Gleneagles Hospital Singapore

Gleneagles Hospital Singapore Kliniek Singapore 1

Gleneagles Hospital Singapore is gespecialiseerd in cosmetische chirurgie. Deze in 1987 opgerichte, JCI-geaccrediteerde kliniek is gevestigd in Singapore. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en prijzen voor chirurgie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Gleneagles Hospital Singapore, Singapore

Gleneagles Hospital Singapore is eigendom van het gigantische Pantai Parkway Group Healthcare netwerk. Dit 258 bedden tellende privéziekenhuis voor acute zorg met meer dan 300 specialisten biedt een breed scala aan medische en chirurgische diensten en heeft de Singapore Quality Class certificering behaald. Het is ook een regionaal referentiecentrum met solide technologische middelen voor beeldvorming en robotchirurgie.

Gleneagles was het eerste ziekenhuis in Zuidoost-Azië dat een chirurgische robot gebruikte voor neurochirurgie, spinale chirurgie en oor-, neus- en keelchirurgie. Parkway Healthcare richtte in 1994 het Asian Centre for Liver Disease and Transplantation (ACLDT) op in Gleneagles.

Het ACLDT is het eerste privécentrum in Azië dat zich toelegt op de behandeling van alle soorten leverziekten, waaronder leverkanker, hepatitis, alcoholische cirrose en pediatrische leverziekten. Gleneagles was het eerste ziekenhuis in Zuidoost-Azië waar een levertransplantatie door een levende donor werd uitgevoerd.

Andere specialiteiten in Gleneagles zijn onder andere kankerbehandeling, cardiologie, cardiothoracale en vaatchirurgie, gastro-enterologie en hepatologie, hematologie, lithotripsie, neurowetenschappen, mond- en kaakchirurgie, neonatologie, verloskunde en gynaecologie, oogheelkunde, orthopedie, kindergeneeskunde, sport- en bewegingsgeneeskunde en urologie. Gleneagles verwelkomt de medische reiziger.

Het Gleneagles Patient Assistance Center (PGAC) helpt bij het maken van medische afspraken met de juiste specialisten, regelt transfers van en naar het vliegveld en het hotel, helpt met accommodatie, speciaal eten en drinken, helpt bij het verstrekken van visa en visumverlengingen indien nodig.


Specialiteit van de kliniek :

Esthetische Chirurgie
Borstvergroting

Gleneagles Hospital Singapore biedt:

Cafetaria
Familie accommodatie
Gratis Wi-Fi
Ziektekostenverzekering
Internationale kranten
Tolkdiensten
Toeristische gids
Taxi reserveringen
Parkeerplaats
Apotheek
Telefoon op de kamer
Privé kamers
Revalidatie
Religieuze voorzieningen
Restaurant
Kluis op de kamer
Voorzorgsmaatregelen voor voedsel
Vertaling
TV op de kamer


Stad: Singapore – Land: Singapore – Opgericht: 1987
Accreditatie: JCI geaccrediteerd – Gesproken talen: Arabisch, Bengaals, Khmer, Chinees, Engels, Hindi, Russisch, Vietnamees

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️