Jordan University Hospital

Jordan University Hospital kliniek Amman 1

Het Jordan University Hospital is gespecialiseerd in cosmetische chirurgie en MAP / IVF. Deze gecertificeerde kliniek is opgericht in 1994 en bevindt zich in Amman, Jordanië. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en krijg prijzen voor chirurgie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Jordan University Hospital, Amman, Jordanië

Het Jordan University Hospital (JUH) is het toonaangevende opleidingsziekenhuis in het Hasjemitisch Koninkrijk Jordanië. Als toonaangevend ziekenhuis is het JUH ook het eerste ziekenhuis in de Arabische regio, het tweede in het Midden-Oosten en het achttiende in de wereld dat door Joint Commission International (JCI) is geaccrediteerd.

Gedurende de vier decennia van haar bestaan heeft het JUH ernaar gestreefd om een nobele boodschap en een duidelijke visie, gebaseerd op patiëntenzorg, te bieden aan Jordaniërs, Arabieren en burgers van buurlanden. JUH heeft ook duidelijke doelstellingen gericht op het bieden van algemene en gespecialiseerde medische zorg, het bevorderen van wetenschappelijk en medisch onderzoek en het opleiden van studenten van de gezondheidsfaculteiten van de Universiteit van Jordanië en andere Jordaanse en Arabische universiteiten op het gebied van geneeskunde, tandheelkunde, verpleegkunde, farmacie, revalidatiewetenschappen en andere gezondheidsgerelateerde gebieden. Daarnaast biedt JUH technische opleidingen en de vereiste kwalificaties voor medische en paramedische beroepen op nationaal en Arabisch niveau.

Wij bieden u via deze website graag informatie over het ziekenhuis, zijn ontwikkeling, visie, missie, doelstellingen en de specialistische medische diensten die aan patiënten en bezoekers worden verleend.

In dit prestigieuze medische instituut hebben we ervoor gezorgd dat alle afdelingen en eenheden voorzien zijn van de nieuwste medische apparatuur en apparatuur. Het JUH heeft een groot aantal chirurgische en medische behandelingen geleid, waaronder chirurgische behandeling van epilepsie, chirurgie voor hersentumoren en cerebrovasculaire misvormingen, cochleaire implantaten, chirurgie voor aangeboren misvormingen bij kinderen, plastische chirurgie, beenmergtransplantaties bij kinderen en volwassenen, gastro-intestinale capsule-endoscopie, laparoscopische bariatrische chirurgie en liposuctieapparaten, onvruchtbaarheidsbehandeling en IVF, en behandeling van hoog-risicozwangerschappen. Het ziekenhuis heeft ook een laboratorium voor slaapstoornissen en een psychiatrische afdeling.

Het JUH omvat alle belangrijke specialismen en medische en klinische subdisciplines met (64) verschillende specialiteiten. Het voert ook ongeveer twintigduizend chirurgische operaties per jaar uit en behandelt daarnaast meer dan een half miljoen patiënten per jaar. Het ziekenhuis heeft goed nagedacht over de waarde van medisch toerisme voor Arabische en niet-Arabische patiënten, die jaarlijks ongeveer negenduizend patiënten van meer dan 25 nationaliteiten ontvangen.

Met het oog op de groeiende vraag naar gezondheidszorg op zowel nationaal als Arabisch niveau, en de bijdrage van het ziekenhuis aan de ondersteuning van het Jordaanse gezondheidszorgsysteem op het gebied van medisch toerisme, is er een nieuwe afdeling met privésuites gecreëerd. Deze bestaat uit (20) privé-suites en (3) koninklijke suites met hoogwaardige medische en hoteldiensten.

Het is onze verantwoordelijkheid en inzet om onze patiënten de beste medische diensten te bieden op het niveau van de beste ziekenhuizen ter wereld. Deze inspanningen hebben ertoe geleid dat het ziekenhuis meerdere nationale en wereldwijde accreditaties heeft ontvangen voor kwaliteit en uitmuntende service.

Onlangs ontving JUH accreditatie van de Joint Commission International (JCI), en kreeg het hercertificatie van de International Standards Organisation, Hazard Analysis & Critical Control Points (HACCP) en de Health Care Accreditation Council (HCAC), allemaal eretekens en een stimulans voor het ziekenhuis om door te gaan op de weg naar uitmuntendheid.”


Specialiteit van de kliniek :

Esthetische Chirurgie
Borstreconstructie
Otoplastie
Rhinoplastie
Behandeling van littekens
Buikwandcorrectie

MAP / IVF
Kunstmatige inseminatie
Invriezen van eicellen
Embryo invriezen
Vruchtbaarheidsonderzoek
Hormoontests
IVF – In-vitrofertilisatie
IVF consultatie
Consultatie in voortplantingsgeneeskunde

Jordan University Hospital biedt u :

Familie accommodatie
Gratis Wi-Fi
Hotel reserveringen
Tolkdiensten
Wasservice
Overdracht van medische dossiers
PRM-toegankelijke kamers
Internet raadplegen
Parkeerplaats
Apotheek
Telefoon op de kamer
Privé kamers
Revalidatie
Voorzorgsmaatregelen voor voedsel
Vertaling
TV in kamer


Stad: Amman – Land: Jordanië – Opgericht: 1994
Accreditatie: Onbekend – Gesproken taal/talen: Engels

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️