International Smiles

Kliniek International Smiles Medellin 1

International Smiles is gespecialiseerd in tandheelkundige zorg. Deze gecertificeerde kliniek is opgericht in 2014 en gevestigd in Medellin, Colombia. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en vraag naar de prijs van een operatie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

International Smiles, Medellin, Colombia

De kliniek International Smiles staat bekend om haar uitmuntende tandheelkunde. De praktijk is gevestigd in Medellin, de op één na grootste stad van Colombia. Het panoramische uitzicht op de Aburra-vallei, het bloemenfestival en de uitstekende kwaliteit van de tandheelkundige zorg weten veel bezoekers te bekoren.

Tandartsen die zijn opgeleid in de Verenigde Staten voeren eenvoudige tot complexe behandelingen uit, zoals parodontale (tandvlees) therapie en restauratieve behandelingen. Onze tandkliniek voldoet aan internationale normen.

Ons tandheelkundig team wordt geleid door Dr. Adriana Castano, die een beurs kreeg van de Harvard School of Dental Medicine. Ze voltooide haar postdoctorale opleiding in algemene tandheelkunde, inclusief een certificaat in parodontologie aan de Nova Southeastern University in Florida, en werd gecertificeerd als Diplomate van de American Board of Periodontology.

Na het afronden van haar opleiding en training in de Verenigde Staten keerde ze terug naar haar geboortestad om zowel inwoners als toeristen van dienst te zijn.


Specialiteit :

Tandheelkundige zorg
Consultatie in tandheelkunde

Diensten

Luchthaventransfer
Gratis Wifi
Hotel reserveringen
Toeristische gids
Taxi reserveren
Internet raadplegen
Parkeren
TV in kamer


Stad: Medellin – Land: Colombia – Opgericht in 2014
Accreditatie: Geen informatie – Gesproken taal/talen: Engels, Spaans


Beoordeling van International Smiles

John Clark
John Clark
12:48 21 Oct 15
Mijn vrouw heeft haar nieuwe kunstgebit van International Smiles ontvangen, ze is niet alleen blij met het kunstgebit, maar ook met de behandeling die ze kreeg van Alan en zijn assistente Magda, ze is claustrofobisch en ze waren zo professioneel in het kalm houden van haar, ook zij is vierenzeventig en ze zei dat het de eerste keer was dat ze geen ongemak ondervond. Ik was bij elk bezoek bij haar en ik ben het ermee eens dat het een eersteklas behandeling was, van de receptie tot de finish.Bedankt aan het team van International Smiles Burntisland.John Clark
Marie Laing
Marie Laing
05:27 17 Jul 16
Vriendelijk zorgzaam team Mo, Magda, Alan en zijn lieve moeder bij de receptie.Ik kan nu weer met vertrouwen glimlachen, want Mo heeft uitstekend en professioneel werk aan mijn tanden gedaan.Ik voelde me op mijn gemak toen Mo alles uitlegde wat hij zou doen, hij was heel zachtaardig en had zoveel geduld toen hij me adviseerde over de behandeling, maar hij gaf me de tijd om een ​​besluit te nemen.Tandarts Smile zeker aan te raden.Bedankt allemaal xx
Sandra Thomson
Sandra Thomson
12:32 25 Nov 15
Ik kan in ieder geval niets aanmerken op de zorg vanaf het eerste consult tot en met die Alan en Magda mij hebben gegeven. Ze zorgen ervoor dat je je zo ontspannen voelt en de behandeling is eerste klasse. Eerste kunstgebit dat ik heb gehad en dat perfect en zo natuurlijk past.Ik zou deze praktijk van harte aanbevelen. Hartelijk dank aan jullie beiden.
Helen Rosie
Helen Rosie
14:05 21 Nov 17
Nooit gedacht dat ik zou zeggen dat ik het een zeer positieve ervaring vond. Moest veel werk verzetten tussen extracties en dan een plaat laten maken. iedereen was aardig en attent, ook al moet ik een nachtmerriepatiënt zijn geweest omdat ik een slechte kokhalsreflex heb, maar Alan en Mo waren zo geduldig met me en bemoedigend. Ze namen de tijd om ervoor te zorgen dat de behandeling goed en goed werd uitgevoerd, ze moeten veel geduld hebben. Alan heeft fantastisch werk geleverd aan mijn gebitsplaat, het ziet er fantastisch uit. Ik zou iedereen die problemen heeft met naar de tandarts gaan aanmoedigen om naar International Smiles te gaan, ze gaven me mijn glimlach terug.
Linda Fraser
Linda Fraser
19:11 17 Jun 22
Ik kan Smiles tandarts van harte aanbevelen. Alan en Magda waren fantastisch, zo vriendelijk en meegaand, ze deden alles uit de kast om mijn kunstgebit te laten voltooien voordat ik op vakantie ging. Ik ben van begin tot eind absoluut tevreden over mijn behandeling. Mijn kunstgebit is perfect, het heeft zo'n positieve impact gehad en elke cent waard, ik wou dat ik er eerder was geweest. Wie een nieuw kunstgebit overweegt, gaat nergens anders heen.
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️