Blepharoplastie in Spanje

blepharoplastie spanje 1
Geschreven door William

Alles wat u moet weten over blepharoplastie in Spanje! Wat is de gemiddelde prijs in Madrid of Barcelona? Ons advies voor een succesvolle ooglidcorrectie.

BesteKlinieken.com informeert u over blepharoplastie in Spanje en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van blepharoplastie in Spanje

De prijs van een blepharoplastie in Spanje is €3.000. Afhankelijk van uw behoeften kan het all-inclusive pakket variëren van 2.500 tot 3.600 euro. Dit is een poliklinische ingreep, zonder plaatselijke verdoving, waarvoor 3 hotelovernachtingen in Barcelona of Madrid nodig zijn. Deze prijs varieert afhankelijk van de ervaring van de chirurg en de reputatie van de kliniek.

Bovenste blefaroplastie2500 €
Onderste Blepharoplastie2500 €
Blepharoplastie 4 oogleden3500 €
Blepharoplastie met laser3600 €

Blepharoplastie is een van de populairste cosmetische ingrepen van de laatste tijd. Door het ouder wordenverslappen de oogleden. Dit belemmert uiteindelijk het gezichtsvermogen. In dit artikel worden enkele van de belangrijkste punten besproken waarmee u rekening moet houden als u deze operatie overweegt.

Wat is blepharoplastie?

Blepharoplastie is een chirurgische ingreep waarbij het uiterlijk van de oogleden wordt gecorrigeerd. Het helpt om het gezicht harmonieuzer te maken. De driehoek van schoonheid bevindt zich tussen de mond en de ogen.

Maar na verloop van tijd verschijnen de tekenen van ouderdom: hangende oogleden, vettige wallen, rimpels en donkere kringen. De ogen worden zwaarder en vermoeider. Het is dus logisch dat u er jonger uit wilt zien door een blepharoplastie te ondergaan.

Gebieden die betrokken zijn bij ooglidcorrectie

Blepharoplastie is wereldwijd een van de populairste cosmetische chirurgische ingrepen. Het is een operatie waarbij bepaalde gebieden rond de ogen opnieuw worden bewerkt. In de zoektocht naar totale gezichtsverjonging kan het worden aangevuld met injecties met botox of botulinum toxine.

Deze chirurgische ingrepen behandelen de onderste of bovenste oogleden. Ze worden ook gebruikt om donkere kringen en wallen onder de ogen weg te werken. Het doel is om het uiterlijk van de ogen te verbeteren en ze meer uitstraling te geven.

Waarom een blepharoplastie in Spanje?

Steeds meer patiënten komen naar Spanje omdat de plastisch chirurgen daar de nieuwste technologie op dit gebied gebruiken. Bovendien is de prijs van operaties er veel lager.

U kunt cosmetische chirurgie combineren met een vakantie tijdens een reis naar Spanje. Deze bestemming belooft buitengewone vakanties, die nog bevorderlijker zijn voor het herstel.

De voordelen van blepharoplastie

Blepharoplastie is een minimaal invasieve gezichtschirurgische procedure. Het is pijnloos en vereist geen ziekenhuisopname of postoperatieve follow-up. De littekens zijn ook zeer discreet, zelfs onzichtbaar.

Met het ouder worden verschijnen er veel lelijke vlekken. Deze omvatten vettige hernia’s, plooien en wallen op de bovenste en onderste oogleden. De huid begint tussen de 35 en 40 jaar elasticiteit te verliezen. Maar blepharoplastie kan de kraaienpootjesrimpels niet behandelen. Daarvoor zijn injecties met botulinetoxine of botox nodig.

Wat is het profiel van de ideale kandidaat voor deze operatie?

Elke patiënt heeft zijn of haar eigen plan voor de operatie, afhankelijk van zijn of haar specifieke kenmerken en vereisten.

Maar of het nu om mannen of vrouwen gaat, goede kandidaten voor een blepharoplastie moeten :

 • Jong of volwassen, meestal ouder dan 35 jaar,
 • Niet-rokers,
 • Geen medische voorgeschiedenis hebben die de genezing zou kunnen beïnvloeden,
 • Geduldig, realistisch en optimistisch zijn tijdens de hele procedure,
 • Geen oogheelkundige pathologie hebben die incompatibel is met de operatie.

Bij deze optie hebben deze patiënten ten minste één van de volgende problemen:

 • Hangende onderste oogleden,
 • De zwaarte van de bovenste oogleden door overtollig vet, waardoor u het gevoel hebt dat de huid over de wimpers schraapt,
 • Overtollige huid als gevolg van leeftijdsgerelateerde spierverslapping,
 • De verschijning van fijne rimpels op het onderste ooglid,
 • De verschijning van wallen onder de ogen,
 • Aangeboren dermatochalasis of palpebrale malformaties.

Hoe werkt de operatie?

Aarzel niet om meteen een afspraak te maken met een plastisch chirurg voor blepharoplastie in Spanje voor uw eerste pre-operatieve consult. Zo kunt u een volledige diagnose stellen en te weten komen welke behandeling het beste bij uw behoeften en verwachtingen past.

Een dergelijke cosmetische operatie kan poliklinisch en onder plaatselijke verdoving worden uitgevoerd. Bij sommige huidoperaties is er geen uitwendige incisie nodig, zodat er geen littekenvorming optreedt.

Voorzorgsmaatregelen na de operatie

De risico’s na de operatie zijn zeer laag. Postoperatieve controle is echter noodzakelijk. Soms hebben patiënten last van bepaalde postoperatieve effecten, zoals zwelling van de ogen tot de jukbeenderen of hetontstaan van blauwe plekken.

De hersteltijd na een blepharoplastie is echter zeer kort.

De komende 10 dagen moet u echter het volgende vermijden

 • Roken,
 • Intense lichamelijke activiteit,
 • Zwemmen
 • Wrijven in uw ogen,
 • Contactlenzen dragen.

Hoeveel kost een blepharoplastie in Spanje?

Als u een blepharoplastie wilt ondergaan in Spanje, in Madrid of Barcelona, moet u rekening houden met een prijs tussen €2.000 en €4.200 voor één of twee bovenoogleden, €2.000 en €4.200 voor de onderoogleden, en €3.500 en €5.000 voor de volledige behandeling.


Als u moeite heeft met beslissen, kunnen wij u helpen om uw operatie tot een succes te maken, en dat tegen een gereduceerd tarief.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

William

Mijn naam is William Royer en ik ben een medisch schrijver met ervaring in het schrijven van complexe wetenschappelijke gegevens. Ik ben gespecialiseerd in immunologie en hematologie. Ik vind veel inspiratie in mijn nauwe samenwerking met verschillende professionals in de gezondheidszorg, waaronder artsen, verpleegkundigen en patiëntenvoorlichters. Ik publiceer ook recensies.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️