Jildent Kliniek

jildent team 1

Jildent Clinique is gespecialiseerd in tandheelkundige zorg. De kliniek is opgericht in 1998 en gevestigd in Boedapest, Hongarije. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en vraag naar de prijs van een operatie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Jildent Kliniek, Boedapest, Hongarije 🥇

De tandartsen van Jildent zijn gespecialiseerd in cosmetische tandheelkunde en hebben meer dan 22 jaar ervaring op tandheelkundig gebied. Kliniek Jildent is een van de eerste tandheelkundige klinieken in Hongarije. De huidige manager is de kleinzoon van de oprichter. Deze tandheelkundige familiekliniek beperkt zich tot het geven van maximaal 600 gebitten per jaar om trouw te blijven aan hun motto: “tandheelkundige kliniek” en “patiënt”, in plaats van “fabriek” en “klant”.

Bij Clinique Jildent profiteert elke patiënt van een persoonlijke behandeling, uitgebreide ondersteuning en natuurlijk onze verzekeringsdekking voor elke tandheelkundige behandeling die onder de garantie valt. Tandartstoerisme is een sector die voortdurend in ontwikkeling is.

Er wordt een groot aantal tandheelkundige klinieken opgericht, terwijl er tegelijkertijd veel klinieken van de markt verdwijnen. Het doel van de Jildent Kliniek is altijd hetzelfde: het bieden van een hoogwaardige service met professionele tandartsen.


Specialiteit van de kliniek :

Tandheelkundige zorg
Bottransplantatie
Brug
Tandkronen
Alpha Bio tandheelkundig implantaat
SIC Event tandheelkundig implantaat
Zimmer tandheelkundig implantaat
Nobel Biocare tandheelkundig implantaat
Tandarts consultatie
Tandarts
Inlays / Inlays prothese
Wortelkanaalbehandeling
Wortel schaven
Sinus transplantatie
Gebitsreiniging
Tanden bleken
Tandextractie
Tandvulling
Facings
Verstandskiezen trekken
Invisalign


Jildent, specialist in tandheelkundige zorg in Hongarije

Jildent ontvangt zijn klanten op 50 meter van de kliniek in een comfortabel hotel.

Aangeboden diensten

Luchthaven transfer
Gratis Wi-Fi
Hotel reserveringen
Tolkdiensten
Wasservice
Overdracht medisch dossier
PRM-toegankelijke kamers
Internet raadplegen
Apotheek


Stad: Boedapest – Land: Hongarije – Opgericht: 1998
Accreditatie: SGS ISO:9001 – Gesproken taal/talen: Frans, Engels, Hongaars


Beoordeling van Jildent Clinique

Karen Espinoza
Karen Espinoza
10:04 19 Jan 24
Veel dank aan het Jildent-team dat uitstekend werk mogelijk heeft gemaakt. Ik ben erg blij, alles was zeer professioneel. Van ontvangst tot eindproduct was elk lid van het team spectaculair. Nogmaals bedankt.
SARRA Rhazi
SARRA Rhazi
12:45 22 Feb 24
Erg blij met het resultaat, ik heb de kroon veranderd en een aantal vullingen die ik meer dan 20 jaar geleden had gedaan (zo grijs) opnieuw uitgevoerd in het wit. Zeer professioneel en Franstalig team. Ik raad ten zeerste aan !
Farida Abid
Farida Abid
20:47 06 Feb 24
Een zeer moderne kliniek, het personeel is even professioneel als zorgzaam en zeer gastvrij.We waardeerden de ondersteuning, de stapsgewijze organisatie, de nauwgezetheid van het verplegend en administratief personeel en de kwaliteit van de zorg die consistent was met de eerder vastgestelde schatting. Geen verrassingen dus.U kunt met uw ogen dicht gaan en deze kliniek vertrouwen.Ik raad het zonder aarzeling aan.Dank aan het hele team.
Youssef Rhazi
Youssef Rhazi
15:21 23 Feb 24
Zeer tevreden en niets te zeggen op alle niveaus.Zeer goed georganiseerd en bekwaam team. Beheerst perfect wat ze doen. Nogmaals bedankt voor uw welkom en uw werk.Hartelijk dank aan het jonge meisje bij de receptie, die zeer aangenaam was met mijn jonge zoon en voor hun professionaliteit.Ik raad deze tandartspraktijk zonder aarzeling aan.
andre ANDRE TAXI
andre ANDRE TAXI
08:02 04 Oct 23
Ik bevestig de realiteit van deze meningLopende behandeling gedurende 6 maanden. Perfecte organisatie (afspraak, hotel, verzorging) gedurende de duur van het verblijf. Alles is ingelijst, het team is vriendelijk, attent en professioneel.Alleen Franse patiënten. het team spreekt Frans. Geen spijt dat we er doorheen zijn gegaan. Wat de ondersteuning betreft, verwacht ik niets van het beveiligingssysteem, gezien het prijsverschil met Parijs zijn we een winnaar. Ik wacht op de voortzetting van mijn zorg over 6 maanden, gepland voor februari 2024
Said B
Said B
11:29 05 Aug 23
De ideale plek voor tandheelkundige zorg voor een Franse vrouw.Alles wordt in het werk gesteld om het ons gemakkelijker te maken. Vanaf de aankomst op de luchthaven, via de hotelreservering tot aan het vertrek, begeleidt het personeel van de kliniek ons ​​op een opmerkelijke manier.Benadrukt moet worden dat allesZowel de correspondentie als de zorg ter plaatse gebeuren in het Frans.De vakmensen zijn zeer bekwaam en geven goed advies.Aarzel niet.
patrick baron
patrick baron
17:00 27 Apr 24
Laatste bezoek van 31 maart tot 10 april 2024 om de in 2023 gestarte zorg af te ronden. Van de organisatie van verblijven en afspraken tot de boekhouding, inclusief ontvangst en de deskundige handen van tandartsen en hun assistenten, alles was perfect. Vriendelijkheid, professionaliteit, zorg voor uitmuntendheid in de kwaliteit van de zorg en resultaten; het hele team deed zijn reputatie eer aan. Zonder de ‘kunstenaars’ in het laboratorium te vergeten die als mieren werken om bestellingen binnen het toegewezen tijdsbestek uit te voeren. Een speciale dank aan Marietta voor haar toewijding en empathie. Ik raad Jildent zonder enig voorbehoud aan.
Alain De Mortier
Alain De Mortier
14:46 17 Apr 24
Ik ben 73 jaar oud en heb een ALL ON 6 afgerond. De professionaliteit van de implantologen, de efficiëntie en vriendelijkheid van het begeleidend personeel, de opvolging gedurende de zorg en in de loop van de tijd... Ik kan de Jildent kliniek alleen maar aanbevelen. Veel goedkopere, geavanceerde technieken en apparatuur, zonder het gedoe van een behandeling in Frankrijk.
Barbara aaa
Barbara aaa
17:01 15 Mar 24
Geweldige ervaring! AL het personeel is opmerkelijk en attent, beschikbaar en attent op onze behoeften. De tandartsen en hun assistenten respecteren onze behoeften. Het is een zeer transparante kliniek, de uiteindelijke offerte was zelfs goedkoper dan aanvankelijk verwacht (per e-mail en telefoon in Frankrijk). Ik bedank iedereen uit de grond van mijn hart. Ik had grote gebitsproblemen als gevolg van gezondheidsproblemen en trauma en ik vertrek niet alleen met een mooie en nieuwe glimlach, maar ook met een beter zelfbeeld en een pagina die omslaat. 🙏🤍Het beste deel: het team is Franstalig en de stad Boedapest is schattig en erg veilig 🤗.
aline vnzl
aline vnzl
10:34 12 Mar 24
Op bezoek om kennis te maken met bestaande oplossingen op alle gebieden, omdat ik een patiënt begeleid.De kliniek heet u absoluut fantastisch welkom en door hun professionaliteit vergeten we meteen het gedoe van een bezoek aan de tandarts.Ga je gang en geniet van een heerlijke vakantie in een opmerkelijke en veilige stad.Meer dan aantrekkelijke prijzen, persoonlijke tolk die je begeleidt, een echte aanrader✨Ik raad het zelfs aan voor basistandverzorging, schalen en het ontdekken van glimlachoplossingen 😬Attent personeel en topchirurgenHet “Sofitel” van de tandheelkunde in een architecturale cocon.En Boedapest biedt u zijn thermale baden aan om nieuwe energie op te doen
Ophelie Bresson
Ophelie Bresson
13:11 15 Sep 23
Je kunt er met je ogen dicht naartoe gaan, ik ben heel blij met mijn nieuwe glimlach waar ik zo van had gedroomd! Ik heb vanuit Frankrijk een offerte gemaakt door mijn panoramische foto op te sturen, dus ik hoefde alleen maar naar Boedapest te komen voor de behandeling! Een leuke verrassing toen ik aankwam, de offerte was goedkoper dan verwacht en ik hoefde ook geen 4 maanden te wachten op mijn laatste tanden zoals aanvankelijk gepland! Mijn coördinator Lila was geweldig en de tandarts was zeer professioneel! Bedankt Jildent, ik zal je aanbevelen aan de mensen om mij heen!
kees blokker
kees blokker
14:20 07 Feb 23
Dear Dr. Barabas and your assistant. I last visited you in 2020. After a few years it is clearly that the treatment has been very successful. I thank you and your assistant for this treatment and the patience you had with me . Thanks!!!Van 2018 tot 2020 in behandeling geweest bij Dr. Barabas voor de plaatsing van 3 implantaten en een brug. Na een paar jaar kan ik gerust stellen dat deze behandeling zeer geslaagd is. Ik ben zelf bang uitgevallen wat tandartspraktijken betreft, doch ik ben hier zeer goed opgevangen. Kortom: warm aanbevolen.From 2018 to 2020, I was treated by Dr. Barabas for the placement of 3 implants and a bridge. After a few years, I can safely say that this treatment was very successfully. I, myself have a fear of the dentist, however I have been very well taken care of me. In short: highly recommended.
Jean Paul Vidal
Jean Paul Vidal
11:03 08 Nov 23
Ik heb in 2015 implantaten gehad met een vulling om het gebrek aan botmassa te compenseren, + een brug om mijn natuurlijke bovenste hoektanden te bedekken. Tot op heden is de brug gebroken, is de vulling waarin 2 implantaten zijn geplaatst verdwenen ende implantaten zijn uitgevallen.Kortom, ik moet het werk opnieuw doen.Gildent voorstel, nieuw citaat.Ik was opgetogen toen ik de kliniek verliet, vandaag iets minder.
poodlefan2 matuvu
poodlefan2 matuvu
17:50 05 Oct 23
Compleet mislukt werk door al het persoonlijke en onophoudelijke gebabbel van de tandarts met haar assistente, tijdens het vijlen van mijn tanden, en dat absoluut niets met mijn zorg te maken had, ik kon er niet mee stoppen, vanwege de volledige verdoving van de mond. Ik was geschokt door dit totaal onprofessionele gedrag van deze tandarts.Zes maanden later krijg ik infecties als ik flos, of omdat de tanden niet goed zijn gevijld, of omdat de kronen niet goed zijn afgedicht, waardoor er luchtbellen ontstaan. 2 van deze kiezen hadden gedevitaliseerd moeten worden!! Na deze schokkende ervaring heb ik een devitalisatie besteldeen snijtand die ze mij nooit vergoedden, en ik weigerde de rest van de behandeling die ze mij aanboden omdat het te riskant was gezien het schokkende gedrag van hun tandartsmedewerker.De rest van mijn zorg heb ik laten doen in een andere kliniek, een kleine kliniek, maar waar de tandartsen zeer consciëntieus en zeer bekwaam zijn. Ze bevestigden mij dat ik geen devitalisatie van de snijtand nodig had, dus je kunt Jildent niet vertrouwenDie, uiteraard, in staat zijn zorg te verlenen die u niet nodig heeft!
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️