Prijs van een gebitsprothese in Hongarije

goedkope tandprothese prijs hongarije 1
Geschreven door Maria

Een gebitsprothese in Hongarije in Boedapest is een intra-orale prothese die gebruikt wordt om intra-orale defecten te herstellen, zoals ontbrekende tanden, ontbrekende delen van tanden en ontbrekende zachte of harde structuren van de kaak en het gehemelte.

BesteKlinieken.com informeert u over tandprothesen in Hongarije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van een kunstgebit in Hongarije

De gemiddelde prijs van een gebitsprothese in Hongarije in Boedapest is €1.200. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van 1000 euro tot 1400 euro.

ProcedurePrijs Hongarije
Tandprothese1200 €

Wat is een gebitsprothese?

Een gebitsprothese in Hongarije in Boedapest is een intra-orale prothese die gebruikt wordt om intra-orale defecten te herstellen, zoals ontbrekende tanden, ontbrekende delen van tanden en ontbrekende zachte of harde structuren van de kaak en het gehemelte. Deze prothesen worden gebruikt om het kauwen te herstellen, de esthetiek te verbeteren en de spraak te vergemakkelijken.

Een kunstgebit in Hongarije kan op zijn plaats worden gehouden door een verbinding met de tanden of tandheelkundige implantaten, door afzuiging of door passieve bevestiging door de omliggende spieren. Net als andere soorten prothesen kunnen ze permanent vast of uitneembaar zijn. Zowel vaste als uitneembare prothesen worden in vele variaties vervaardigd.

Tandkronen

Kronen, ook wel dental caps genoemd in Boedapest, zijn een soort tandheelkundige restauratie die een tand of tandheelkundig implantaat volledig bedekken of omgeven. Kronen zijn vaak nodig wanneer ernstig tandbederf de gezondheid van een tand bedreigt. Ze worden meestal met tandheelkundig cement op de tand of kies bevestigd. Kronen kunnen van veel verschillende materialen worden gemaakt. Kronen worden vaak gebruikt om de sterkte of het uiterlijk van tanden te verbeteren.

Tandheelkundige bruggen

Een brug is een vaste tandheelkundige restauratie die wordt gebruikt om één of meer ontbrekende tanden te vervangen door een kunsttand permanent te verbinden met aangrenzende tanden of tandheelkundige implantaten. Een brug overspant het gebied waar tanden ontbreken. De brug wordt bevestigd aan de natuurlijke tanden of implantaten die deze ruimte omringen. De natuurlijke tanden of implantaten die de brug ondersteunen, worden abutments genoemd. Afhankelijk van het type brug kan de grootte van de natuurlijke tanden van het abutment worden verkleind, zodat de brug er overheen past. Er wordt een afdruk genomen van het abutment of implantaat en de ruimte om een mal te maken voor de brug. Met behulp van deze mal wordt de brug vervolgens in een tandtechnisch laboratorium gemaakt.

Tandprothesen

Dit zijn prothesen die gemaakt zijn om ontbrekende tanden te vervangen; ze worden ondersteund door de omliggende zachte en harde weefsels van de mondholte. Conventionele gebitsprotheses zijn uitneembaar (uitneembare gedeeltelijke gebitsprotheses of volledige gebitsprotheses). Er zijn echter veel verschillende soorten prothesen, waarvan sommige op tanden of tandheelkundige implantaten worden bevestigd.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Maria

Mijn naam is Maria. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als marketingmanager in de medische sector. Ik heb met succes verschillende producten op de markt gebracht, waaronder medische hulpmiddelen, en ik heb een grote passie voor sales en marketing.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️