Mdental Clinic Hungary

Mdental Clinic Hungary Boedapest kliniek 1

MDental Clinic Hongarije is gespecialiseerd in tandheelkundige zorg. Deze in 2011 opgerichte, ISO 9001:2008 gecertificeerde kliniek is gevestigd in Boedapest, Hongarije. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en vraag prijzen aan voor chirurgie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Medicover Dental Clinic Hongarije, Boedapest, Hongarije

MDental Clinic Hungary is opgericht in 2011. De kliniek is uitgerust met vijf behandelkamers, een operatiekamer, een VIP-wachtkamer en een eigen tandtechnisch laboratorium voor de vervaardiging van op maat gemaakte kronen, bruggen, facings en kunstgebitten.

Het laboratorium gebruikt Nobel Biocare en AlphaBio implantaten en biedt porseleinen en zirkonium kronen. Er wordt gebruik gemaakt van digitale panoramische radiografie en 3D-beeldvorming voor nauwkeurige diagnose en behandelplanning. De kliniek heeft 13 tandartsen in dienst die gespecialiseerd zijn in cosmetische tandheelkunde, algemene tandheelkunde, kaakchirurgie, orthodontie en parodontologie.

De tandartsen van de kliniek behandelen meer dan 10.000 patiënten per jaar, met de nadruk op implantaten en kaakchirurgie. Internationale patiënten hebben toegang tot twee wachtkamers en een VIP-lounge. Meertalig personeel biedt ondersteuning in het Engels, Frans en Duits. Gratis consulten zijn beschikbaar en omvatten een beoordeling, panoramische röntgenfoto’s en het opstellen van een behandelplan. Het werk wordt gegarandeerd voor één tot drie jaar, afhankelijk van de procedure.

De kliniek heeft een Platinum accreditatie ontvangen van Global Clinic Rating, de enige internationale, onafhankelijke, industrie-conforme benchmark voor klinieknormen en patiënttevredenheid. Deze accreditatie betekent dat MDental Clinic tot de top 20 tandheelkundige klinieken ter wereld behoort.


Specialiteit :

Tandheelkundige zorg
Wortel schaven
Kindertandarts
Tandheelkundige sealants
Tandheelkundige sieraden
Gebitsreiniging
Tand extractie
Tandvulling
Op maat gemaakte gebitsbeschermers
Scannen van gebitselementen
Corono-radiculaire reconstructie
Extractie van verstandskiezen
Wortelkanaalbehandeling
Apicoectomie
Apicale resectie
Tandextractie
Tandvlees behandeling
Tandringen
Tandheelkundige hemisectie
Inlays / Inlays prothese
Tandheelkundige facings
Bottransplantatie
Tandheelkundige brug
Tandheelkundige kroon
Tanden bleken
Gingivectomie
Tand
Sinus transplantaat
Tandheelkundig implantaat
Hybride prothese op implantaten
Implantaat retentiebeugel
Alles-op-4
Alles-op-6
Tandheelkundige controle
Röntgenfoto’s
Tandheelkundig consult

MDental Clinic Hungary biedt u :

Luchthaventransfer
Vlucht boeken
Gratis Wi-Fi
Hotel reserveringen
Tolk diensten
Toeristische gids
Taxi reserveren
Overdracht medische gegevens
Telefoon op de kamer
Revalidatie
Vertaaldiensten


Stad: Boedapest – Land: Hongarije – Opgericht in 2011
Accreditatie: ISO 9001:2008 – Gesproken talen: Deens, Engels, Frans, Duits, Russisch


Medicover Dental Clinicbeoordeling

Arne Materna
Arne Materna
15:09 23 Mar 24
Zeer professionele tandartspraktijk. Ben was erg behulpzaam bij het snel regelen van een afspraak voor mij om mijn kroon te laten repareren. Deze plek aanbevelen!
Sergio de Vendée
Sergio de Vendée
10:33 29 Sep 23
Er zijn zeker goedkopere opties, maar het plaatsen van implantaten tijdens het spelen van Russisch roulette is niet geruststellend. Ik kan deze kliniek ten zeerste aanbevelen, een kliniek die voorop loopt op het gebied van professionaliteit en menselijkheid. Topondersteuning, uitvoering en resultaat!Konden we maar in Frankrijk een voorbeeld nemen en ons laten inspireren door de effectiviteit ervan....... Speciale vermelding voor het hele Adam Bodnar-team, hartelijk dank!!!
Amy O'Connor
Amy O'Connor
11:37 20 Sep 23
Ik ging naar Medicover in Boedapest voor wat tandheelkundig werk nadat een ongeluk mijn voortand had afgebroken. Mijn contactpersoon heette Bence en hij kon niet beter zijn geweest, regelde taxi's van en naar het vliegveld, altijd beschikbaar om mij advies te geven over de omgeving, en omvatte al het gevraagde papierwerk voor belastingaangiften en aantekeningen voor werk. Kwam altijd meteen bij mij terug als ik vragen had, echt een heer. Ik heb het genoegen gehad om met Dr. Adam en Dr. Laszlo samen te werken. Ik had het gevoel dat ze oprecht om mijn welzijn gaven, ze zijn zelfverzekerd en zachtaardig tegen mij tijdens mijn procedures. Dr. Laszlo sprak langzaam en zorgde ervoor dat ik me kalm en ontspannen voelde (geweldige muzieksmaak). Hij legde alles uit op een manier waarop ik me zo op mijn gemak en kalm voelde. Een aanrader en mijn levensangst voor de tandarts genezen. Als je werk nodig hebt, kom dan hier!
Did Pad
Did Pad
12:11 28 Nov 23
Ik raad het ten zeerste aan, toppersoneel, totale en efficiënte ondersteuning, uitstekende vertaler. State-of-the-art artsen en apparatuur van de nieuwste generatie, schone en recente gebouwen. Uitstekende relaties met de kliniek. Ik had een probleem met een prothese en dit werd snel en volledig opgelost onder de garantie. Echt zonder aarzeling, en Boedapest is een prachtige stad.
belkacem benotmane
belkacem benotmane
08:39 10 Nov 23
Professioneel, vriendelijk Uitstekende behandeling van begin tot eindVan Tina tot Ben en dr. Sara Ramahi, dankzij jullie allemaal kan ik met vertrouwen glimlachen en praten.Zeer eerlijke kliniekprijzen zijn zeer redelijk.Ik zal zeker terugkomen met mijn familie en vrienden.Bezoek Boedapest en kies deze kliniek en u zult er nooit spijt van krijgen.
Marian Dempsey
Marian Dempsey
18:46 26 Sep 23
7 jaar geleden ging ik naar de Medicover tandheelkundige kliniek in Boedapest voor implantaten. Ik was zenuwachtig. Ik ging eigenlijk alleen en wat een geweldige zorg werd er bij elke stap aan mij gegevenen 7 jaar later ben ik nog steeds erg blij.Ik was dus vol vertrouwen toen mijn partner een volledige topset implantaten nodig had. Er waren 3 fasen in de gelukkige glimlach van PaulHeel erg bedankt Adam, je bent echt een geweldige kaakchirurg en al het personeel daar dat zo'n geweldige service biedt. Er zijn veel mensen betrokken bij het bereiken van die gelukkige glimlach en het creëren van zo'n vriendelijke sfeer. Speciale dank aan Bense voor het zo goed voor ons zorgen. Opnieuw een geweldige ervaring. Bedankt marian dempsey 💕
Philip Kelly
Philip Kelly
14:34 12 Aug 23
Net terug van M-dental Budapest. Ik kan deze plek niet sterk genoeg beoordelen, uitstekende zorg vanaf dag 1.Het kostte me 3 bezoeken over een periode van 10 maanden.Ik moest al mijn tanden uit mijn bovenkaak laten halen, samen met talloze extracties uit mijn onderkaak, waardoor ik nog maar 8 van mijn natuurlijke tanden over had. Ik had eerlijk gezegd verwacht dat ik al mijn tanden zou laten verwijderen, maar ze zeiden dat de 8 tanden te redden waren en dit bleek waar te zijn, het hielp ook om mijn kosten laag te houden.Ik moest "alles op 6" op mijn bovenkaak hebben naast 3 op 2 en 1 op 1 op mijn onderkaak.Ik moet toegeven dat er onderweg een paar ups en downs waren, maar ik was mentaal voorbereid op dergelijke situaties.De laatste behandelingsdag was erg emotioneel voor mij en ik moet toegeven dat ik huilde van vreugde toen ik mijn glimlach voor het eerst in de spiegel zag.Alle medewerkers waren zeer behulpzaam en communiceerden in het Engels met mij omdat ik geen Hongaar heb.Een grote grote schreeuw naarDr Fruzsina GyekiczkiDr Andrea RaczDr Andrea KerteszAllemaal geweldige tandartsen.Ook aan alle tandartsassistenten die hebben geholpen bij het leveren van eersteklas zorg.Natuurlijk had dit allemaal niet zo soepel kunnen verlopen zonder de"Go to man" meneer Bence Csillag, een absolute heer die alles voor mij coördineerde, van afspraaktijden tot ervoor zorgen dat ik een taxi terug naar het vliegveld kreeg. Hij is absoluut de spil in de hele operatie.Ik kijk nu al uit naar mijn volgende bezoek aan Boedapest voor mijn jaarlijkse controle, aangezien ik niet bang of bezorgd ben om ze opnieuw te bezoeken.Ook als je doodsbang bent voor tandartsen of bang bent voor de kosten zou ik je in ieder geval aanraden om contact met ze op te nemen, al was het maar voor een praatje, ze stellen je gerust!Ik hoop dat deze beoordeling nuttig is voor iedereen die denkt aan tandheelkundige reconstructie.Filip Kelly.
Tamás Pogrányi
Tamás Pogrányi
17:02 12 Apr 23
Ik heb onlangs een tandheelkundige operatie ondergaan in deze privé-tandheelkundige kliniek en ik moet zeggen dat mijn ervaring ronduit geweldig was. Vanaf het moment dat ik binnenkwam, was het personeel vriendelijk, gastvrij en professioneel. Ze zorgden ervoor dat ik me op mijn gemak en op mijn gemak voelde, wat een groot probleem is als het gaat om tandheelkundige ingrepen.De kaakchirurg die mij heeft geopereerd was kundig, deskundig en nam de tijd om mij alles uit te leggen. Ik voelde me tijdens de procedure zelfverzekerd en ontspannen, en er was geen pijn of ongemak. De instructies voor de nazorg waren ook duidelijk en het personeel volgde mij op om ervoor te zorgen dat ik goed genas.Over het algemeen kan ik deze privé-tandartskliniek ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een bekwame, professionele en gastvrije tandheelkundige ervaring. Ze hebben echt mijn verwachtingen overtroffen en ik ben dankbaar voor de geweldige zorg die ik heb ontvangen.
Peter Magro
Peter Magro
19:25 10 Aug 23
Ik ben een Australiër die MDental Budapest grondig heeft onderzocht voordat hij hun tandheelkundige diensten inschakelde.Mijn ervaring was super professioneel, Benece Csilag, die mijn aanspreekpunt was tijdens al mijn afspraken, deed er alles aan om ervoor te zorgen dat ik me op mijn gemak voelde, met gemakkelijk te volgen instructies en een taxi naar de luchthaven.Mijn tandarts Laura Zsofia is een zeer professionele, zorgzame en gevoelige vrouw die elke procedure uitlegde. Ze was zachtaardig, elke procedure was in wezen pijnvrij en ik zeg, goed opgeleid.Tegen de tijd dat ik mijn afspraken had afgerond, verliet ik het gevoel dat ik een vriend had gemaakt. Beste tandarts ooit!!!MDental Clonic beschikt over een interne dienst voor tandtechnici die uw kronen en implantaten ontwerpt en maakt - er is een glazen wand waar u de technici aan het werk kunt zien in deze ultramoderne kamer. Je weet gewoon wanneer je naar binnen stapt: "Ik heb de juiste keuze gemaakt door hier te komen!De receptioniste en de tandartsassistenten moeten worden genoemd - absolute professionals. ZEER AANBEVOLEN!!!Mijn werk omvatte 21 zirkoniumkronen, 2 extracties en 2 implantaten. Ik zal niet verklappen wat ik betaald heb, maar in Australië zou ik 3x betaald hebben wat ik hier betaald heb. Ik heb nu mijn zelfvertrouwen terug met mijn natuurlijk ogende "Hollywood Smile"Vanaf de eerste e-mail die ik Benece stuurde met het verzoek om een ​​mening en offerte-(Vanuit Sydney nam ik een foto van mijn mond en tanden en ze gaven een schatting die redelijk nauwkeurig was) tot aan de laatste afspraak was het een absoluut genoegen en een ervaring om met een uitstekende tandartspraktijk van wereldklasse om te gaan. Goed gedaan. Zoals Tina Turner zong: "Your Simply The Best"
pirro pietro
pirro pietro
14:55 11 Oct 23
Hartelijk dank aan Edit Vanyó voor haar professionaliteit, want zonder haar was mijn afspraak verkeerd en zou mijn taxi niet op de luchthaven zijn gepland. Ze is altijd beschikbaar voor eventuele vragen, ik geloof dat haar terugkeer veel heeft geholpen voor het beheer van patiëntafspraken omdat het een ramp was. Dank ook aan dokter Bodnar Adam voor de kwaliteit van zijn zorg en de installatie van mijn tandheelkundige implantaten en zijn aan te bevelen professionaliteit. Pietro Pirro
B Ismahel
B Ismahel
11:32 07 Oct 23
1 ster en dat is te veel. Alle negatieve recensies op hun pagina of Facebook worden door hen verwijderd. Ze kwamen niet terug om ons met de taxi te nemen en we misten bijna onze vlucht. Zodra het geld is afgepakt, maakt het u helemaal niets meer uit. Ik raad hun bedrijf ten zeerste af.Ah ja, ik heb de facturen van uw kantoor voor het geval u mijn naam niet kunt vinden, zoals bij de vorige mensen
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️