Baardtransplantaties in Tunesië

prijs baardtransplantatie tunisia goedkoop 1
Geschreven door William

Alles wat u moet weten over baardtransplantaties in Tunesië! Wat is de gemiddelde prijs in Tunis? Ons advies voor een geslaagde baardtransplantatie in Tunis.

BesteKlinieken.com informeert u over baardtransplantatie in Tunesië en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde artsen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Hoeveel kost een baardtransplantatie in Tunesië?

In Tunesië kost een baardtransplantatie gemiddeld €2.000. De ingreep wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd en duurt 6-7 uur. De verblijfsduur is 4 dagen. Deze prijs varieert afhankelijk van de autoriteit van de chirurg en de populariteit van de kliniek. De prijs is inclusief de verdoving, de operatie en de medicijnen. Het uiteindelijke resultaat is binnen 5 maanden zichtbaar.

ProcedureKosten in Euro
Baardtransplantatie in Turkije2000 €

In de afgelopen jaren zijn baarden voor mannen een symbool van mannelijkheid geworden. Van George Clooney tot Ryan Reynolds, filmsterren laten trots hun peper- en zoutbaarden zien. Maar niet alle mannen zijn gelijk als het om gezichtshaar gaat.

Wat houdt een baardtransplantatie in?

Baardtransplantaties zijn gebaseerd op hetzelfde principe als natuurlijke haartransplantaties. Er worden grafts uit het donorgebied genomen. Het donorgebied bevindt zich aan de achterkant van de schedel, waar alle mensen regelmatig haar laten groeien. Daarom kiezen chirurgen dit gebied voor een transplantatie. Wanneer de grafts worden verwijderd, worden ze opnieuw geïmplanteerd in gebieden waar geen haar is.

De bronnen van het complex zijn niet hetzelfde voor mannen en vrouwen. Bij mannen is beharing de oorzaak van talrijke aandoeningen: alopecia, kaalheid, enz. Gelukkig zijn haar- en baardtransplantaties nu mogelijk.

Wat is het profiel van de ideale kandidaat voor deze operatie?

Iedereen met een baardloos gezicht kan een baardtransplantatie ondergaan. Deze situatie is voor veel mannen een bron van complexen. Deze chirurgische ingreep is echter alleen geschikt voor volwassenen. Als u net over de tienerleeftijd heen bent, zult u andere alternatieven moeten overwegen.

Aangezien de grafts uit het hippocratische gebied genomen worden, moet dit goed ingericht zijn. Zelfs als uw haar begint uit te vallen, blijft de groei in dit gebied gezond. Als u last hebt van aanzienlijke haaruitval, zal de arts een ander donorgebied kiezen. Dit kunnen bijvoorbeeld de wenkbrauwen zijn.

Als u ervoor kiest om de operatie in Tunesië te laten uitvoeren, zal het consult op afstand plaatsvinden. U zult kwaliteitsfoto’s naar de arts moeten sturen.

Zie ook: Prijs van een baardtransplantatie in Turkije

Wat gebeurt er tijdens de operatie?

Op de dag van de operatie wordt uw gezicht volledig geschoren. De grafts worden onder plaatselijke verdoving verwijderd. De chirurg sorteert vervolgens het haar. Voor een natuurlijk effect worden alle grafts met meer dan drie haren verwijderd. Tot slot wordt het haarimplantaat opnieuw geïmplanteerd.

Na de operatie heeft u geen speciale behandeling of verband nodig. De eerste 2 tot 4 dagen kan er echter een zwelling optreden. U zult daarom een aantal dagen vrij moeten nemen van uw werk om de operatie uit te voeren. Dit is vooral het geval als u besluit naar Tunesië te reizen.

Welke postoperatieve voorzorgsmaatregelen moeten er genomen worden?

Een baard- en snortransplantatie is een lichte chirurgische ingreep. Toch kunnen er na de operatie enkele bijwerkingen optreden:

  • Ingegroeide haren,
  • Roodheid of lichte blauwe plekken,
  • Lichte irritatie van het geïmplanteerde kale gebied,
  • Zwelling van de donorgebieden en trekkerigheid, enz.

Om deze effecten te beperken, brengt de arts een verband aan op het donorgebied. Deze onaangename effecten verdwijnen na één of twee dagen. Er verschijnen korstjes op het ontvangende gebied. Deze verdwijnen ook na een week.

De eerste paar dagen moet u wrijven met een handdoek of kledingstuk vermijden. Gedurende de eerste drie maanden zijn de getransplanteerde haren nog erg kwetsbaar. Ze zijn niet immuun voor uitvallen.

Na deze periode beginnen de grafts dichter te worden. Naarmate de implantaten genezen, kan uw haar ongelijk aanvoelen. Dit is normaal. Een jaar na de transplantatie ziet uw huid er weer als nieuw uit. Het haar wordt dicht en stevig. Scheren helpt om het terug te laten groeien. Het haar wordt harder.

Waarom Tunesië kiezen voor een baardtransplantatie?

Medisch toerisme is een economische troef geworden in Tunesië. Het land biedt hoogwaardige diensten aan patiënten. Het heeft veel chirurgen die gekwalificeerd zijn om cosmetische operaties uit te voeren.

Bovendien is Tunesië een van de weinige landen die voldoet aan de Europese medische normen. U kunt dus hetzelfde eindresultaat krijgen als in een kliniek in Europa.

Aarzel niet om te zoeken naar ziekenhuizen die gespecialiseerd zijn in baardtransplantaties. U kunt ook gebruikmaken van de diensten van een reisbureau dat gespecialiseerd is in reizen naar Tunesië. Vraag nu een gratis offerte aan om u te helpen bij de voorbereiding van uw reis.


Moeite met het kiezen van de juiste kliniek tegen de beste prijs? Onze coördinator kan u gratis helpen om uw operatie in Tunesië tot een succes te maken. Vraag ons om een gratis offerte.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

William

Mijn naam is William Royer en ik ben een medisch schrijver met ervaring in het schrijven van complexe wetenschappelijke gegevens. Ik ben gespecialiseerd in immunologie en hematologie. Ik vind veel inspiratie in mijn nauwe samenwerking met verschillende professionals in de gezondheidszorg, waaronder artsen, verpleegkundigen en patiëntenvoorlichters. Ik publiceer ook recensies.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️