Liposuctie in Spanje

liposuctie prijs spanje 1
Geschreven door Laurence

Liposuctie in Spanje in Madrid is een vorm van cosmetische chirurgie die ontworpen is om overtollig vet op bepaalde plekken van het lichaam te verwijderen.

BesteKlinieken.com informeert u over liposuctie in Spanje en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen ter informatie en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van liposuctie in Spanje

De gemiddelde kosten van een liposuctie in Spanje in Madrid zijn €3.800. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €3.500 tot €4.100.

ProcedurePrijs Spanje
Liposuctie3800 €

Wat is liposuctie?

Liposuctie is een vorm van cosmetische chirurgie die bedoeld is om overtollig vet op bepaalde plekken van het lichaam te verwijderen. Vrouwen overwegen eerder liposuctie dan mannen, omdat het de proporties, lichaamscontouren en, het belangrijkste, het zelfbeeld en zelfvertrouwen kan verbeteren. Liposuctie staat ook bekend als lipoplastie en kan poliklinisch worden uitgevoerd.

Factoren die de prijs van liposuctie in Spanje beïnvloeden

U kunt gemakkelijk naar Madrid, Spanje reizen voor een liposuctie. Voordat u overweegt om naar dit land te reizen, moet u zich bewust zijn van de factoren die de pakketprijs kunnen beïnvloeden. Bekijk de factoren die de totale kosten van de behandeling kunnen beïnvloeden.

 • Leeftijd van de patiënt
 • Lichaamsmassa-index van de patiënt
 • Verwachte tijd en inspanning van de procedures
 • Tijd en inspanning van de chirurg
 • Kosten van de diensten van de anesthesist
 • Pre-operatieve laboratoriumkosten
 • Kosten operatiekamer
 • Apparatuur gebruikt tijdens de procedure
 • Elastische compressiekleding, enz.

Wat kan ik verwachten van een liposuctie in Madrid, Spanje?

Spanje is de thuisbasis geworden van een aantal gezondheidszorgfaciliteiten van wereldklasse die de liposuctieprocedure tegen een betaalbare prijs aanbieden. Hier kunt u profiteren van de liposuctieprocedure dankzij zeer ervaren artsen en ondersteunend medisch personeel.

Hoeveel kunt u besparen door liposuctie te ondergaan in Madrid, Spanje?

De gemiddelde prijs van een liposuctie in de meeste grote landen kan variëren tussen ongeveer €7.500 en €15.000. U kunt echter dezelfde behandeling ondergaan in Madrid. Hier in Madrid, Spanje, kunt u echter dezelfde behandeling krijgen voor ongeveer €6.500. U kunt dus meer dan €4.000 besparen door Madrid, Spanje te kiezen als uw bestemming voor medisch toerisme voor de liposuctieprocedure.

Kosten van liposuctie variaties in Madrid, Spanje bij benadering

Buikwandcorrectie6500 €
Braziliaanse billenlift3500 €

Andere kosten om te overwegen

Als u de volledige kosten van liposuctie in Spanje wilt betalen, moet u ook rekening houden met andere bijkomende kosten. Deze omvatten

 • Hotels en accommodatie
 • Eten en drinken tijdens uw verblijf
 • Vliegtickets en vervoer
 • Reisverzekering

Dit zijn details van geschatte kosten en u moet ze niet beschouwen als de uiteindelijke kosten van liposuctie in Spanje. U kunt echter altijd gratis offertes aanvragen en nagaan hoeveel u kunt besparen door naar Madrid, Spanje te gaan voor liposuctie.

Conclusie

Als u het moeilijk vindt om een keuze te maken, kunnen wij u helpen om uw ingreep tot een succes te maken, en dat tegen een gereduceerd tarief.

1

Coordinatrice

Laat uw contactgegevens achter via het formulier. Onze coördinator zal per bericht via Whatsapp of per e-mail contact met u opnemen voor een gratis pre-diagnose.

Zij zal u om voor- en zijfoto’s vragen, evenals om uw doelstellingen, omde mening van de plastischchirurg te verkrijgen.

2

Chirurgien

Als de chirurg aan uw doelstellingen kan voldoen en ons groen licht geeft voor uw liposuctie, sturen wij u gratis en vrijblijvend een persoonlijke offerte.

En als u akkoord gaat, organiseren wij alles voor u:
Vlucht, Taxi, Hotel, Liposuctie, Medicijnen en vooral een geweldige rondleiding door Barcelona.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Laurence

Mijn naam is Laurence Tung. Ik ben een medisch schrijver met wetenschappelijke kennis op verschillende gebieden. Ik heb onlangs therapeutische gebieden behandeld zoals reumatologie en hypercholesterolaemie. Ik heb ook expertise in genomica, epigenetica, moleculaire biologie en biochemie. Ik help deze website met het publiceren van kwaliteitsartikelen over medisch toerisme.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️