Kliniek Dr. Pedro Antolin – Valencia

Kliniek Dr. Pedro Antolin Valencia Kliniek Valencia 1

Clinica Dr. Pedro Antolin – Valencia is gespecialiseerd in esthetische chirurgie. Deze in 1980 opgerichte, door de American Society for Aesthetic Plastic Surgery gecertificeerde kliniek is gevestigd in Valencia, Spanje. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en vraag naar de prijs van chirurgie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Kliniek Dr. Pedro Antolin, Valencia, Spanje

Clinica Dr. Pedro Antolin – Valencia is gespecialiseerd in esthetische, plastische en reconstructieve chirurgie. Ze zijn gespecialiseerd in de meest uitgebreide reeks chirurgische en niet-chirurgische cosmetische procedures en kunnen met trots zeggen dat ze toegang bieden tot de beste behandelingen, normen en praktijken. Ze zetten zich in om hun patiënten de veiligste zorg van de hoogste kwaliteit te bieden. De kliniek is een populaire keuze bij internationale patiënten die op zoek zijn naar betaalbare cosmetische ingrepen van hoge kwaliteit, zoals facelifts, blepharoplastie, neuscorrecties, borstchirurgie, kuitimplantaten, buikwandcorrecties, liposuctie, botox, mesotherapie, bilimplantaten, kaalheidsmiddelen en kin- en wangchirurgie.

De kliniek verwelkomt zowel lokale als internationale patiënten en biedt een groot aantal diensten aan haar internationale patiënten, waaronder consulten met online artsen, follow-up en revalidatie, vertaling van medische controles, conciërgediensten, boekingen voor lokale toeristische activiteiten; hulp bij het boeken van hotels, pendeldienst van en naar het vliegveld, gratis WiFi, televisies in privékamers, telefoons beschikbaar voor internationale gesprekken en babysitdiensten.


Specialiteit van de kliniek :

Esthetische Chirurgie
Liposuctie
Blepharoplastie
Otoplastie
Borst reconstructie
Gynaecomastie
Rhinoplastie
Borstimplantaten
Borstlift
Borstverkleining
Cervico-faciale lift
Halslift
Brachioplastie
Lichaamslift
Huid opvullen
Lipvergroting
Consult plastische chirurgie
Litteken behandeling
Dijbeenlift
Buikwandcorrectie

Diensten

Luchthaventransfer
Familie accommodatie
Gratis Wi-Fi
Hotel reserveringen
Tolkdiensten
Toeristische gids
Taxi reserveren
Internet raadplegen
Telefoon op de kamer
Privé kamers
Revalidatie
Vertaling
TV in kamer


Stad: Valencia – Land: Spanje – Opgericht: 1980
Accreditatie: The American Society for Aesthetic Plastic Surgery – Gesproken talen: Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans


Beoordelingen van Clinica Cirugia Estética Dr. Antolin

claudia ramirez
claudia ramirez
21:22 14 Nov 22
Mijn publicatie zal een beetje lang zijn, maar als je overweegt een borstoperatie te ondergaan en je hebt een knobbelige borst, lees dan deze opmerking, ik hoop dat ik je kan helpen met mijn ervaring. Ik heb sinds 2018 meer dan 20 artsen bezocht en online geraadpleegd in Chili, Argentinië, Colombia en Spanje. Omdat ik een knobbelige borst had, was ik erg bang dat mijn verwachtingen niet zouden worden vervuld en dat ik uiteindelijk deze situatie zou willen oplossen erger zijn. Dit jaar moest mijn zoektocht definitief zijn en bij de besten, zo is het gegaan. Ik kwam bij de dokter aan het googelen en op zoek naar een expert in reconstructieve chirurgie en als je de opmerkingen ziet, aarzel dan niet om een ​​afspraak te maken. Lau en Mar zijn charmant en zij waren het uitgangspunt, liefdevol toen ze reageerden. Ik vroeg hen of ze mijn afspraak konden vervroegen en dat deden ze, een charmant meisje. Toen ik de dokter ontmoette, wist ik dat hij de ware was, vanwege zijn professionaliteit, vriendelijkheid, nabijheid en oprechtheid. We besloten om samen met mijn tweelingzus geopereerd te worden, de beste beslissing van het leven, ik dank God en het universum dat ze het op ons pad hebben gebracht. Dr. Margarita (anesthesist) en de meisjes die op de dag van de ingreep in de operatiekamer waren, hielpen me om het proces soepeler te laten verlopen en ik bedank hen uit de grond van mijn hart omdat ik een eerdere slechte ervaring had. Bedankt dr voor het vervullen van mijn droom, voor het altijd aanwezig zijn en voor de magie die je met ons deed. Ik zou zeker weer voor jou en je team kiezen, je bent geweldig. Als ik ze 100 sterren zou kunnen geven, zou ik dat doen. Ik wou dat er meer dokters zoals jij waren en dat ze zich niet alleen wijden aan esthetiek, maar ook aan het corrigeren van misvormingen. Dankje, dankje, dankje!!!
Frikitown
Frikitown
16:25 02 Sep 23
Zeer professioneel team. Zij zullen er alles aan doen om voor u de beste deal en het beste resultaat te krijgen. Jarenlange ervaring ondersteunt hen.
victoria ramirez azocar
victoria ramirez azocar
14:12 29 Nov 22
Ongeveer een maand geleden hebben we, samen met mijn tweelingzus, na vele jaren proberen een specialist in borstreconstructie te vinden, besloten om een ​​tubereuze borstcorrectie uit te voeren en ondanks dat het mijn eerste operatie was, wist ik vanaf de eerste minuut dat ik in de beste handen. Dokter Pedro is een uitstekende professional en een geweldig persoon, zeer gedetailleerd en bezorgd over zijn patiënten. Hij adviseerde ons op de beste manier over onze operatie, wat ook niet gemakkelijk was, maar ik had de beste resultaten. Ik ben erg blij en dankbaar voor het hele medische team en hun assistenten, Laura en Mar, die ongelooflijk zijn, erg bezorgd over het beantwoorden van elke vraag, behulpzaam en bereid om te helpen tijdens het herstelproces 💓 nogmaals, heel erg bedankt dokter voor het helpen mij voldoen aan deze droom. Ik raad 100% aan dat het een prettige ervaring was om in jouw handen te zijn.
Juani Lozano Guardiola
Juani Lozano Guardiola
16:59 31 Aug 23
Ik kwam naar het kantoor van Dr. Antolín via zijn Google-recensies... vanaf het eerste moment gaf hij me een gemoedsrust en vertrouwen waar ik niet eens aan dacht... Ik wist dat hij de juiste persoon was voor mijn operatie. .Hij legde me alles uit, zoals wat er ging gebeuren...Hoewel er nog steeds sprake is van een herstelproces, ben ik erg blij met hoe het mij heeft verlaten... mijn gezondheidstoestand is veel verbeterd...Ook om het hele team te bedanken, van de anesthesioloog en Laura die altijd overal bovenop stond… Een geweldig team van professionals….Ik zou het 100% aanbevelen, net als bij elke andere interventie of behoefte zou ik me zonder nadenken tot hen wenden.Hartelijk dank aan het hele team.
MARIO ALBERTO ALBA RAMIREZ
MARIO ALBERTO ALBA RAMIREZ
21:12 31 Aug 23
Ik heb een familielid die bij deze arts is geopereerd en zelfs na vijf jaar doen haar littekens pijn en sijpelt haar navel. Door de operaties heeft ze een depressie waar ze moeilijk uit kon komen, en ze denkt en voelt ook dat ze is nog erger dan verwacht, en dat was !!
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️