijn met de resultaten in Hongarije?

De resultaten van de behandeling kunnen variëren, afhankelijk van de oorspronkelijke kleur van de tanden. Tanden zullen na verloop van tijd iets donkerder worden. Het effect houdt ongeveer 1 tot 3 jaar aan, hoewel het soms langer kan duren. Sommige mensen merken dat hun tanden de eerste dagen na de behandeling gevoelig zijn, maar dit verdwijnt na korte tijd.

Hoe zit het met kits voor thuisgebruik?

Vrij verkrijgbare kits worden niet aanbevolen omdat ze slechts een kleine hoeveelheid waterstofperoxide bevatten, waardoor het product minder effectief is. Sommige bevatten ook milde zuren, terwijl andere schurend zijn. Hoewel deze producten goedkoper zijn, is whitening een gecompliceerde behandelingsprocedure die alleen door een tandarts mag worden uitgevoerd na een grondig onderzoek en beoordeling van uw tanden. Het is erg belangrijk om de instructies van uw tandarts op te volgen en ervoor te zorgen dat u de aanbevolen vervolgafspraken bijwoont.

Wanneer werkt bleken niet?

Bleken kan alleen de kleur van uw bestaande tanden lichter maken. Een andere optie is om de kleur van de tand in een bepaalde tint te veranderen. Bleken werkt ook op natuurlijke tanden. Het is niet effectief op “valse” tanden van welke soort dan ook. Hieronder vallen kunstgebitten, kronen en facings. Als een kunstgebit vlekkerig of verkleurd is, kan het de moeite waard zijn om naar de tandarts te gaan en hem of haar te vragen het gebit schoon te maken. Verkleurde facings, kronen en kunstgebitten moeten misschien vervangen worden. Nogmaals, vraag het uw tandarts.

Hoe zit het met whitening tandpasta?

Er zijn nu verschillende whitening tandpasta’s te koop. Hoewel ze de natuurlijke kleur van de tand niet aantasten, zijn ze wel effectief in het verwijderen van vlekken en dus in het verbeteren van het algemene uiterlijk van de tand. Whitening tandpasta kan ook helpen om het uiterlijk van tanden te behouden nadat ze professioneel gewit zijn.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Erika

Mijn naam is Erika. Na meer dan 10 jaar medisch onderzoek te hebben gedaan, heb ik ervoor gekozen om me vanaf 2018 toe te leggen op wetenschappelijk en medisch schrijven. Ik heb een expertise ontwikkeld op verschillende gebieden, zoals cosmetische, tandheelkundige, bariatrische en oogchirurgie. Dankzij deze nieuwe richting kan ik mijn kennis delen.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️