Borstvergroting in Spanje

borstvergroting spanje 1
Geschreven door Laurence

Borstvergroting in Spanje, of mammoplastie, is een chirurgische ingreep om de borsten te vergroten. Lees meer over de prijs en de procedure voor deze operatie in Spanje.

BesteKlinieken.com informeert u overborstvergroting in Spanje en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van een borstvergroting in Spanje

De gemiddelde kosten van een borstvergroting in Spanje in Madrid zijn €3.500. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €3.000 tot €4.500. De gebruikte techniek, het type prothesen en de door de patiënt gekozen verdoving zijn enkele van de factoren die de kosten van deze operatie in Spanje bepalen.

ProcedureKosten in euro’s
Borstvergroting in Spanje3500 €

De ultieme gids voor borstvergroting in Spanje

Om esthetische of medische redenen hebben sommige vrouwen last van borsten die te weinig volume hebben. Een complex dat hen ertoe aanzet een borstvergroting te laten uitvoeren. Borstvergroting in Spanje is de meest toegepaste plastische en esthetische chirurgie ter wereld en spreekt miljoenen vrouwen aan. De operatie is goedkoop in vergelijking met andere landen. Bovendien wordt de ingreep uitgevoerd in de beste klinieken door ervaren plastisch chirurgen.

Als u wel eens aan een borstvergroting hebt gedacht, maar de risico’s houden u tegen, dan moet u weten dat dit type cosmetische chirurgie in Spanje een succespercentage van 99% heeft.

Wat is een borstvergroting?

Een borstvergroting is cosmetische chirurgie om de borstomvang te vergroten of asymmetrie te herstellen. Vrouwen kiezen ervoor om medische redenen, na een borstamputatie of verwijdering vanwege borstkanker, of puur om esthetische redenen (kleine borsten, verslapte borsten).

Er zijn drie soorten cosmetische borstvergroting, een veel voorkomende chirurgische ingreep. De keuze voor de beste techniek hangt af van de verwachte resultaten en de anatomische vorm van de borsten.

 1. Borstlift: deze operatie wordt gebruikt om onvolkomenheden zoals verslapte of asymmetrische borsten te corrigeren. Deze operatie, ook mastopexie genoemd, is bedoeld om de borsten te verstevigen en te verjongen na borstvoeding, gewichtsverlies of zwangerschap.
 1. Mammalipofilling: dit maakt deel uit van de esthetische geneeskunde. Hierbij worden de borsten opgevuld met vet om ze steviger en minder slap te maken. Het vet wordt eerst door afzuiging uit bepaalde delen van het lichaam gehaald: dijen, billen, enz. Deze operatie is ideaal voor patiënten die een borstamputatie of verwijdering na kanker hebben ondergaan. Het is niet-invasief, zacht en zonder risico.
 1. Borstimplantaten: deze cosmetische operatie maakt het mogelijk om de borsten te vergroten met siliconen prothesen die eengebogen effect hebben. Deze operatie is ideaal voor patiënten met van nature kleine of asymmetrische borsten.

Wat is het ideale patiëntenprofiel voor een borstvergroting?

Borstvergroting is een van de populairste chirurgische ingrepen ter wereld. Het is toegankelijk voor alle soorten profielen en biedt benaderingen die compatibel zijn met alle behoeften.

Borstvergroting is geschikt voor u als u kleine, ondermaatse borsten hebt om de hierboven genoemde redenen, zoals:

 • Kleine of asymmetrische borsten.
 • Slappe of verslapte borsten, hypotrofie van de borsten na een bevalling, zwangerschap of borstvoeding.
 • Mastectomie na borstkanker.

Hoe wordt een borstvergroting in Spanje uitgevoerd?

Een borstvergroting in Spanje is een cosmetische ingreep die een medisch verblijf van 4 tot 5 dagen vereist. Het wordt uitgevoerd door ervaren esthetische chirurgen in de beste klinieken in Spanje.

Buitenlandse patiënten krijgen volledige medische zorg vanaf het moment dat ze op de luchthaven aankomen tot en met de postoperatieve follow-up. Een medisch team begeleidt u tijdens uw verblijf in Spanje.

Om de beste resultaten en een zo veilig mogelijke praktijk te garanderen, maken de artsen gebruik van moderne middelen en innovatieve technologieën.

Voor de operatie

Tijdens een eerste consult met de plastisch chirurg wordt bepaald welke borstvergrotingstechniek het beste bij uw profiel past en wat het verwachte resultaat van uw operatie is. Er worden digitale simulaties uitgevoerd om u een eerste idee te geven van de te verwachten resultaten. U kunt ook gevraagd worden om een aantal tests en analyses te ondergaan om te bepalen ofeen borstvergroting compatibel is met uw gezondheidstoestand.

Er wordt nog een afspraak gemaakt met de anesthesist en de chirurg. In de aanloop naar de operatie wordt u gevraagd om te stoppen met het innemen van bepaalde medicijnen en om te stoppen met roken en alcohol drinken.

Tijdens de operatie

Op de dag van de operatie wordt u door het hele medische team verzorgd. De operatie wordt onder algehele narcose uitgevoerd en duurt 1 tot 2 uur, afhankelijk van de gekozen techniek.

 • Bij een borstlift wordt er een incisie bij de tepel gemaakt en wordt de overtollige huid van de verslapte borsten weggezogen. Vervolgens wordt de huid strakgetrokken om een betere vorm te krijgen. De kleine incisie laat onzichtbare littekens achter.
 • Voor lipofilling van de borst verwijdert de plastisch chirurg eerst natuurlijk vet uit de dij, buik of billen. Dit gebeurt door middel van afzuiging. Dit vet wordt dan opnieuw in de borsten gespoten om ze een meer geronde vorm te geven. Deze procedure is zeer zachtaardig en gezond. Het geeft een natuurlijk resultaat en bovendien zijn er geen littekens. Bij gewichtsverlies kan een correctie worden overwogen.
 • Bij borstimplantaten worden de implantaten met verschillende technieken in de borsten geïmplanteerd (afhankelijk van het type en de dikte van de implantaten):
 • Via de areolaire route (ter hoogte van de aureolen) voor kleine implantaten.
 • Via de axilla (door de oksels) voor grotere implantaten.
 • Onder de grote borstspier, voor grotere implantaten.

Na de operatie

Na de operatie kunt u wat pijn voelen. Een herstelperiode en pijnstillers worden aanbevolen. Een herstelperiode van minstens 15 dagen zal u toelaten om te herstellen van uw operatie. Postoperatieve follow-up wordt uitgevoerd door het medische team in de maanden na de operatie.

Voorzorgsmaatregelen na de operatie

Om een betere genezing en een sneller herstel te bevorderen, moet u een aantal voorzorgsmaatregelen nemen:

 • Draag gedurende enkele weken een steunbeha.
 • Breng indien nodig helende zalf of een ijspack aan om ontstekingen te verminderen.
 • Geen zwarelichamelijke activiteit gedurende 2 maanden of zware handenarbeid.
 • Geen blootstelling aan de zon gedurende 2 maanden na de operatie.

Hoeveel kost een borstvergroting in Spanje?

De prijs van een borstvergroting in Spanje varieert van €3.000 tot €4.500. De prijs hangt af van de reputatie van de chirurg, de reputatie van de kliniek, de duur van het verblijf, het type vergroting door middel van een prothese of lipofilling, en het type verdoving.


Als u het moeilijk vindt om een keuze te maken, kunnen wij u helpen om uw operatie tot een succes te maken, en tegen een gereduceerd tarief.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Laurence

Mijn naam is Laurence Tung. Ik ben een medisch schrijver met wetenschappelijke kennis op verschillende gebieden. Ik heb onlangs therapeutische gebieden behandeld zoals reumatologie en hypercholesterolaemie. Ik heb ook expertise in genomica, epigenetica, moleculaire biologie en biochemie. Ik help deze website met het publiceren van kwaliteitsartikelen over medisch toerisme.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️