Biyo – Alicante

jose salvador biyo quironsalud1 1

Biyo – Alicante is gespecialiseerd in cosmetische chirurgie. Deze gecertificeerde kliniek is opgericht in 2012 en gevestigd in Alicante, Spanje. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en vraag prijzen aan voor chirurgie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Biyo, Alicante, Spanje

Biyo Clinic – Alicante werd geopend in 2012 en is een privépraktijk voor plastische chirurgie en esthetische geneeskunde. De kliniek is geaccrediteerd door de Spaanse Vereniging voor Plastische, Reconstructieve en Esthetische Chirurgie (SECPRE).

De kliniek is gespecialiseerd in de meest geavanceerde behandelingen en technieken in plastische, reconstructieve en esthetische chirurgie: borstvergroting en -verkleining, reconstructie, secundaire borstchirurgie, gynaecomastie, neuscorrectie, otoplastie, blepharoplastie, facelift, liposuctie, arm- en dijlift, buikwandcorrectie, bil- en kuitcorrectie.

Hun hoge niveau van expertise garandeert u een hoge zorgstandaard, van diagnose tot behandeling. Het ziekenhuis heeft een gerenommeerd team van toegewijde gespecialiseerde artsen, die zowel lokale als internationale patiënten verwelkomen. De hele ervaring kan worden aangepast aan de behoeften van de patiënt, inclusief het prijs- en betalingssysteem en specifieke chirurgische en niet-chirurgische procedures.


Specialiteit van de kliniek :

Esthetische Chirurgie
Behandeling van spataderen
Vullen van de huid
Tepelcorrectie
Tepelverkleining
Liposuctie
Otoplastiek
Borstvergroting
Kuitimplantaten
Verwijderen van borstimplantaten
Gynaecomastie
Halslift
Brachioplastie
Rhinoplastie
Dijbeenlift
Braziliaanse lift
Borstlift
Baarmoederhalslift
Borstimplantaten
Borstverkleining
Lichaamslift
Buikwandcorrectie

Diensten

Verblijf voor gezinnen
Gratis Wi-Fi
Tolkdiensten
Wasserij
Overdracht medisch dossier
Medische reisverzekering
PRM-toegankelijke kamers
Internetconsultatie
Telefoon op de kamer
Privé kamers
Revalidatie
Voorzorgsmaatregelen voor voedsel
Vertaling
TV in kamer


Stad: Alicante – Land: Spanje – Opgericht: 2012
Accreditatie: Onbekend – Gesproken taal/talen: Arabisch, Deens, Nederlands, Engels, Fins, Frans, Duits, Italiaans, Noors, Russisch, Spaans, Zweeds


Mening van Dr José Salvador – Clinica Biyó

Private Mail
Private Mail
17:02 28 Dec 23
Ik ben meer dan 10 jaar geleden geopereerd door dokter Salvador en alles was uitstekend, een geweldige professional. Dankbaar!!
Reichel Ferrandiz Martinez
Reichel Ferrandiz Martinez
22:29 30 Oct 23
Geweldige vakman, geeft voor elk probleem een ​​oplossing. Van borstreconstructie tot brandwond. Ik zou mezelf zeker in hun handen leggen.
Sabina Santiago Pastor
Sabina Santiago Pastor
21:19 30 Oct 23
Ik ben bijna een jaar geleden bij hem geopereerd, de operatie was geweldig, maar het herstel was een beetje ingewikkeld, ze lieten me geen seconde mijn hand vasthouden, de behandeling had niet beter kunnen zijn, dankzij Mari en de dokter, bedankt uit de grond van mijn hart ❤️
Francois Bellotte
Francois Bellotte
14:44 05 Dec 23
Ik zocht een uitstekende professional en dokter Salvador is uitstekend. We erkennen een uitstekend persoon vanwege zijn charisma, dokter Salvador hoeft niet te praten en te praten, hij stelt eenvoudigweg gerust met zijn professionaliteit. Met zijn team is alles goed geregeld, geen valse noot. Als u een goede chirurg zoekt, dan bestaat hij....
Pi CCT
Pi CCT
20:54 09 Apr 19
Maria del PilarProfessionaliteit en uitstekende menselijke behandeling.Dr. Salvador en zijn team zijn erg professioneel en behandelen de patiënt op een zeer menselijke manier. Ik voelde me te allen tijde gedekt door de dokter en zijn team. Naast het volledig begrijpen van de wensen van de patiënt, zijn ze te allen tijde beschikbaar, voor, tijdens en na de operatie om aan de behoeften van de patiënt te voldoen. Ik raad Dr. Salvador en zijn team aan voor elk type behandeling dat ze aanbieden. Wat ze beloven maken ze waar.Professionaliteit en een uitstekende menselijke benadering.Dr. Salvador en zijn team zijn echte professionals die hun patiënten op een zeer humane manier behandelen. Ik voelde me helemaal hartelijk verzorgd door de dokter en zijn team. Naast het volledig begrijpen van de wensen van de patiënt, zijn ze voor, tijdens en na de operatie altijd beschikbaar om aan de behoeften van de patiënt te voldoen. Ik raad Dr. Salvador en zijn team aan voor elk type behandeling dat ze aanbieden. Ze komen hun beloften na.
NURIA
NURIA
10:45 24 Mar 23
Ik ben heel blij met Dr. Jose Salvador, ik beveel hem 100% aan, een geweldige professional, hij adviseert u op een zeer nauwkeurige manier met een zeer nauwkeurige diagnose en met spectaculaire resultaten.
Rocio S m
Rocio S m
17:23 05 Nov 22
Ik ben 9 jaar geleden met hem geopereerd toen geen enkele chirurg mij wilde opereren, hij nam een ​​risico en de waarheid is dat alles geweldig was, onverslaanbare behandeling en een geweldige prijs, ik zal het herhalen wanneer ik mijn prothesen verander en een zeer goede adviseur Bedankt🌹
lara hernández pastor
lara hernández pastor
10:43 17 Jan 21
Ik kan niet dankbaarder en blijer zijn met de resultaten.Als we een operatie ondergaan, hebben we de neiging om ons het resultaat voor te stellen en in ons hoofd te idealiseren hoe het eruit zou zien.Nou, het resultaat is precies zoals ik het me had voorgesteld of zelfs beter!Een van mijn grote zorgen was dat er geen kunstborst zou zijn en dat het iets moois en heel natuurlijks zou zijn. Als je het resultaat zou zien, zou je hallucineren hoe natuurlijk het is geweest!Dokter Salvador gaf me vanaf het eerste moment veel vertrouwen. Hij is een geweldige professional en heeft een buitengewoon team. Zonder twijfel de beste chirurg! Ik ben erg blij dat ik de beslissing heb genomen en dat ik het in hun handen heb gedaan.
Tania
Tania
08:26 09 Apr 21
Ik heb het genoegen gehad om een ​​operatie te ondergaan bij dokter José Salvador en ik kon niet blijer en dankbaarder zijn. De aandacht en service is uitstekend. Hun professionaliteit en vriendelijke behandeling zorgen ervoor dat u zich altijd rustig voelt. Het is de moeite waard om de constante aandacht en bezorgdheid van de leden van zijn team, vooral Marisa, te benadrukken. Ik raad de dokter en zijn hele team 100% aan.*** Vertrouwen, nabijheid, dagelijkse aandacht en professionaliteit met natuurlijk resultaat vanaf het eerste moment.
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️