Eugin – Madrid

Eugin kliniek Madrid 1

Eugin – Madrid is gespecialiseerd in MAP / IVF. Deze in 1999 opgerichte kliniek met ISO & EU weefselrichtlijncertificering is gevestigd in Madrid, Spanje. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en vraag naar de prijs van een operatie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Eugin, Madrid, Spanje

Eugin Madrid is de kliniek bij uitstek voor Europese vrouwen, met centra in Madrid en Barcelona (Spanje), Modena (Italië) en Kopenhagen (Denemarken).

Volgens de Spaanse wet hebben alle vrouwen toegang tot geassisteerde voortplantingsbehandeling, ongeacht hun burgerlijke staat of seksuele geaardheid. Een Italiaans team voert deze behandelingen uit in Barcelona. In Spanje is spermadonatie een altruïstische en anonieme daad.

Donoren zijn jonge mannen die strenge medische en psychologische controles ondergaan, waarna slechts 10% van de kandidaten wordt toegelaten.

De kliniek Eugin Madrid is wettelijk verantwoordelijk voor het vinden van de meest geschikte persoon voor de vrouw of het stel dat de donatie zal ontvangen. Eén op de dertien Europese vrouwen kiest voor de EUGIN kliniek, waardoor het een van de toonaangevende centra in Europa is.

In sommige landen is het de eerste optie voor geassisteerde voortplantingsbehandelingen. Onze statistieken zijn bovengemiddeld en gebaseerd op een groot aantal gevallen. Bijna elke maand verhogen we het succespercentage van elke behandeling.


Specialiteit van de kliniek :

MAP / IVF
Antilichaamtest sperma
Kunstmatige inseminatie
Geassisteerd uitbroeden van PMA
Embryo overdracht
Invriezen van eicellen
Ophalen van eicellen
Invriezen van embryo’s
Embryo overdracht
Canule voor embryotransplantatie
Embryoscoop
Vruchtbaarheidstests voor vrouwen
Vruchtbaarheidsonderzoek
Echografie van de follikel
Hormoontest
Hysterosalpingografie
IVF – In-vitrofertilisatie
ICSI – Intracytoplasmatische sperma-injectie
IVF consultatie
MACS – Immunomagnetische Celselectie
Ovariële stimulatie
PCT – Test na de bevruchting
PGD – Pre-implantatiediagnose
Behandeling van retrograde ejaculatie
Spermogram
DNA-fragmentatietest van sperma
Invriezen van sperma
Tubuskatheterisatie

Eugin Madrid biedt u :

Luchthaventransfer
Gratis Wi-Fi
Hotel reserveringen
Tolkdiensten
Toeristische gids
Taxi reserveren
Internet raadplegen
Parkeerplaats
Apotheek
Telefoon op de kamer
Privé kamers
Restaurant
TV in kamer


Stad: Madrid – Land: Spanje – Opgericht: 1999
Accreditatie: ISO & EU Weefselrichtlijn – Gesproken talen: Spaans, Engels, Frans


Beoordeling van Eugin Madrid

gema muñoz-torrero castaño
gema muñoz-torrero castaño
14:51 08 Nov 22
Erg blij met de kliniek, dezelfde dokter behandelt je altijd, het personeel van de kliniek is erg menselijk en erg aardig. De gynaecoloog (volksgezondheid) die de zwangerschap draagt, vertelde me dat het een van de beste klinieken is en dat kan ik beamen, ik raad het aan.Bedankt dat je me hebt geholpen mijn droom waar te maken en moeder te zijn.
Marta Díaz Sánchez
Marta Díaz Sánchez
21:25 24 Nov 22
Een kliniek die al een jaar lang de dromen van veel mensen waarmaakt, waaronder een aantal vrienden. Het beste van alles: de humane en professionele behandeling van het hele team en het geweldige werk dat in het laboratorium wordt verricht. Sterk aanbevolen.
Tatiana Galvis
Tatiana Galvis
15:09 05 Jan 23
We zijn blij met de aandacht en zorg die we hebben gekregen in de kliniek. Al het personeel, van de receptie, verpleegsters, embryologen en medisch personeel, is ongelooflijk vriendelijk en warm in de omgang. Ze doen er alles aan om het u gemakkelijk te maken tijdens het proces. Ik vond het erg leuk dat ze geen valse verwachtingen wekken in termen van resultaten en dat ze je duidelijk te woord staan, ze beantwoorden je vragen en ze zijn attent op elke behoefte van hun patiënten. Speciale dank aan mijn gynaecoloog Alexandra Izquierdo met wie ik vanaf het eerste moment empathie voelde. Nogmaals bedankt en we zullen u de resultaten vertellen.
Maria Dolores Perez
Maria Dolores Perez
14:01 29 Apr 23
Ik heb de beste ervaring met Eugin Madrid, zijn professionals, zijn manier van werken, zijn faciliteiten en vooral zijn resultaten. Daarom wil ik de ervaring graag delen. Ik zal beginnen met te zeggen dat ik deze regels schrijf terwijl ik naar mijn prachtige baby kijk, die gisteren is geboren en mij met geluk heeft vervuld.Mijn ervaring met Eugin begon 5 jaar geleden, in Barcelona, ​​​​toen ik daar woonde. Ik besloot eicelvitrificatie uit te voeren voor het geval ik ze ooit nodig zou hebben en een vriend vertelde me over deze kliniek. Ik ging naar verschillende om offertes te vragen en interviews te houden en de offertes waren vergelijkbaar, maar ik was overtuigd door de duidelijkheid en transparantie van Dr. Marta Trullenque bij Eugin. Het proces was geweldig, maar ik moest ook halverwege naar Madrid verhuizen voor werk en ze voorzagen me van alle faciliteiten zodat ik het kon afmaken en hier de extractie en verglazing kon doen.Vijf jaar later besloot ik moeder te worden en verglaasde eicellen te gebruiken. Ik bezocht opnieuw verschillende klinieken, nu woonachtig in Madrid, en opnieuw leek het mij dat Eugin met vergelijkbare budgetten superieur was. Ik ging samen met hen verder en Dr. Elena Izquierdo werkte met mij samen, een zeer empathisch, duidelijk en transparant persoon die mij gedurende het hele proces heeft begeleid. Ik moet benadrukken dat toen ik belde of schreef om vragen te stellen aan de verpleegkundigen, die ook zeer professioneel en aanspreekbaar zijn, ik erg blij was dat een persoon die verantwoordelijk was voor het gebied dat de specifieke kwestie behandelde, onmiddellijk contact met mij opnam. Of het nu de dokter zelf was, de laboratoriumdirecteur of de mensen van de afdeling Matching. Dit heeft het voor mij veel gemakkelijker gemaakt om alles duidelijk te volgen en te begrijpen, omdat ze me hielpen alle vragen te beantwoorden die ik wilde (logischerwijs ontstaan ​​er duizend twijfels in een IVF-proces). En ze zijn over het algemeen behoorlijk behendig in het beantwoorden.Het verhaal eindigt met de eerste keer een succesvolle zwangerschap en een geboorte die gisteren plaatsvond. Mijn kleintje is gezond, hij is mooi en ik ben gelukkig. Ik raad Eugin Madrid (ook Eugin Barcelona) ten zeerste aan voor zowel vitrificatie als IVF.
Ale
Ale
08:30 07 Jul 22
Het beheer van contractopzeggingen en -beëindigingen is betreurenswaardig.Ze sturen u een e-mail om het tarief te verlengen of te annuleren. Als je niet opneemt (in tijden van covid, als ze je situatie niet eens kennen), gaan ze ervan uit dat je wilt verlengen, ze proberen je niet te lokaliseren of te bellen. Maar als de tarieven omhoog gaan en ze dit moeten communiceren, zullen ze u binnen 2 dagen lokaliseren door te bellen/e-mailen en met alle beschikbare middelen. Het proces is een 10, de artsen en het advies. De bureaucratie en administratieve problemen zijn een schande
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️