Kliniek voor tandheelkunde R&H

RH Tandheelkundige kliniek Marbella kliniek 1

R&H Clinica Dental is gespecialiseerd in tandheelkundige zorg. Deze gecertificeerde kliniek is opgericht in 2004 en gevestigd in Marbella, Spanje. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en vraag naar de prijs van een operatie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

R&H Clinica Dental, Marbella, Spanje

R&H Clinica Dental is een multi-specialistische tandheelkundige kliniek met meerdere tandheelkundige suites en alle faciliteiten die nodig zijn om alle mogelijke behandelingsopties aan te bieden, zodat u niet hoeft te reizen.

Hun expertise varieert van basisonderzoeken, zoals schoonmaken en vullingen, tot de meest geavanceerde kronen, implantaten, bruggen, facings, wortelkanalen en bleken.

R&H Clinica Dental is een van de enige tandheelkundige klinieken in Marbella met een 3D röntgenapparaat voor het gezicht als hulpmiddel bij de diagnose. Dit verbetert de veiligheid en precisie van alle behandelingen, met name tandheelkundige implantaten en kaakchirurgie. Dit is de maatstaf in de sector voor uitstekende resultaten, en ze hebben de nodige investeringen gedaan om deze service aan hun patiënten te kunnen bieden.

Het team is hooggekwalificeerd, de gezondheidswerkers en de kliniek hanteren de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen en bieden alle tandheelkundige ingrepen aan tegen betaalbare prijzen en verwelkomen lokale en internationale patiënten.


Specialiteit van de kliniek :

Tandverzorging
Tandvulling
Gebitsreiniging
Extractie van tanden
Verstandskiezen trekken
Wortelkanaalbehandeling
Tanden bleken
Kronen
Facings
Tandheelkundig implantaat
Tandheelkundige brug
Invisalign
Alles-op-4
Consult cosmetische tandheelkunde
Tandheelkundige check-up
Tandheelkundige consulten

Aangeboden diensten

Gratis Wi-Fi
Tolkdiensten
Toeristische gids
Taxi reserveringen
Overdracht van medische dossiers
Internet raadplegen
Telefoon op de kamer
Revalidatie
Vertaaldiensten


Stad: Marbella – Land: Spanje – Opgericht: 2004
Accreditatie: Onbekend – Gesproken taal/talen: Engels, Frans, Russisch, Spaans


Beoordeling van R&H Clinica Dental

Claude
Claude
16:32 23 Feb 24
Tandheelkundige kliniek R&H is uitstekendMijn vrouw heeft vorig jaar in Marbella een ongeluk gehad, waarbij ze plat op haar gezicht viel en haar tanden ernstig beschadigde. Dr.Irene en haar team waren fantastischen manipuleerde ze terug. Na verschillende implantaten en fineerbehandelingen is haar glimlach weer perfectWij bezoeken altijd de mondhygiënisten die zeer professioneel en nauwgezet zijn. Eindelijk is Lala bij de receptie een juweeltje?
Una M Foy
Una M Foy
20:57 13 Mar 24
Ik ga al 12 jaar naar de R&H tandheelkundige kliniek. Zeer onder de indruk van de zorg, vriendelijkheid en professionaliteit van al het personeel. Altijd vrolijk, gastvrij en zorgzaam. Uitstekende zorg en communicatie door hun ervaren tandartsen en mondhygiënist. Ik kan de R&H-kliniek ten zeerste aanbevelen, omdat het de beste tandheelkundige kliniek is die ik ben tegengekomen en die gebruik maakt van moderne tandheelkundige apparatuur en hulpmiddelen.
Stephen Walshe
Stephen Walshe
16:52 27 Nov 23
Ik ben tijdens mijn vakantie in Marbella naar deze kliniek geweest. Uitstekende service. Mijn afspraak was met Núria (mondhygiëniste) en ik ontmoette ook Elena (tandarts). Beiden waren zeer professioneel maar ook erg vriendelijk, beiden spraken perfect Engels. Alle receptionisten waren ook erg gastvrij en spraken Engels. Na mijn afspraak kreeg ik meteen complimenten van vrienden en familie over hoe wit mijn tanden waren na het poetsen! Muchísimas gracias 🙂
Alfredo Perez
Alfredo Perez
14:18 20 Nov 23
Ik kan alleen maar zeggen dat er niemand is zoals Dr. Rebeca Daemi, ik kwam super bang aan en ze kalmeerde me en was aandachtig voor me tijdens de behandeling, begripvol, geduldig met mij (ik ben erg zwaar door angst) kortom, een 10 als professional heeft mij een ongelooflijke mond gegeven. Maar het is niet alleen de dokter, het is het hele personeel vanaf het moment dat je de kliniek binnenkomt, ze behandelen je alsof ze je je hele leven kennen, ze ondersteunen je, de waarheid is dat ik nooit had gedacht dat ik goed over een tandarts kon spreken kliniek, maar hier hebben ze mij voor zich gewonnen. Echt, hartelijk dank aan het hele team.Alfonso AC
Marian Roman
Marian Roman
13:03 30 Oct 23
Ik kan niet genoeg zeggen over de uitzonderlijke zorg die ik van Nuria heb gekregen. Ze was niet alleen zeer professioneel, maar ook ongelooflijk attent op mijn comfort en welzijn. De reiniging was grondig en mijn tanden zagen er fantastisch uit en voelden aan. Ik waardeer haar toewijding enorm en ik kan haar diensten van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar eersteklas tandheelkundige zorg.
Paqui Trujillo
Paqui Trujillo
18:20 25 Sep 23
Op basis van de mening van kennissen heb ik contact opgenomen met deze kliniek en alle goede dingen die ze me erover vertelden waren een succes. Te beginnen met de meisjes bij de receptie, die een luxe zijn van aandacht en vriendelijkheid. Dr. Adrián is een uitstekende professional, niet alleen in de uitvoering van zijn werk, maar ook in de nauwe en menselijke opvolging die hij mij heeft gegeven. Zonder te vergeten dat Nuria een fantastische schoonmaakbeurt voor mij heeft uitgevoerd.Ik ben erg blij met zulke goede resultaten.Duizend maal dank aan iedereen.
Tazo Gotsiridze
Tazo Gotsiridze
08:01 14 Sep 23
De tandheelkundige kliniek is schoon en netjes. Ze beschikken over moderne apparatuur, waardoor het werken met de patiënt comfortabeler wordt. Ik maakte mijn tanden op natuurlijke wijze schoon en verwijderde overtollige stenen uit mijn tanden. Nuria, een super professionele, super lieve meid, heeft me door het proces geholpen en me een aantal goede mondverzorgingstips gegeven waar ik zeker rekening mee zal houden.
Mari Carmen Almodovar cardenas
Mari Carmen Almodovar cardenas
09:28 06 Oct 23
Ik zou deze praktijk van harte aanbevelen. Ik kom al vier jaar bij hen en heb allerlei behandelingen gekregen: van een normale schoonmaakbeurt tot de Invisalign-behandeling, smile design en tanden bleken. Hun service is uitstekend, vriendelijk en persoonlijk. Ze luisteren altijd en proberen te begrijpen wat je graag zou willen bereiken. Zonder twijfel de beste praktijk in de omgeving van Marbella.
Astrid&Life &Love
Astrid&Life &Love
10:02 11 Mar 24
Geweldige ervaring, super professionele aandacht. Ik heb urgentie en ze vinden zelfs de tijd om voor mij te zorgen! Ik ben super blij en dankbaar! Heel erg bedankt voor alles.
Naghmeh Reilly
Naghmeh Reilly
11:43 07 Feb 24
Hartelijk dank aan Dr. Rebecca en de rest van het team van R&H Dental. Het hele proces van het krijgen van implantaten van begin tot eind was pijnvrij, snel en heel gemakkelijk. Omdat ik andere tandartsen heb meegemaakt, was ik erg bezorgd over het krijgen van een nieuw implantaat, maar ik kan eerlijk zeggen dat wat ik heb ervaren met Dr. Rebecca onvergelijkbaar is met andere tandartsen die mij met ernstige pijn en infecties hadden achtergelaten. Ik zou deze ultramoderne kliniek met zeer bekwaam personeel ten zeerste aanbevelen.
Katherine Sheeran
Katherine Sheeran
10:17 01 Oct 23
Ik zou deze praktijk van harte aanbevelen. Mijn hygiënebezoek was waarschijnlijk het beste dat ik ooit heb meegemaakt. De mondhygiëniste was professioneel en vriendelijk. Ik heb er totaal geen last van gehad en tijdens de afspraak werd alles mij uitgelegd. Mijn tanden voelden daarna geweldig aan, waren heel schoon en zagen er veel witter uit.In deze praktijk wordt aan de patiënten een zeer hoge zorgstandaard geboden. Ik vond de tv aan het plafond leuk om naar te kijken terwijl je werd behandeld en een lekkere warme handdoek zodra de behandeling was afgelopen. Ik zal opnieuw boeken voor een behandeling de volgende keer dat ik vanuit Ierland in Marbella ben.
Holly Nilson-Clay
Holly Nilson-Clay
11:59 26 Sep 23
Dr. Rebeca en haar team zijn absolute professionals en iedereen is altijd zo gastvrij. Ze zijn vooral geweldig met mijn twee kleine jongens die nu graag naar de tandarts gaan. Alleen al vanwege de zorg en behandeling die we krijgen, maken we graag de reis vanuit Estepona. Sterk aanbevelen.
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️