Estecenter Cerrahi Tip Merkezi

oostcenter 1

Estecenter Cerrahi Tıp Merkezi is gespecialiseerd in haartransplantaties en cosmetische chirurgie. Deze esthetische kliniek is opgericht in 1996 en gevestigd in Istanbul, Turkije. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en vraag naar de prijs van een operatie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Estecenter Cerrahi Merkezi, Istanbul, Turkije 🥇

Professor Doctor İbrahim ÇEVİK heeft 20 jaar ervaring in haartransplantaties en heeft een internationale reputatie. Hij is bekend en erkend in de gemeenschap van haarchirurgie.

Zijn centrum Estecenter Istanbul is meerdere malen bekroond voor de kwaliteit van zijn werk en heeft een team van experts van hoog niveau en moderne technologie. Zij bieden hun haartransplantatie service aan in Turkije.

Specialist in de methode: Gold FUE

Het bijzondere aan de Gold FUE techniek, die gebaseerd is op de FUE techniek, is dat de uiteinden van de materialen en instrumenten die tijdens de operatie gebruikt worden van goud zijn. Goud is het minst schadelijke materiaal voor het menselijk lichaam.

Bij de FUE methode worden de haarwortels één voor één genomen en overgebracht naar de kale gebieden. In dit opzicht is de gouden FUE techniek gericht op het minimaliseren van schade aan de hoofdhuid.

Onze haartransplantaties worden uitgevoerd met PRP plasma om de hergroei te stimuleren. Haarverzorging en haarbehandelingen op basis van PRP (platelet-rich plasma) geven betere en effectievere resultaten. Het wordt sterk aanbevolen om de haartransplantatieprocedure te ondersteunen met een PRP-sessie.

De graft wordt in 3 fasen uitgevoerd:

  • Extractie van de grafts
  • Openen van de haarkanalen
  • Transplantatie van de grafts

De operatie duurt 3 dagen:

  • dag 1: Analyse van de patiënt
  • dag 2: Haartransplantatie
  • dag 3: Controle van het werk en wassen van het haar

Er zijn verschillende pakketten beschikbaar:

Standaardpakket: Kosten PRP-behandeling Medicijnen en apparatuur die tijdens de behandeling worden gebruikt.

Zilverpakket: PRP-behandelingskosten Materiaal gebruikt tijdens de behandeling Verdoving narcose.

Goud pakket: PRP-behandelingskosten Medicijnen en producten die tijdens de behandeling worden gebruikt Verdoving Overnachting (1 nacht).

VIP-pakket: Kosten PRP-behandeling Medicijnen en producten die tijdens de behandeling zijn gebruikt Verdoving narcose Overnachting (2 nachten) Medicijnen (4 shampoos 3 vitamines 3 sprays).

Statistieken: Het succespercentage van hun operaties is 95%.

Patiënten worden ondergebracht in een 4-sterrenhotel in de buurt van de kliniek om lange reizen en files te vermijden en hun veiligheid te garanderen. Op dit moment verblijven de patiënten in een van de volgende hotels:

Voor- en na foto’s


Specialiteit van de kliniek :

Haarimplantaat :
Haartransplantatie
Haartransplantatie Saffier FUE
FUE haartransplantatie
DHI haartransplantatie
FUT haartransplantatie
BHT haartransplantatie
Baard transplantatie
Afro haartransplantatie
Wenkbrauw transplantatie
Haar mesotherapie
PRP Haarbehandeling

Cosmetische chirurgie :
Traditionele neuscorrectie
Ultrageluid neuscorrectie
Secundaire neuscorrectie
Borstvergroting


Aangeboden diensten

Vervoer van en naar de luchthaven
Gratis Wi-Fi
Hotel reserveringen
Tolkdiensten
Overdracht van medische dossiers
PRM-toegankelijke kamers
Internet raadplegen
Apotheek
Voorzorgsmaatregelen voor levensmiddelen


Stad: Istanbul – Land: Turkije – Opgericht: 1996
Accreditatie: SGS ISO:9001 – Gesproken taal/talen: Frans, Engels, Turks


Beoordeling van Estecenter Cerrahi Merkezi

Ugur Caliskan
Ugur Caliskan
08:49 02 Jul 21
Ik ben hier voor een behandeling gekomen. Ik ben zèèr goed behandeld en begeleid door de medewerkers en professionals bij Estecenter.Het personeel is zèèr vriendelijk, ook na mijn behandeling proberen ze mij op de juiste wijze te begeleiden, zodat ik geen onzekerheden zal overhouden.Ik ben in ieder geval een tevreden cliënt!
Onur Demirci
Onur Demirci
07:51 28 Oct 23
Het was een hele goeie ervaring, pijnloos dokters waren heel professioneel en vriendelijk.Gulsum hanim was heel vriendelijk bij het ontvangst. Tot nu toe is alles heel vlotjes verlopen. Danku wel Estecenter
Umit G
Umit G
08:33 01 Dec 23
Na lang zoeken om een geschikte plek te vinden voor mijn haarinplantatie ben ik terechtgekomen bij estecenter in sisli. Het operatie is geheel pijnloos verlopen de nabehandeling is was ook perfect. In de toekomst zal ik mijn review updaten hoe het groeiproces is verlopen.
Salih Ipek
Salih Ipek
09:09 19 May 22
Beste kliniek in istanbul werkt met professionele artsen en een zeer hygiënisch werkplek ik ben in december gestart met haar transplantatie en ben zeer tevreden nu in mei ben ik weer terug voor prp en ben weer zeer tevreden behandeld
Sadow Gs
Sadow Gs
09:11 19 May 22
Beste plek in istanbul Este center, ik raad iedereen aan lieve mensen. Schoon netjes ben nou weer hier 5 maanden later voor prp. Ook te danken aan Dilara sivrilaya..
Cihan Sarikaya
Cihan Sarikaya
07:32 09 Dec 21
Wij zijn met zen drieen gekomen naar Estecenter! We zijn zeer te vreden! Super aardig personeel. Pijnloos! Haar inplant. Je kan goed slapen met medicatie, mag gewoon naar buiten al de zelfde dag. Zorgeloos en zeker een aanrader!
Majid Nerway
Majid Nerway
10:13 26 Sep 22
Ben hier gekomen om haarinplantatie te verrichten. Zeer goede kliniek ben tevreden mee, goed geholpen en duidelijk uitgelegd. Alles wordt top geregeld. Ook andere mensen te horen gekregen dat het een goede kliniek is. Zeer aanrader!
Rahina Nacro
Rahina Nacro
09:41 31 Jul 23
Hele fijne kliniek! De service was top. Dankjewel dokter Orhan.
Kader Ozcelik
Kader Ozcelik
13:24 23 Nov 22
Afgesproken prijs, en afspraken worden niet nagekomen!!!! Een prijsverhoging van €1000,- in 6 maanden. Hierdoor de behandeling niet voortgezet. Het zijn oplichters!
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️