Phuket Dental Signature

Tandheelkundige Handtekening Phuket kliniek 1

Phuket Dental Signature is gespecialiseerd in tandheelkundige zorg. Deze gecertificeerde kliniek is opgericht in 2014 en gevestigd in Phuket, Thailand. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en vraag naar de prijzen voor chirurgie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Phuket Dental Signature, Phuket, Thailand

Phuket Dental Signature maakt deel uit van de Bangkok International Dental Center (BIDC) groep en ligt in het hart van Patong, Phuket, en trekt duizenden medische toeristen, gewone toeristen en expats aan. De kliniek beschikt over de nieuwste tandheelkundige technologie en biedt een breed scala aan procedures, van eenvoudige gebitsreiniging en bleken tot complexere implantaten en facings.


Specialiteit :

Tandheelkundige zorg
Röntgenfoto’s
Gebitsreiniging
Tandvulling
Tand extractie
Tand extractie
Gebitsbeschermer op maat
Tanden bleken
Corono-radiculaire reconstructie
Tand
Tandringen
Wortelkanaalbehandeling
Tandkroon
Bottransplantatie
Tandheelkundige facings
Sinus transplantatie
Tandheelkundige brug
Tandheelkundig implantaat
Hybride prothese op implantaten
Invisalign
Alles-op-4
Tandheelkundige brug op implantaten
Consultatie in cosmetische tandheelkunde
Tandheelkundige check-up
Tandheelkundig consult
Tandheelkundige bonding
Tandheelkundige scan
Verstandskiezen trekken
Wortelschaven

Diensten

Luchthaventransfer
Familie accommodatie
Gratis Wi-Fi
Hotel reserveringen
Overdracht medisch dossier
Internet raadplegen


Stad: Phuket – Land: Thailand – Opgericht in 2014
Accreditatie: Onbekend – Gesproken taal/talen: Engels, Thai


Beoordelingen van Phuket Dental Signature Clinic

R. René
R. René
18:03 30 Dec 23
Ik had een heel goede ervaring. Ook al was het kabinet net gesloten, de vriendelijke dame liet mij binnen en gaf mij een afspraak. De volgende dag deed de vrouwelijke tandarts een gratis controle, gaf me goed advies en ze was zeer professioneel. Bedankt.
Anoli I.
Anoli I.
09:53 04 Jan 24
Sterk aanbevolen! Ik belde, legde de situatie uit en kreeg voor dezelfde dag een afspraak. Het personeel was vriendelijk en kon goed Engels spreken. De dokter was erg goed, ze adviseerde mij de beste behandeling en niet de duurste, wat ik op prijs stelde. Ze zijn erg aardig en professioneel!
Chris Birkinshaw
Chris Birkinshaw
09:02 10 Mar 24
Aangekomen uit Groot-Brittannië met vreselijke kiespijn, na een vulling die ik een paar dagen eerder had gehad bij mijn eigen tandarts, kreeg ik dezelfde dag een afspraak en consultatie. Twee dagen later een tweede afspraak geregeld voor een extractie, ze waren absoluut briljant, ik kan ze niet genoeg bedanken, voelde me echt verzorgd ondanks dat ze een beetje bezorgd waren omdat ze al jaren geen tand meer hadden gehad. Zou deze tandartspraktijk ten zeerste aanbevelen, ook zeer redelijke prijzen en veel goedkoper dan in Groot-Brittannië! Bedankt.
Yannick Goldman
Yannick Goldman
03:00 11 Nov 23
Ik stond er versteld van hoe gemakkelijk en professioneel de kliniek was. Ik raad het ten zeerste aan.
Liam Scanlan
Liam Scanlan
17:33 30 Oct 23
Ben ZEER tevreden over hoe mijn tandheelkundige werk hier is verlopen. Ik had aanzienlijke schade aan de sinussen als gevolg van een slechte Covid-situatie begin 2020, waardoor ik een half dozijn tanden verloor in mijn kwadrant linksboven. Signature herstelde die schade, en tijdens meerdere bezoeken aan Phuket installeerde hij robuuste implantaten, en ik koos voor een bijna complete set kronen en implantaten, met uitzondering van, denk ik, slechts twee tanden. Ik heb gekozen voor de 'natuurlijke look' (en niet voor een 'Hollywood'-look) en het eindresultaat is, moet ik zeggen, fantastisch.Jarenlang was ik terughoudend om mijn tanden te laten zien in een glimlach, maar dat is allemaal veranderd. Mijn tanden waren een puinhoop om naar te kijken voordat ze begonnen.Ik merkte ook dat mijn beet nu perfect is, en als ik mijn tanden op elkaar klem, past alles perfect in elkaar, en aan beide kanten. Kauwen is comfortabeler en ik heb talloze positieve reacties van vrienden gehad nadat ik thuiskwam.Hoewel ze in één of twee bezoeken KUNNEN een grote tandheelkundige klus klaren, spreidde ik het uit over vier bezoeken aan Phuket, omdat ik eigenlijk al mijn tanden deed. Het was het waard en ik heb meerdere keren van de spectaculaire omgeving kunnen genieten.Het equivalente werk zou hier in de staat Washington vier tot vijf keer zoveel geld hebben gekost, dus daar moet je ook rekening mee houden. Ik heb het gevoel dat het werk dat ze voor mij hebben gedaan van wereldklasse is.Hun personeel is uitzonderlijk om mee te werken en toonde bijzondere zorg, aandacht en geduld om te begrijpen waar ik naar op zoek was, en ze namen de tijd om de beet, de look en alles goed gedaan te krijgen.De implantaten, mallen en apparatuur komen uit Duitsland en Zwitserland. De 'arbeid' is uiteraard lokaal en het personeel is duidelijk professioneel opgeleid en iedereen spreekt goed Engels.Ben SUPER tevreden over hun werk, hun geduld en het eindresultaat. Ik zou ZEER aanbevelen om hier implantaat- of kroonwerk te laten doen. Zelfs met de kosten van de vluchten, de Airbnbs en het zakgeld daar, is het nog steeds een fractie van de prijs hier in de VS. En u zult een heerlijke vakantie beleven in een van de beste toeristische bestemmingen ter wereld.
Mark Kling
Mark Kling
06:35 16 Dec 21
Ik heb mijn tanden laten bleken en een kroon laten vervangen. Op dit moment heb ik nog steeds een tijdelijke kroon, maar ik kan zeggen dat de tandarts heel zachtaardig en efficiënt is. De tijdelijke kroon is al prachtig en het was een pijnloze procedure. Heel dankbaar, en dit zal mijn favoriete plek zijn voor alles wat met tandheelkunde te maken heeft.
Simon Phillips
Simon Phillips
02:08 28 May 22
Het personeel hier is erg aardig en professioneel. Ik heb wat vullingen gehad en een verstandskies getrokken. De tandarts was erg vriendelijk en heeft goed werk geleverd. Sterk aanbevolen. De prijs was ook geweldig. Ik kom terug.
Jolene O Donovan
Jolene O Donovan
02:44 03 Apr 23
Ik had een chip op mijn voortand en de tandarts repareerde het en heeft absoluut fantastisch werk geleverd. Mijn zelfvertrouwen en glimlach is terug. Ik raad het ten zeerste aan hierheen te gaan en goedkoop voor de prijs, zo blij
inga k
inga k
11:00 29 Apr 24
vandaag mijn tanden vullen~In het midden van de voortanden is de dokter erg vriendelijk en voorzichtig, ik hoop het lang vol te houden en geen verkleuring te krijgen, kortom, een kliniek aanbevelen met goede regels en procedures
Kian Yew Chai
Kian Yew Chai
07:55 31 Jan 24
Het personeel is attent en professioneel. Dokter beschreef geduldig mijn tandsituatie. Ik ben tevreden over de diensten. Ik kwam langs voor een tandvulling.
Gustavo Penaloza
Gustavo Penaloza
08:18 12 May 23
Veel aandacht van de receptionisten en de dokter, de prijs was ook geweldig, blij dat ik deze plek heb gevonden. Zou aanraden
Ingrid Brent
Ingrid Brent
07:06 28 Sep 23
Geweldig, geen gedoe ervaring. Ik heb porseleinen veneers laten doen met een fantastisch resultaat. Het personeel was zeer professioneel, grondig en zorgzaam.
Manuel Plank
Manuel Plank
13:45 13 Jan 24
Vriendelijk, comfortabel en professioneel. De service die u verwacht als u naar de tandarts gaat. Je zult een goede ervaring hebben!
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️