Onur Ozel Dental Clinic

Onur Ozel Dental Clinic Antalya kliniek 1

Onur Ozel is gespecialiseerd in tandheelkundige zorg. Deze gecertificeerde kliniek is opgericht in 2010 en gevestigd in Antalya, Turkije. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en vraag naar de prijs van een operatie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Onur Ozel Dental Clinic, Antalya, Turkije

Onur Ozel Dental Clinic in Antalya biedt een breed scala aan tandheelkundige behandelingen en procedures, zoals: all-on-4 tandheelkundige implantaten, all-on-6 tandheelkundige implantaten, all-on-8 tandheelkundige implantaten, tandheelkundige kronen, tandheelkundige facings, tandheelkundige bruggen, tandvullingen, orthodontie, wortelkanaalbehandeling, tanden bleken, tandextractie, verstandskiezen trekken en nog veel meer. Alles tegen betaalbare prijzen en met gebruik van de modernste technologie en een team van tandheelkundige specialisten.


Specialiteit van de kliniek :

Tandheelkundige zorg
Tandverwijdering
Op maat gemaakte gebitsbeschermers
Wortel schaven
Vullen van tanden
Corono-radiculaire reconstructie
Wortelkanaalbehandeling
Tandextractie
Witten van tanden
Tandkroon
Sinus transplantaat
Tandheelkundig implantaat
Tand
Tandheelkundige controle
Tandheelkundig consult

Diensten

Gratis Wifi
Tolkdiensten
Internetconsultatie
Parkeren
Telefoon op de kamer
Vertaaldiensten
TV op de kamer


Stad: Antalya – Land: Turkije – Opgericht in 2010
Accreditatie: Onbekend – Gesproken taal/talen: Engels, Duits, Turks


Beoordelingen van Clinique Hekimi Onur Özel

Zehra Ergünşah
Zehra Ergünşah
19:36 10 Jan 24
Ik ben al 20 jaar een geweldige tandarts, een arts die je zonder aarzeling kunt raadplegen, zowel als persoon als als beroep. Dank je wel.
Elif Dicle Güngör
Elif Dicle Güngör
08:10 11 Jun 22
Het is het enige adres waar ik heen ga met mijn ogen dicht. Een pijnloos, pijnloos medicijn dat minutieus ingrijpt bij zijn patiënt, die liefdevol zijn werk doet, is uitstekend vakmanschap. Hij is een van de weinige artsen die belang hecht aan esthetiek en dezelfde nauwgezetheid toont aan al zijn patiënten. Ik beveel hem ten zeerste aan. Ik verzeker je dat je met een glimlach van Onur Bey naar buiten zult komen. Zowel zijn team als hijzelf zijn uiterst vriendelijk en gastvrij, en hij is de beste arts die tot het einde toe achter zijn werk staat. Als je dit bericht tegenkomt en weggaat zonder dat je een ander adres nodig hebt, zul je me op een dag bedanken. Gelukkige gezonde glimlachen 😁
ozan
ozan
14:19 30 Mar 23
Ik heb een geweldige ervaring gehad in de tandheelkunde! De arts zorgde voor een ontspannen sfeer en legde alles tot in de puntjes uit. Ik raad meneer Onur zeker aan!
Hulya Ozmutlu
Hulya Ozmutlu
10:06 18 Apr 23
Ik heb de heer Onur 2 jaar geleden ontmoet en ik ben erg tevreden over hem, zijn collega's en zijn kliniek. Hij is echt een arts die deskundig en ervaren is in zijn vakgebied en je vertrouwen geeft. Hij is een aardige, beleefde en vriendelijke arts die tijdens het onderzoek uw probleem uitlegt en u stap voor stap informeert over wat hij doet tijdens het behandelproces. Na een kort onderzoek weet hij heel goed wat uw probleem is en wat u moet doen en start hij het behandeltraject op maat. Je kunt met een gerust hart naar Onur Bey gaan en hem vertrouwen 🙂
Mr Ashoori
Mr Ashoori
08:35 06 Sep 23
Dr.Onur Ozel ⭐⭐⭐⭐⭐Een professionele, vriendelijke, eerlijke en eerlijke arts🏅🏅🏅🏅🏅❤️❤️❤️❤️Mijn vrouw en ik reisden van Amsterdam naar Antalya voor implantaten en tandheelkundig werk, aanvankelijk werden we doorverwezen naar de verkeerde arts, we leden veel verliezen, we moesten langer dan 40 dagen in Antalya blijven, hotelkosten, verloren tijd, pijn en infectie. , en de ziel en geest die verloren gingen en de onherstelbare schade die ons werd toegebracht.Maar tijdens de laatste paar dagen van onze reis maakten we kennis met Dr. Ozel, van wie ik wou dat we hem vanaf de eerste dag hadden ontmoet, wat de vorige dokter niet in meer dan 40 dagen kon doen, deed hij in minder dan 5 dagen en in 2 sessies met de beste kwaliteit en expertise. geven.Meneer Dokter, mijn vrouw en ik zijn u zeer dankbaar en na een jaar zullen uw vriendelijkheid en professionaliteit altijd door ons herinnerd worden.👍God zegene jou en je levenVeel succes 🙏❤️💐
cucky cucky
cucky cucky
05:27 24 Aug 23
Ik ben absoluut tevreden over de behandeling die ik heb gekregen van Dr. Onur Özel ontvangen. Van begin tot einde was de ervaring ronduit top.Het hele team was uiterst vriendelijk en meegaand. Zodra ik de praktijk binnenkwam, voelde ik mij welkom en in goede handen. De medewerkers bij de receptie waren altijd vriendelijk en behulpzaam.dr Onur Özel zelf is een uitstekende tandarts. Hij nam ruim de tijd om mijn zorgen en zorgen te bespreken. Zijn deskundigheid en inlevingsvermogen gaven mij het vertrouwen dat ik in goede handen was. Hij legde mij de behandelstappen gedetailleerd uit en hield mij gedurende het hele proces goed op de hoogte.De praktijk is voorzien van de nieuwste technologie, wat het behandelproces efficiënt en prettig maakt. De gebouwen zijn schoon, goed onderhouden en bieden een ontspannen sfeer. Ik heb mij tijdens de behandeling altijd op mijn gemak en goed verzorgd gevoeld.Het resultaat van mijn behandeling overtrof mijn verwachtingen. dr Onur Özel heeft echt fantastisch werk geleverd door mijn glimlach te verbeteren. Ik ben meer dan tevreden met het eindresultaat en kan hem zonder voorbehoud aanbevelen.Veel dank aan dr. Onur Özel en het hele team voor de uitstekende ondersteuning. Ik zal zeker uw patiënt blijven en kijk uit naar mijn volgende bezoek.
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️