Dubai Londen Kliniek & Specialiteitenziekenhuis

Speciaal ziekenhuis Dubai Londen kliniek Dubai kliniek 1

Dubai London Clinic & Specialty Hospital is gespecialiseerd in cosmetische chirurgie. Deze in 1987 opgerichte, JCI-geaccrediteerde kliniek bevindt zich in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en prijzen voor chirurgie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Dubai London Clinic & Specialty Hospital, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Dubai London Clinic & Specialty Hospital werd opgericht in 1987 met de visie om de beste moderne internationale gezondheidszorg te bieden in een omgeving waar de patiënt centraal staat. Het ziekenhuis maakt deel uit van het Dubai London netwerk, dat ook de Dubai London Clinic (Dubai Festival City Branch) en het Dubai London Clinic Dental Centre omvat.

Het ziekenhuis heeft meer dan vijfentwintig afdelingen, waaronder gynaecologie, algemene chirurgie, orthopedie, cardiologie, plastische chirurgie, KNO, urologie, enz. Het ziekenhuis heeft ook een endoscopieafdeling, een diagnostische en beeldvormingsfaciliteit en een laboratorium.

De medische diensten die het ziekenhuis aan reizigers biedt zijn onder andere hulp bij het verkrijgen van een visum, hulp bij het boeken van een vlucht en hotel, transfer van hotel naar luchthaven, vertaling van medische dossiers en tolkdiensten.


Specialiteit van de kliniek :

Esthetische Chirurgie
Brachioplastie
Borstvergroting
Borstlift
Braziliaanse lift
Borstverkleining
Cervico-faciale lift
Lichaamslift
Borstimplantaten
Borstreconstructie
Wenkbrauwlift
Lipvergroting
Liposuctie
Gynaecomastie
Halslift
Rhinoplastie
Littekenbehandeling
Dijbeen lift
Behandeling van spataderen
Buikwandcorrectie

Diensten

Luchthaventransfer
Familie accommodatie
Vlucht boeken
Gratis Wifi
Hotel reserveringen
Internationale kranten
Tolkdiensten
Wasservice
Toeristische gids
Taxi reserveringen
Overdracht van medische dossiers
PRM-toegankelijke kamers
Parkeerplaats
Apotheek
Telefoon op de kamer
Privé kamers
Religieuze voorzieningen
Voorzorgsmaatregelen voor voedsel
Vertaling
TV op de kamer


Stad: Dubai – Land: Verenigde Arabische Emiraten – Opgericht: 1987
Accreditatie: JCI Geaccrediteerd – Gesproken talen: Kroatisch, Engels, Frans, Hindi, Pools, Portugees, Servisch, Spaans


Beoordelingen van Dubai London Clinic en Speciality Hospital

Aveline
Aveline
10:53 28 Oct 23
Mijn man en ik hebben de diensten die we kregen van de Dubai London Clinic & Hospital zeer gewaardeerd, vooral van dr. Shruti en haar verpleegsters, van dr. Binu - van dr. Fidan en dr. Melissa - van nachtartsen en dr. Osama - van ALLE dienstdoende verpleegsters die er uitzien na ons - naar de NICU-verpleegsters voor onze baby - tot aan de administratie, f&b en het huishouden. Het verliep 24/7 soepel en prachtig in alle opzichten! We zijn zo bevoorrecht dat we Dubai London Clinic & Hospital als onze keuze hebben op deze reis 🙏🏽👏🏼Ik ben een vaste patiënt van de Dubai London Clinic and Hospital, al van voordat ik trouwde tot nu dat ik mijn eerste kind krijg. Ik prijs de faciliteit echt heel erg, vooral Dr. Shruti, om er maar één te noemen, omdat het meer is dan een geweldige dokter! Haar geduld, empathie en enthousiasme laten op natuurlijke wijze zien dat zij ons als haar patiënten gemotiveerd en kalm houdt in onze angstige tijden. Ik kan mijn woorden niet genoeg uiten voor haar, omdat ze mij heeft geholpen tijdens de reis van het moederschap. Ze is uniek in zijn soort! Niet alleen als onze dokter maar echt als onze geboortepartner 🤍Zou de artsen en instelling ten zeerste aanbevelen! 💯
Zeenat J.
Zeenat J.
08:49 17 Dec 23
Ik ben naar de beste ziekenhuizen in Dubai geweest, maar geen betere plek dan Dubai London Clinics & Hospital.Ik heb Dr. Krishna Reddy daar gezien, en ook Dr. Sreejith, en ze bevinden zich op een ander verbazingwekkend niveau in termen van kennis en nauwkeurige evaluatie. Ze helpen je je leven te begrijpen en er de leiding over te nemen, en je voelt je zo veilig. Het is alsof ik eindelijk begrijp wat een dokter werkelijk doet, wat ik op veel plaatsen zo tekortschiet. Artsen moeten begrijpen dat dit geen commerciële forxus is. We hebben één leven en dat maakt voor ons uit, en niet voor hen.
Fasiha Khan
Fasiha Khan
14:24 11 Nov 23
Dr. Aida uitstekend, uitstekende dokter in Dubai, 💯 Aanbevolen!!!Ze is bereid om te luisteren en uw zorgen op de meest uitgebreide manier aan te pakken.Het is de eerste keer dat ik niet bang was voor oordeel, ze is zo respectvol en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt.Haar assistent, Anam, is super aardig en zal je het beste van dienst zijn. Samen vormen zij het beste team.Als hun patiënt ben ik volledig tevreden en zal ik ze aan iedereen aanbevelen voor hun behoeften. Beste 🌟
Farzanah A
Farzanah A
05:17 24 Nov 23
Ik heb onlangs de Dubai London Clinic bezocht in Umme Suqeim 2 aan Jumeirah Street voor een afspraak. Het personeel was uiterst behulpzaam, beleefd en begripvol. Er is een kleine koffiebar binnen en u kunt wat gebakken lekkernijen kopen terwijl u wacht.De locatie is gewoon zo mooi. Een straat erachter is het strand. En de weg ervoor heeft een musjid en restaurants.Er is uitzicht op de Burj Al Arab.
Sakuu Swanna
Sakuu Swanna
12:24 23 Oct 23
We gingen daarheen voor Dr. Murat Binol voor KNO, hij is een zeer geweldige dokter. Doet zijn werk vanuit zijn hart.Wij danken hem voor zijn inzet. En wil graag weer naar hem toe als het nodig is.
Luce Seranade
Luce Seranade
13:47 14 Aug 23
Dit is het vriendelijkste ziekenhuis dat ik in Dubai heb bezocht.Artsen zijn benaderbaar. Kinderartsen zijn uitstekend en nemen de tijd in de omgang met kinderen en hebben veel geduld. Ook de KNO-consulent is vriendelijk en deskundig. Bedankt voor alles wat je voor mij en mijn gezin hebt gedaan.
N A
N A
08:46 19 Oct 23
Heel erg bedankt Dr. Aida en Anum van DLCSH.Mijn dag is nooit meer hetzelfde geweest sinds ik abnormale baarmoederbloedingen kreeg. Ik was bij een paar ziekenhuizen geweest, maar geen enkele kon echt helpen met mijn probleem, vooral toen ik een maand lang non-stop bloedde. Ik was online aan het zoeken naar een gespecialiseerde arts die mij kon helpen met mijn aandoening, toen ik het profiel van Dr. Aida Bjelopoljak tegenkwam, OBGyne. Direct een afspraak met haar maken was de beste beslissing die ik heb genomen. Ze heeft mij echt heel veel geholpen! Ik had ernstige bloedarmoede met hemoglobine op 7,7 toen ik haar voor het eerst bezocht. Ze bestelde meteen de noodzakelijke tests; Ik werd opgenomen voor d&c en kreeg onmiddellijk een bloedtransfusie. Dr. Aida heeft veel ervaring en wordt van harte aanbevolen. Zeer zelden kom je een arts tegen die er echt om geeft en er alles aan zal doen om zijn patiënten te helpen. Dr. Aida's verpleegster Anum is ook erg beleefd en welgemanierd. Altijd zo'n leuke ervaring tijdens mijn bezoek, die in zekere zin helpt bij wat de patiënt ook doormaakt.
Oam Prakash
Oam Prakash
22:13 20 Sep 23
Ik was onlangs bij Dr. Renjeesh geweest voor de diagnose van mijn vrouw en zijn service is zeer lovenswaardig. Zijn bescheiden karakter en gedetailleerde uitleg van de zorg worden zeer gewaardeerd. De algemene ervaring met de arts en de ondersteunende verpleegkundige is van topklasse. Gebouwbeheerteam - toegang tot het gebouw vanaf de parkeerplaats is verwarrend en er zijn geen goede uithangborden aanwezig.
brij sharma
brij sharma
07:14 11 Jul 23
Ziekenhuis ziet er erg luxe uit en is ook erg prijzig. Ik heb me vergist dat we daarheen zijn gegaan voor een eerste medische behandeling, want een van mijn vrienden verwees naar mij. Nadat we met de medische keuring waren, stemden ze ermee in om het rapport naar mijn vrouw en immigratie te sturen. Maar het is nooit gebeurd, we hebben geen rapport gekregen. Ze belden ze elke dag maand voorbij en nog steeds geen conclusie. Slechte klantenservice en er is geen communicatie met hun team.Uiteindelijk hebben ze het gesprek doorverbonden met Merry (dienstdoende manager) en ze kon niet eens helpen. De telefoon ophangen, zelfs als ik nog niet klaar was.Als er een nulster was ⭐️ optie die ik zou hebben gegeven.Verspil alsjeblieft je geld en tijd niet. Er zijn zoveel goede ziekenhuizen in Dubai. Erg teleurgesteld
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️