Miaclinics

Kliniek Miaclinics Istanbul 1

Miaclinics is gespecialiseerd in cosmetische chirurgie. Deze gecertificeerde kliniek is opgericht in 2018 en gevestigd in Istanbul, Turkije. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en vraag prijzen aan voor chirurgie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Miaclinics, Istanbul, Turkije

Miaclinics wordt erkend als een van de meest betrouwbare en geavanceerde klinieken voor esthetische dermatologie in Turkije en biedt innovatieve, veilige en zeer effectieve behandelingen en service van hoge kwaliteit. De klinieken streven ernaar om de best mogelijke zorg te bieden in een zo veilig mogelijke omgeving, terwijl ze superieure resultaten bieden.

Ze gebruiken alleen de meest geavanceerde, door de FDA goedgekeurde technologieën en producten van de meest gerenommeerde leveranciers in de sector. Patiënten hoeven zich dus geen zorgen te maken over de kwaliteit van de klinieken. De klinieken hebben hooggekwalificeerde verpleegkundigen en artsen die oplossingen kunnen bieden voor een breed scala aan veelvoorkomende huidproblemen met een verscheidenheid aan geavanceerde niet-chirurgische behandelingen.

Behandelingen die in de klinieken beschikbaar zijn, zijn onder andere Vampire Facelift (PRP), mesotherapie, peelings, Botox en cryolipolyse. Miaclinics is opgericht door Dr. Cemile en Ali Attila Aydin, die een klantgerichte cultuur van kwaliteit, resultaten en innovatie hebben gecreëerd. De artsen en het team zetten zich in om klanten bij elke stap te ondersteunen, van het eerste consult tot het gewenste resultaat.

De klinieken zorgen er altijd voor dat ze over de nieuwste machines, producten en protocollen beschikken om hun klanten indrukwekkende resultaten te kunnen bieden. Elke nieuwe behandeling en technologie wordt grondig getest voordat ze in de kliniek worden opgenomen om uitstekende resultaten te garanderen.


Specialiteit van de kliniek :

Esthetische Chirurgie
Gezichtsvermageringen
Vampierlift
Draadlift
Rimpelbehandeling

Diensten

Gratis Wi-Fi
Tolkdiensten
Toeristische gids
Taxi reserveren
Parkeren


Stad: Istanbul – Land: Turkije – Opgericht in 2018
Accreditatie: Geen informatie – Gesproken taal/talen: Engels, Turks


Miaclinics biedt u :

zadoque lopes
zadoque lopes
11:27 09 Feb 24
Ik bezocht onlangs Mia Clinic voor een schoonheidscocktailbehandeling en was diep onder de indruk van de nauwgezette aandacht voor detail en zorg die ze toonden. Vanaf het begin hebben ze een grondige controle uitgevoerd om eventuele cardiovasculaire problemen te beoordelen door mijn bloeddruk te meten. Toen ze ontdekten dat het verhoogd was, kozen ze er onmiddellijk voor om niet door te gaan met de glutathion zoals oorspronkelijk gepland. In plaats daarvan kozen ze voor een hoge dosis vitamine C, waarbij ze de tijd namen om de wetenschappelijke onderbouwing van hun beslissing uit te leggen. Dit demonstreerde niet alleen hun professionaliteit, maar ook hun toewijding om bovenal de veiligheid van hun klanten voorop te stellen.Toen ik terugkwam voor een ozontherapiesessie, beoordeelden ze mijn bloeddruk (die inmiddels genormaliseerd was) opnieuw en gingen ze verder met de behandeling. Ze gaven verder medisch advies van onschatbare waarde over hoe ik mijn algehele gezondheid kon verbeteren. Je veilig voelen in hun handen was een onbeschrijfelijke troost, werkelijk van onschatbare waarde. De aanpak van Mia Clinic is absoluut een vijfsterrenervaring, die ervoor zorgt dat ik de volgende keer dat ik in Istanbul ben een terugkerende klant zal zijn.
Anna Katharina
Anna Katharina
15:30 27 Mar 24
Een geweldige ervaring gehad bij Miaclinics! Kwam voor een botoxbehandeling en tot nu toe ziet het er allemaal goed uit. Ze waren allemaal super professioneel en zorgden goed voor me. Ik zou absoluut terugkeren!
Sharlin
Sharlin
11:04 28 Feb 24
Wat een geweldige ervaring met zo'n geweldig team! De artsen waren briljant en luisterden precies naar wat ik wilde. Ik had Profound RF op veel delen van mijn lichaam en ze maakten het zo comfortabel mogelijk. Het zijn professionals en weten wat ze doen.Hun receptioniste en medisch team waren vriendelijk en zorgzaam. Ik kwam alleen uit Engeland en het was een veilige reis.De kliniek ligt in een mooie, drukke omgeving en er is veel te doen. Ik kom volgend jaar terug voor een opwaardering en ik zou Miaclinics elke keer aanbevelen voor Profound RF en Morpheus8 omdat ze dit al jaren doen en het apparaat niets betekent zonder ervaren professionals die de procedure voltooien.Bedankt dat je me een geweldige ervaring hebt gegeven en ik kan niet wachten om de resultaten over 6 maanden te zien!!
Katherine Coleman
Katherine Coleman
14:44 19 Apr 24
Wat een prachtige kliniek! Ik ging langs voor een consult over het krijgen van een draadlift en de dokter beantwoordde al mijn vragen, gaf informatie en onderzocht mijn huid. Ze weerhield me er zelfs van om threads te doen en adviseerde een minder invasieve behandeling waarvan ze dacht dat die betere resultaten zou opleveren. Ik besloot te blijven voor een infuus en had een fijne ervaring met het verplegend personeel en de artsen die mij via het infuus regelmatig controleerden om er zeker van te zijn dat ik me op mijn gemak voelde. Ik ben blij om terug te gaan voor behandelingen
Sabina Mis
Sabina Mis
06:44 06 Sep 23
Vanaf het eerste online contact tot het allerlaatste moment heb ik genoten van deze service.Dames aan de receptie super vriendelijk.De plek zelf super schoon. Prachtig ingericht en aangeboden waterkoffie enz.Kon niet om een ​​betere professionele service vragen.Vooral het was mijn eerste keer en ik voelde me niet beschaamd of beoordeeld.Bovendien zijn de resultaten van mijn behandeling verbluffend10/10
Selena Singleton
Selena Singleton
20:52 24 Aug 23
De ervaring was uitstekend van begin tot einde. Ik heb een virtueel consult waarbij veel informatie wordt gegeven en de mogelijkheid bestaat om vragen te stellen. Ik werd ook aangemoedigd om mijn eigen onderzoek te doen en informatie te verzamelen. Toen ik aankwam, kreeg ik water en versnaperingen aangeboden in een zeer schone en gastvrije ruimte. Vervolgens kreeg ik nog een zeer grondige presentatie over mijn behandeling. De behandeling werd uitgevoerd door een arts en 2 zeer capabele verpleegsters. De resultaten zijn fantastisch en het gehele personeel was vriendelijk en professioneel.
Catia Wanzeller
Catia Wanzeller
09:47 13 Oct 23
Hallo, ik ben erg blij dat ik uw kliniek heb gekozen om mijn eerste botoxbehandeling te ondergaan. Ook zonder dat je de taal of Engels sprak, stelde je mij op mijn gemak en was je super professioneel tegen mij en super lief. Als ik op een dag thuiskom, zal ik zeker terugkeren naar uw kliniek. Mijn beoordeling van uw kliniek is 5. Hartelijk dank en tot ziens.
Elisabeth Leonard
Elisabeth Leonard
00:24 30 Sep 23
Ik ontdekte Miaclinics op mijn laatste dag in Istanbul. Ik had een zeer beperkte beschikbaarheid om een ​​afspraak te maken en het personeel was ongelooflijk in het realiseren ervan. Ze waren efficiënt, hadden veel aandacht voor detail en waren warm. Toen ik op de locatie aankwam, had ik er al vertrouwen in dat het een zeer goed gerund kantoor was. Ik ben erg blij met de professionaliteit en vaardigheid waarmee mijn procedure is uitgevoerd. Ik had erop vertrouwd dat het personeel meer zou doen als ik de tijd had gehad. De prijzen zijn zeer goed vergeleken met Amerikaanse prijzen.
Asmaa El Majzoub
Asmaa El Majzoub
13:12 12 Sep 23
Het was de eerste keer dat ik Miaclinics bezocht. Laten we bij het begin beginnen:De boeking voor de afspraak verliep zo soepel en professioneel. Ze stuurden me alle benodigde informatie via WhatsApp (prijzen, locatie en zelfs de toestemming). Ze waren zo flexibel en aardig. Toen ik de kliniek bereikte, voelde ik de goede sfeer. De muziek, sfeer, geur en decoratie zijn ontspannend. Het personeel is zo aardig en vriendelijk. Ze spreken allemaal Engels, wat een pluspunt is. Dr. Cemila is zo aardig en zorgzaam. Ze beschreef alles en beantwoordde al mijn vragen. Later ontmoette ik de andere arts, die uiterst vriendelijk en ontspannend was. Ik heb genoten van hun samenwerking, die veel positieve energie toevoegde. Ik wil ze allemaal heel erg bedanken voor het zo positief maken van mijn ervaring. Ik kijk er naar uit om binnenkort de verbluffende resultaten te zien. Ik raad ze ten zeerste aan en zou terugkomen voor andere esthetische diensten.
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️