Bagatin Clinic

Bagatin Kliniek Zagreb kliniek 1

Bagatin Clinic is gespecialiseerd in tandheelkundige zorg. Deze in 1995 opgerichte, ISO 9001:2008 gecertificeerde kliniek is gevestigd in Zagreb, Kroatië. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en vraag naar de prijs van een operatie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Bagatin Kliniek, Zagreb, Kroatië

De Bagatin Kliniek werd opgericht in 1995. Het is een ultramoderne faciliteit die een breed scala aan medische procedures biedt op het gebied van plastische chirurgie, dermatologie, tandheelkunde en cosmetologie.

De kliniek biedt meer dan 250 behandelingen, waaronder tandheelkundige implantaten, tandkronen, facings, huidvullers, borstvergroting en ultrasone liposuctie.

Het team is hooggekwalificeerd, de gezondheidswerkers en de kliniek hanteren de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen.

De kliniek is een populaire keuze voor internationale patiënten die op zoek zijn naar betaalbare cosmetische ingrepen van hoge kwaliteit, zoals facelifts, blepharoplastie, neuscorrectie, borstchirurgie, kuitimplantaten, buikwandcorrecties, liposuctie, botox, mesotherapie, bilimplantaten, kaalheidsmiddelen en kin- en wangchirurgie.

De kliniek is een Gold-lid van de Medical Tourism Association en is gecertificeerd door Global Clinic Rating, een medische vergelijkingswebsite die internationaal klinieken en ziekenhuizen beoordeelt.

De kliniek werd ook uitgeroepen tot ‘Best International Cosmetic Surgery Clinic’ bij de 2017 IMTJ Awards, die uitmuntendheid in aanbieders van medische reizen wereldwijd vieren.


Specialiteit van de kliniek:

Tandheelkundige zorg
Scannen van gebitselementen
Veneer polijsten
Tandvulling
Tandreiniging
Tandheelkundige sealants
Wond debridement
Tandextractie
Frenectomie
Kroonverlenging
Corono-radiculaire reconstructie
Gingivectomie
Steunspalk
Apicoectomie
Wortelkanaalbehandeling
Extractie verstandskiezen
Tanden bleken
Bottransplantatie
Inlays / Inlays prothese
Facings
Tand
Sinus transplantaat
Tandheelkundig implantaat
Alles-op-4
Tandkroon
Tijdelijke gebitsprothese

Bagatin Clinic biedt u :

Luchthaventransfer
Vlucht boeken
Gratis Wifi
Hotel reserveringen
Tolkdiensten
Toeristische gids
Overdracht van medische dossiers
Internet raadplegen
Revalidatie
Vertaaldiensten


Stad: Zagreb – Land: Kroatië – Opgericht in 1995
Accreditatie: ISO 9001:2008 – Gesproken talen: Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans, Sloveens

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️