BBL Braziliaanse Facelift in Turkije

bilspierlift Turkije 1 1
Geschreven door Laurence

Alles wat u moet weten over de bresilian bbl facelift in Turkije! Wat is de gemiddelde prijs in Istanbul? Ons advies voor een succesvolle BBL in Turkije.

BesteKlinieken.com informeert u over BBL in Turkije en helpt u een operatie te boeken bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Hoeveel kost een BBL in Turkije?

De gemiddelde prijs van een BBL in Turkije is €3.200. Deze prijs varieert afhankelijk van het aantal gebieden dat liposuctie en herinjectie ondergaat. De prijs is inclusief anesthesie, de operatie, medicatie en een compressieband. De Braziliaanse facelift wordt onder algehele narcose uitgevoerd en duurt 3 uur. Het verblijf in Istanbul is 7 dagen, met 1 overnachting in het ziekenhuis. Resultaten na 6 maanden.

Braziliaanse Butt Lift (BBL)3200 €
Bilimplantaatvergroting3600 €
Vergroting door lipofilling3400 €
Billenlift3700 €

Turkije is een van de populairste bestemmingen voor medisch toerisme ter wereld. De kwaliteit van de zorg en de vakkundigheid van de artsen maken het een zeer aantrekkelijke bestemming. De BBL is een van de TOP-procedures die in Istanbul worden uitgevoerd.

Silhouette féminine avec un beau galbe de fesses
Een vrouwelijk figuur met een mooie ronding van de billen

Elk jaar trekken veel toeristen naar Istanbul om dit type operatie te ondergaan en bevredigende esthetische resultaten te behalen. Maar wat is BBL? Waarom Turkije kiezen voor deze ingreep, en hoe gaat het in zijn werk? Wij nodigen u uit om hier alles te weten te komen wat u moet weten over het ondergaan van een BBL in Turkije.

Wat is de Braziliaanse Butt Lift?

BBL is een acroniem dat staat voor“Brazilian Butt Lift“. Het is een cosmetische operatie die bestaat uit het vergroten van het volume van de billen door lipofilling, d.w.z. door vet uit een ander deel van het lichaam te halen. Dit vet wordt vervolgens in de billen geïnjecteerd, waardoor een harmonieuzere vorm ontstaat.

Vet wordt verwijderd uit één of meer lichaamsdelen waar het overtollig is. Dit zijn met name de buik of heupen, maar er kunnen ook andere gebieden bij betrokken zijn. Deze procedure is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

De billen zijn een belangrijk deel van het lichaam van een vrouw, en veel vrouwen overwegen om dit type ingreep te ondergaan om een betere vorm te krijgen.

Voor- en na foto’s

De voordelen van BBL

Er zijn verschillende soorten esthetische chirurgie om het volume van de billen te vergroten. BBL wordt om verschillende redenen vaak verkozen boven de andere.

Ten eerste worden de resultaten van deze Braziliaanse facelift gewaardeerd om hun natuurlijkheid. Het visuele resultaat van BBL geeft namelijk niet de indruk van kunstgrepen die zo vaak bekritiseerd worden bij chirurgische ingrepen van dit type. De vorm van de billen lijkt op natuurlijke wijze voller en ronder.

Schéma d'une augmentation de fesses par BBL
Diagram van bilvergroting door BBL

De andere voordelen van BBL zijn de volgende:

 • Laat geen zichtbaar litteken achter
 • Geeft langdurige resultaten
 • Minimaal invasief, meestal met kleine incisies.
 • Ontdoet u van ongewenst vet dat u moeilijk kwijt kunt raken.

Wat is het ideale patiëntenprofiel?

Net als bij elk ander type operatie heeft de Braziliaanse bilverlift een ideaal patiëntenprofiel. Als u alle kenmerken van dit profiel heeft, dan is de BBL iets voor u.

Patiënten met overtollig vet komen in aanmerking voor liposuctie. Als u dit overtollige vet bovendien wilt gebruiken om uw billen vorm te geven, dan is de operatie dubbel voordelig.

Een ander kenmerk dat gebruikt kan worden om een profiel van de ideale patiënt op te stellen, is het gewicht van de patiënt. Mensen met een stabiel gewicht hebben meer kans om de voordelen van liposuctie te verkrijgen en er op lange termijn van te genieten. De stabiliteit van het vet is een belangrijke factor bij deze Braziliaanse operatie.

Femme complexée par ses fesses
Vrouw met een complex over haar billen

Hoe wordt BBL in Turkije uitgevoerd?

Dechirurgische ingreep verloopt volgens een strikte procedure. Allereerst vindt er een eerste gesprek plaats met de arts die verantwoordelijk is voor de BBL, om te controleren of er in uw geval geen contra-indicaties zijn.

Daarna wordt bekeken of de operatie mogelijk is, want vergeet niet dat vrouwen die op bepaalde delen van hun lichaam geen overtollig vet hebben, geen liposuctie kunnen ondergaan.

Sportvrouwen en vrouwen die gewend zijn om drastische diëten te volgen zullen dus een goede kans hebben om afgewezen te worden, of doorverwezen te worden naar een ander soort operatie als alternatief.

Beau galbe
Mooie rondingen

De BBL uitvoeren

De Brazilian buttock lift kan onder algehele of plaatselijke verdoving worden uitgevoerd, naar keuze van de chirurg. Over het algemeen wordt de operatie onder algehele narcose uitgevoerd.

Afhankelijk van de omvang van de operatie en het profiel van de patiënt kan de BBL tussen de 2 en 3 uur duren. De chirurg begint met het tekenen van lijnen op elke bil, die als richtlijn dienen voor het injecteren van vet in de billen.

Daarna maakt hij kleine incisies in het gekozen gebied (dijen, buik, heupen of andere) voor de vetliposuctie. Deze gebieden (er kunnen er meerdere zijn) worden van tevoren in overleg tussen de chirurg en de patiënt gekozen.

Amélioration des fesses avec un lifting brésilien
De billen verbeteren met een Braziliaanse facelift

Voordat het vet wordt overgebracht, worden de vetcellen eerst gezuiverd door middel van centrifugatie, volgens de zogenaamde Coleman-methode. Daarna worden ze in elk van de billen geïnjecteerd.

De injectie gebeurt opnieuw via kleine incisies in de billen, die vervolgens worden gehecht. Zodra deze laatste operatie is uitgevoerd, is de procedure voltooid. Het is mogelijk om de BBL-operatie in 2 sessies uit te voeren. Dit is vooral het geval als het gewenste volume nog niet bereikt is, of als er asymmetrie is tussen de twee billen.

Post-operatie

Nadat de Brazilian Butt Lifting is uitgevoerd, kunt u het resultaat meteen voor de spiegel bekijken. Er is echter één belangrijk ding dat u moet onthouden: u moet rekenen op ongeveer 30% vetverlies in de 3 maanden na de operatie. De echte resultaten van BBL zullen dus pas na 3 maanden zichtbaar zijn.

Amélioration des fesses avec un brazilian butt lift
De billen verbeteren met een Brazilian Butt Lift

Tenzij uw gewicht daarna aanzienlijk verandert, zal het resultaat na deze 3 maanden blijvend zijn. Afhankelijk van de reactie van uw lichaam kan de chirurg injecteerbare antistollingsmiddelen voorschrijven, die door uw verpleegkundige zullen worden toegediend.

Tot slot moet u uw activiteiten voor een periode van 7 tot 15 dagen onderbreken en gedurende 6 weken een compressiekledingstuk dragen.

Panty Short de contention
Compressiebroekje

Voorzorgsmaatregelen na een BBL

Na uw Brazilian Butt Lifting-operatie moet u voorzorgsmaatregelen nemen voor een goed herstel. Naast het dragen van de gordel en het stoppen met werken, zijn er nog andere maatregelen die u moet nemen, waaronder de volgende:

 • Douche niet gedurende 3 dagen na de liposuctie.
 • Probeer vanaf 3 dagen na de operatie actief te zijn. Ga wandelen, ook al zijn het korte wandelingen. Zet op zijn minst een paar stappen rond het huis.
 • U kunt pijnstillers nemen als u een tijdje na de operatie pijn voelt.
 • Let op de stand van uw billen als u gaat zitten.
 • Oefen geen enkele druk uit op uw billen.
 • Ga op uw buik liggen. Het zal moeilijk zijn, maar probeer eraan te wennen. Als het echt niet lukt, kunt u op uw rug gaan liggen.
Simulation de l'amélioration des fesses avec un BBL
Simulatie van bilvergroting met een BBL

Risico’s, complicaties en bijwerkingen

Er kunnen enkele zeldzame risico’s zijn tijdens een Brazilian Butt Lift operatie:

 • Trombo-embolische ongelukken ;
 • Veranderingen in de gevoeligheid van de billen;
 • Bultjes onder de huid in de aangezogen of geïnjecteerde gebieden;
 • Overmatig bloeden ;
 • Infectie & vetembolie;
 • Verschijnen van hematomen.

Vertrouw daarom op ons om u te helpen bij het kiezen van uw chirurg in Istanbul en kies voor een gerenommeerde en ervaren arts.

Bovendien is deze operatie goedgekeurd door de Islam. Het is een halal operatie, geen haram, omdat het een medisch voordeel biedt en de levenskwaliteit van de patiënt verbetert.

Mensen met een handicap kunnen bij ons een rolstoel lenen, zodat ze zich gemakkelijker kunnen verplaatsen. De kliniek is gemakkelijk toegankelijk voor PBM’s.

Waarom Turkije kiezen voor de BBL?

Een bilversteviging is een van de meest uitgevoerde chirurgische ingrepen in Turkije. De chirurgen die in de klinieken in Istanbul en andere steden werken en een BBL kunnen uitvoeren, behoren tot de meest bekwame en ervaren chirurgen ter wereld.

Hebt u HIV? Er is een speciale kliniek gereserveerd voor een BBL in alle veiligheid voor u en het personeel.

Photo avant et après d'un BBL
Voor- en nafoto van een BBL

Turkse klinieken staan ook bekend om hun ultramoderne apparatuur. Dit is een extra garantie voor de medische kwaliteit die in het land beschikbaar is. Patiënten kunnen gerust zijn.

Hoe krijg ik een BBL in Turkije?

Nadat u de juiste kliniek hebt gekozen, moet u nog steeds uw vliegticket en een hotelkamer in de buurt van uw bestemming boeken.

Om u te helpen deze tijdrovende administratieve procedures te vermijden, kan ons bureau uw zaak volledig overnemen, van het kiezen van de kliniek (wij maken er een erezaak van om u de weg te wijzen naar de beste instellingen) tot de hotelkamer, luchthaventransfer en alle administratieve details. Het enige wat u hoeft te doen is op de grote dag naar het vliegveld gaan.


Als u het moeilijk vindt om een keuze te maken, kunnen wij u helpen om uw operatie tot een succes te maken, en dat tegen een gereduceerd tarief.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.


Veelgestelde vragen

Hoe lang gaat een BBL mee?

Het resultaat van een Brazilian Butt Lift duurt tussen de 18 en 24 maanden, afhankelijk van de patiënt en de situatie. Dit relatief kortdurende resultaat betekent dat de injecties vrij regelmatig herhaald moeten worden.

Hoewel er geen pijn is op het moment van de operatie, kan deze wel optreden tijdens de 1 tot 3 weken van herstel. De pijn kan matig zijn, maar vereist soms het gebruik van pijnstillers.

De ideale body mass index voor het ondergaan van een Braziliaanse facelift ligt over het algemeen tussen de 20 en 25. Dit is echter slechts een indicatie. Dit is echter slechts een indicatie. Sommige mensen hebben hun ideale gewicht al bij een BMI van 26 of zelfs meer.

De hersteltijd na een BBL-operatie wordt geschat op 1 tot 3 weken, afhankelijk van de omvang van de operatie en het profiel van elke patiënt. Het is echter noodzakelijk om 4 tot 6 weken te wachten voordat u weer kunt gaan sporten.

In Turkije bedragen de gemiddelde kosten van een Brazilian Butt Lift €2.700. Dit is veel betaalbaarder dan in de meeste landen die deze service aanbieden. Bovendien combineert Turkije deze prijzen met een onberispelijke medische kwaliteit.

Om een Brazilian Butt Lift operatie in Turkije te ondergaan, moet u rekening houden met een overnachting in het ziekenhuis en een verblijf van een week voor pre- en postoperatieve sessies. De operatie zelf kan 1 tot 4 uur duren.

Over de auteur

Laurence

Mijn naam is Laurence Tung. Ik ben een medisch schrijver met wetenschappelijke kennis op verschillende gebieden. Ik heb onlangs therapeutische gebieden behandeld zoals reumatologie en hypercholesterolaemie. Ik heb ook expertise in genomica, epigenetica, moleculaire biologie en biochemie. Ik help deze website met het publiceren van kwaliteitsartikelen over medisch toerisme.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️