Clinica Dental Gilabert

Kliniek Tandheelkunde Gilabert Alicante kliniek 1

Clinica Dental Gilabert is gespecialiseerd in tandheelkundige zorg. Deze in 1967 opgerichte, ISO 9001:2008 gecertificeerde kliniek is gevestigd in Alicante, Spanje. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en vraag naar de prijs van een operatie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Clinica Dental Gilabert, Alicante, Spanje

Clinica Dental Gilabert bestaat al 30 jaar en hun expertise omvat de basis zoals onderzoeken, schoonmaken en vullingen tot de meest geavanceerde kronen, implantaten, bruggen, facings, wortelkanaalchirurgie en bleken. Ze zetten zich in om hun patiënten de veiligste zorg van de hoogste kwaliteit te bieden en zijn uitgerust met de nieuwste technologie die momenteel beschikbaar is.

Hun hoge niveau van expertise garandeert u een hoge standaard van zorg, van diagnose tot behandeling.Clinica Dental Gilabert heeft een gerenommeerd team van toegewijde medische specialisten, die lokale en internationale patiënten verwelkomen. Er worden acht talen gesproken in de kliniek, dus u kunt verwachten dat er aan al uw behoeften wordt voldaan.


Specialiteit :

Tandheelkundige zorg
Röntgenfoto’s
Veneer polijsten
Extractie
Tandvulling
Verstandskiezen trekken
Wortelkanaalbehandeling
Tandkroon
Sinus transplantatie
Tandheelkundige facings
Tandheelkundige apparatuur
Kunstgebit
Tandheelkundige implantaten
Consultatie cosmetische tandheelkunde
Tandheelkundige check-up
Tandarts consultatie

Diensten

Gratis Wifi
Tolkdiensten
PRM-toegankelijke kamers
Internetconsultatie
Vertaaldiensten


Stad: Alicante – Land: Spanje – Opgericht: 1967
Accreditatie: ISO 9001:2008 – Gesproken talen: Engels, Frans, Duits, Russisch, Spaans


Beoordelingen van Dental Clinic Gilabert

Alex
Alex
13:39 24 Jan 24
Beste Tandartspraktijk in de regio! De klantenservice en aandacht zijn onberispelijk! Ze zijn geneigd uw problemen op te lossen, niet alleen om uw geld af te pakken.Absoluut een aanrader!
Sean Kelly
Sean Kelly
23:26 13 Dec 23
Beveel deze kliniek ten zeerste aan, Fernando heeft uitstekend werk verricht met composietverbindingen op mijn voortanden, de behandeling kostte de helft van de prijs van wat deze in Ierland zou kosten. Mooie, schone en lichte, speciaal gebouwde faciliteit met vriendelijk en behulpzaam personeel.
garik k
garik k
09:04 10 Jan 24
Ik ben zelf tandarts en was op vakantie in La Zenia, Spanje. Plots begon mijn tand pijn te doen en moest ik een tandheelkundige kliniek zoeken.Ik vond de Gilabert-kliniek en was zeer verrast door zo'n snelle reactie. Ik kreeg meteen dezelfde dag een afspraak. De kliniek is van hoge klasse, perfect schoon en zeer professioneel.Al het personeel sprak zeer goed Engels, er was geen taalbarrière. Na 2 dagen heb ik een wortelkanaalbehandeling laten uitvoeren door een specialist.Geweldige kliniek, ik raad het ten zeerste aan.
Detlef Hoppe
Detlef Hoppe
19:29 29 Nov 23
Topservice en behandeling. Zeer professioneel en tegelijkertijd op menselijk niveau 5+. Zowel Ana als tandarts als Patricia en Susanne zijn alleen maar lovend te noemen. Het advies was bijzonder goed voor mij als diabetespatiënt en ik ben zeer tevreden met mijn implantaten
Moises Ortega Vela
Moises Ortega Vela
20:19 30 Nov 23
Zeer goede behandeling, ze zijn supervriendelijk, zeer goede kliniek. Ik werd behandeld door dokter Fernando die me veel vertrouwen gaf, zeer goede professional, hij maakte alles perfect. Ik raad het aan voor zowel volwassenen als kinderen.
tommy Alki
tommy Alki
08:42 18 Sep 23
Bij mijn eerste bezoek, zeer vriendelijk en professioneel, Dr. Ana, zeer professioneel en charmant. De voortreffelijke behandeling, het is een genoegen en een succes om contact te hebben gehad met deze kliniek, kortom: tot nu toe is alles perfect.
Gordon Johnstone
Gordon Johnstone
08:39 30 Jul 22
Tijdens een vakantie kreeg mijn vrouw ernstige tandpijn. We hebben de beoordelingen bekeken en kozen voor Clinic Gilabert. Er werd vroegtijdig een afspraak gemaakt voor onderzoek waaruit bleek dat een wortelkanaalbehandeling nodig was. Er werd nog een afspraak gemaakt voor twee uur later, maar de kliniek belde ons en kon mijn vrouw binnen een uur zien. De volledige behandeling werd pijnloos uitgevoerd en we kregen te horen dat er andere vullingen nodig waren, maar we konden dit thuis laten doen. Blij met de hele ervaring in de kliniek Gilabert, zouden we al het werk daar laten doen met dezelfde zorg en aandacht. Eindelijk had ze een lakje waarvan mijn vrouw beweerde dat ze er nog nooit zo van onder de indruk was geweest. Mijn vrouw ging twee weken voor onze vakantie naar haar eigen tandarts voor een regelmatige controle. Daarom lijkt het erop dat we van huistandarts gaan wisselen. We zullen een afspraak maken met Clinic Gilabert voor een controle tijdens onze volgende reis. Alle medewerkers zijn aardige mensen en zeer professioneel. De airconditioning in de wachtkamer was voor mij, de arme man, een zegen
Francesca McGarry
Francesca McGarry
14:23 29 Sep 23
Deze tandarts werd mij aanbevolen omdat de mijne met pensioen was. Tot nu toe heb ik 2 kronen laten plaatsen en bij mijn laatste afspraak vroeg ik naar het bleken van mijn tanden. Ze adviseerden bleken, dus ik maakte een afspraak. Ik heb mijn tanden laten bleken door Chloe, geen enkele gevoeligheid - briljante service en houding. Ik zou aanbevelen. Nu, 2 weken later, had ik mijn vervolgbleekafspraak, mijn tanden zijn opnieuw gebleekt door Sandra - professioneel en pijnloos en nu zijn mijn tanden weer 3 tinten lichter. Zeer tevreden klant - bedankt.
Kinu5 Inmobiliaria
Kinu5 Inmobiliaria
12:25 30 May 24
Gisteravond hebben wij u 's nachts geschreven vanwege een noodgeval. De reactie was onmiddellijk, vandaag hebben ze mij gezien, een diagnose gesteld en medicijnen voorgeschreven. Morgen beginnen ze mij te genezen. We zijn blij met de aandacht, de professionaliteit van al het kliniekpersoneel en de zorgvuldige behandeling van Dr. Ana Gilabert. We zijn er absoluut zeker van dat we bij de Gilabertkliniek in zeer goede handen zijn.
Jeannette Stolk
Jeannette Stolk
14:24 28 May 24
Na een traumatische ervaring elders, ben terecht gekomen bij Gilabert. Bij Gilabert clinic ben ik ontzettend goed opgevangen. Heb daar inmiddels een aantal behandelingen ondergaan en geen centje pijn. Niets anders dan lof voor deze clinic met ontzettend lieve medewerkers .
Gabriella Barna
Gabriella Barna
06:26 17 Mar 24
Ze zijn zeer professioneel in alles. Normaal gesproken zijn we erg bang om naar de tandarts te gaan, maar hier merk je niets van. Je verliest de angst om de volgende keer te gaan.Ik ben zeer tevreden over het werk.Zo blij om deze kliniek te vinden 🙏✴️✴️✴️✴️✴️
Jessica Grindrod
Jessica Grindrod
15:30 19 Mar 24
Uitstekende ervaring. Ik heb 4 verstandskiezen onder verdoving laten verwijderen, ik was erg zenuwachtig voor de ingreep en daarom heb ik het onder verdoving laten doen. Het personeel is geweldig, zo vriendelijk en maakte het hele proces van begin tot einde gemakkelijk. De nazorg was geweldig, ik kreeg medicijnen en mondspoelingen om sneller te genezen en ze waren indien nodig de eerste nacht na mijn procedure beschikbaar om contact op te nemen en ik had vervolgafspraken om ervoor te zorgen dat alles goed genas. Altijd opgewacht door vriendelijk en glimlachend personeel. 100% aanbevelen met plezier.
Martha Faber
Martha Faber
11:05 08 Mar 23
Na 10 dagen ging de tand weer los zitten nieuwe afspraak gemaakt opnieuw vastgezet en gevraagd om het met porselein te doen maar helaas is dit niet gebeurt maar met de zelfde oplossing als de eerste keer het resultaat is nul na 2 dagen weer los jammer van het werk en het geld!
Henk Faber
Henk Faber
13:49 11 Mar 23
Na een ongelukje is mijn tand onder gebit afgebroken deel van de wortel gescheurd op vrijdag avond op zaterdag div tand artsen bezocht die op internet vermelden dat ze open zijn niet dus alles gesloten na zoeken naar een geschikte tandarts bij Dental Clinic Gilabert vlakbij Zenia boulevard maandag ochtend vroeg heen afspraak om 12.15 uur geweldig snel,gegevens ingevuld een gesprek met de tandarts wat we zullen gaan doen aan het probleem een beetje moeilijk communiceren maar gelukkig alles op zijn pootjes terecht gekomen zeer tevreden weer vertrokken vriendelijke mensen allemaal helemaal happy Henk en Martha Faber Bedankt voor de service Helaas is de tand 10 dagen losgelaten maar geen probleem tandarts heeft hem opnieuw vastgezet zonder kosten na 2 dagen weer Los zijn langs geweest om het te melden aan de desbetreffende tandarts en dat we het zo zouden laten maar de volgende dag werd ik gebeld dat ik toch langs moet komen bij Ana Gilbert verschillende manieren besproken wat de mogelijkheden zijn maar helaas is de tijd te kort voor een definitieve oplossing dus weer een tijdelijke oplossing en nu maar hopen dat het goed blijft wederom geen probleem tandarts Ana een geweldige service bedankt wij komen zeker terug bij problemen met ons gebitHenk en Martha Faber 🙋🏼🙋🏻‍♂️😄
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️