Dunyagoz Istanbul

Kliniek Dunyagoz Istanbul 1

Dunyagoz Istanbul is gespecialiseerd in cosmetische chirurgie. Deze in 2004 opgerichte, JCI-geaccrediteerde, ISO 9001:2008-gecertificeerde kliniek is gevestigd in Istanbul, Turkije. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en vraag naar de prijs van een operatie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Dunyagoz Istanbul, Istanbul, Turkije

Dunyagoz Istanbul biedt behandelingen voor alle soorten oog- en perioculaire gezondheidsproblemen. Ze bieden een breed scala aan methoden met behulp van geavanceerde technologie.

Met 300 leden, inclusief docenten en specialisten, en ongeveer 2500 medewerkers heeft de Dunyagoz Antalyagroep in totaal 25 verschillende locaties in Turkije en over de hele wereld. De ziekenhuisgroep heeft een dagelijkse capaciteit van 8.000 poliklinische patiënten en 1.000 chirurgische operaties.

De ziekenhuizen verlenen ook diensten aan ongeveer 96.000 patiënten per jaar uit 107 buitenlandse landen. er zijn 20 vestigingen in 11 Turkse provincies en vijf internationale locaties, waaronder Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Georgië.

De Dünyagöz Hospital Group staat bekend als het eerste oogziekenhuis in Turkije dat een bionisch oog heeft geïmplanteerd, en als het eerste ziekenhuis dat de hoornvliesreticulatiemethode heeft gebruikt om keratoconus (een aandoening waarbij het hoornvlies dunner wordt) te behandelen.

De Dünyagöz ziekenhuizen bieden een breed scala aan behandelingen, waaronder dacryocystorhinostomie, LASIK, fotorefractieve keratectomie (PRK), staaroperaties, behandeling van leeftijdsgebonden maculaire degeneratie (AMD) en verwijdering van oogwallen.

Aangezien de ziekenhuizen worden bezocht door internationale medische toeristen, bieden ze tolk- en vertaaldiensten, hotelreserveringen, pick-ups van vliegveld naar ziekenhuis, privékamers, familieaccommodatie en lokaal toerisme.

De missie van de Dünyagöz Hospitals Group is om gebruik te maken van ultramoderne technologie, die wereldwijd geaccepteerd is, en van de huidige diagnose- en behandelingsmethoden met competent en gespecialiseerd personeel in de nationale en internationale ziekenhuizen.

Ze streven ernaar ooggezondheidsdiensten van de hoogste kwaliteit aan te bieden aan alle segmenten van de samenleving. Hun visie is om hun normen te blijven verhogen om hun expertise in oogzorg en hun op tevredenheid gerichte kwaliteit te behouden, hun reputatie te versterken en een wereldcentrum van reputatie en referentie te worden door middel van wetenschappelijke onderzoeken.

Zij hechten waarde aan respect, gevoeligheid, vertrouwen, teamwerk, uitmuntendheid en innovatie. De ziekenhuizen garanderen de levering van diensten van gelijke kwaliteit en met respect voor alle patiënten uit verschillende delen van de samenleving.


Specialiteit van de kliniek :

Esthetische Chirurgie
Wenkbrauwlift
Blepharoplastie
Lipofilling gezicht
Mastopexie
Laser-liposuctie
Maagband Sleeve
Maagband
Maag-Botox
Maagbypass
Secundaire neuscorrectie

Diensten

Luchthaventransfer
Familie accommodatie
Vlucht boeken
Gratis Wi-Fi
Ziektekostenverzekering
Hotelreserveringen
Tolkdiensten
Wasservice
Toeristische gids
Overdracht medisch dossier
Medische reisverzekering
Internet raadplegen
Parkeerplaats
Apotheek
Telefoon op de kamer
Privé kamers
Religieuze faciliteiten
Restaurant
Kluis op de kamer
Voorzorgsmaatregelen voor voedsel
Vertaling
TV op de kamer


Stad: Istanbul – Land: Turkije – Opgericht in 2004
Accreditatie: JCI-geaccrediteerd, ISO 9001:2008 – Gesproken taal/talen: Engels, Turks


Beoordeling van Dunyagoz Antalya – Etiler

Güleser Tomak
Güleser Tomak
13:31 17 Oct 23
Het is een van de weinige plaatsen die zoveel om zijn klanten geeft en waar ik de warmte van familie kan ervaren. Persoonlijk vond ik zijn gedrag tegenover mij erg leuk. Ik wil ook het personeel bedanken dat ze mij het gevoel gaven dat er voor mij gezorgd werd. Ik ben zeer verrast dat ze deze kwaliteit zelfs nu nog kunnen behouden. Ik kan niet anders dan vermelden dat ze mijn duizenden vragen oprecht en zonder verveling hebben beantwoord. Ook wil ik mevrouw Ceren bedanken, zij heeft mij geholpen en begeleid alsof ze veertig jaar lang mijn vriendin was.
Şafak Doğuş Yayla
Şafak Doğuş Yayla
13:30 17 Oct 23
Ik bewonder de medewerkers van het ziekenhuis, ze doen er alles aan om hun klanten tevreden te stellen, en dit is de eerste keer dat ik mensen ontmoet die meer om mijn gezondheid geven dan ik. Ze zijn zeer succesvol en zeer nauwgezet, ze lieten niet eens het geringste vraagteken in mijn gedachten achter. Ik was erg ongerust voordat ik vertrok, maar ze verwelkomden me op zo'n manier dat al mijn opwinding en angst werden vervangen door geluk en vrede. In het bijzonder wil ik mevrouw Ceren bedanken, zij zorgde voor mij en was heel oprecht en vriendelijk.
Ela Polat
Ela Polat
05:53 13 Oct 23
Mevrouw Seyhan zorgde goed voor ons, ik heb een ooglaserbehandeling ondergaan, mijn leraar Efekan was erg goed in zijn vakgebied en informeerde me tot in het kleinste detail. Ze hebben mij na de operatie met dezelfde zorg verzorgd. Mevrouw Seyhan heeft ons in elk aspect enorm geholpen. Heel erg bedankt voor alles🦋
Emrah Kapoğlu
Emrah Kapoğlu
11:49 24 Sep 23
Eigenlijk verdien je niet eens 1 ster. Aangezien ik mijn bril ga vernieuwen, heeft Prof. (?) Ik werd onderzocht door Yavuz Kamil Bardak, die het prijsverschil betaalde omdat hij prof was (?). (Ook al was ik de eerste patiënt, hij kwam 40 minuten te laat op de afspraak. Ik heb hierover een klachtendossier.) Ik kreeg mijn bril na het onderzoek. Er begon echter een constante, subtiele pijn in mijn ogen. Ik dacht dat het wel een paar dagen goed zou gaan en dat mijn ogen zouden wennen aan de nieuwe trucjes. De pijn verdween niet binnen 10 dagen en ik ging naar hem toe voor controle. De opticien heeft je het verkeerde model bril gegeven, hij zei dat je 1/4 van de lens gebruikt vanwege het brandpunt. Hij stelde een diagnose waarvan ik de naam niet meer weet... Ik ging naar mijn opticien, Bulvar Optik in Kadikoy. De man is een uitstekend vakman. Hij veranderde het frame zonder problemen. Maar mijn oogpijn ging niet weg. Ik besloot me opnieuw te laten onderzoeken. Batigoz prof. Ik ging naar Suphi Acar Bey. Hij zei dat de astigmatismecijfers allemaal verkeerd zijn en dat het daarom pijn veroorzaakt. Kokend water stroomde over mijn hoofd. Laat ik het kort houden. Ik betaalde 4,5 duizend TL alleen voor de bril. De overige kosten heb ik niet eens berekend. Ik gebruik mijn bril momenteel zonder problemen. Ik vergeef je niet voor het stelen van mijn tijd en het loon dat ik je gaf, DunyaGözEtiler.
Насиба Курбанова
Насиба Курбанова
13:59 10 Oct 23
Het Dunyagöz Etiler-centrum verdient geen enkele ster. Ik was op reis vanuit een ander land, ze vergaten de transfer vanaf het vliegveld volledig, terwijl ik zelf door een vreemde stad reisde, ik was een uur te laat voor een afspraak, ik ging voor laserzichtcorrectie. Toen dachten ze er nog over om mij te accepteren of mij opnieuw in te schrijven omdat ik te laat was. Er was geen beloofde Russischsprekende vertaler, het is goed dat ik een beetje Turks ken. Voor het onderzoek vóór de afspraak vroegen ze om 200 dollar te betalen, ik betaalde, om voor het onderzoek naar het volgende kantoor te gaan, vroegen ze om nog eens 200 dollar, enzovoort, voor nog eens 230 dollar. Ze zeggen niet hoe lang de operatie zelf zal duren. Hoewel ze je voor aankomst een bepaald bedrag vertellen. En ze regelen verrassingen. Als gevolg hiervan verloor ik extra geld, tijd en zenuwen. Ik raad deze kliniek aan niemand aan. Ik weigerde en ging naar een andere kliniek. Waar de operatie succesvol was.
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️