Alles-op-8 in Turkije

allemaal op 8 kalkoen 1
Geschreven door Manuella

All-on-8 in Turkije is de juiste oplossing voor u als u op zoek bent naar een kosteneffectieve oplossing voor een volledige gebitsrestauratie. Het is de meest betaalbare manier om uw glimlach te herstellen.

BesteKlinieken.com informeert u over All-on-8 in Turkije en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Wat kost een All-on-8 in Turkije?

De gemiddelde kosten van een All-on-8 in Istanbul, Turkije zijn €7.000. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €6.000 tot €8.000.

ProcedureKosten Turkije
All-on-87000 €

Wat is een All-on-8?

All-on-8 in Turkije is de juiste oplossing voor u als u op zoek bent naar een kosteneffectieve oplossing voor een volledige gebitsrestauratie. Het is de meest betaalbare manier om uw glimlach te herstellen.

De 8 tandheelkundige implantaten bestaan uit het plaatsen van 8 tandheelkundige implantaten in elk van de tandbogen. Dankzij geavanceerde tandheelkundige technologie krijgt de prothese die op de bogen wordt geplaatst een stevige basis in de vorm van tandheelkundige implantaten. Hierdoor kunnen de tandheelkundige implantaten onmiddellijk functioneren. Bij deze tandheelkundige behandeling in Turkije worden de implantaten op de achterste kiezen gekanteld om het beschikbare tandbot optimaal te benutten.

All-on-8 tandheelkundige implantaatbehandeling in Turkije wordt aanbevolen voor patiënten die meer dan 80% van hun natuurlijke tanden hebben verloren voor een permanente, veilige en zeer esthetische tandheelkundige oplossing. U krijgt een gezond nieuw gebit waarmee u weer goed kunt eten en kauwen.

Verenigd Koninkrijk25000 €
Verenigde Staten27000 €
Canada26000 €
Turkije7000 €

Duur van het verblijf: 1 dag

Let op: de procedure voor tandheelkundige implantaten duurt maximaal 3 tot 4 uur. De patiënt moet echter een paar dagen langer in Istanbul blijven voor het postoperatieve consult. Na de operatie duurt het ongeveer 3 maanden voordat de mond genezen is. Het bot en tandvlees veranderen tijdens deze periode van vorm om zich aan te passen aan het nieuwe implantaat.

De voordelen van All-on-8 tandheelkundige implantaten in Istanbul, Turkije

 • In tegenstelling tot conventionele gebitsprotheses zijn implantaatgedragen gebitsprotheses populair vanwege hun duurzaamheid en zijn ze zeer goed geconstrueerd. Met een goede mondhygiëne kunnen implantaten een leven lang meegaan.
 • All-on-8 tandheelkundige implantaten in Turkije vereisen een minimale chirurgische ingreep en zijn een snelle procedure met een snel herstel, in tegenstelling tot andere conventionele opties die meerdere voorbereidingssessies vereisen voordat er daadwerkelijk een kunstgebit overheen geplaatst kan worden.
 • All-on-8 gebitsprotheses kunnen in 3 tot 4 uur van nieuwe tanden worden voorzien, wat betekent dat u in slechts één dag een prachtige glimlach kunt hebben!
 • Bij een All-on-8 is geen bottransplantatie nodig
 • U kunt natuurlijk eten en spreken, en u voelt zich weer net als toen u jong was.
 • Tandartsen en personeel spreken vloeiend Frans, Italiaans, Spaans en Duits
 • Consulten en follow-ups met tandartsen, diagnostiek en vertalers worden ook verzorgd
 • Een prachtige stad om te kiezen als bestemming voor medisch toerisme met echt warme en zorgzame gastvrijheid

Zie ook: All-on-4 in Turkije

Lijst van vereiste pre-operatieve testen

 • 3D/CT scannen
 • CAD/CAM
 • Digitale röntgenfoto’s
 • Testen van tandheelkundige installatiemodellen

Let op: Laboratoriumtests worden minstens 7 tot 10 dagen voor de ingreep uitgevoerd. Beeldvormingstests en tandmodellen helpen de tandarts om de lay-out van uw tanden te analyseren.

Waarom zou ik mijn All-on-8 behandeling in Turkije laten uitvoeren?

Duizenden patiënten kiezen en reizen elk jaar naar Turkije voor tandheelkundige implantaten. Istanbul is een populaire bestemming voor tandheelkundige behandelingen vanwege de beschikbaarheid van tandheelkundige procedures van hoge kwaliteit, net zo uitgebreid als in de meeste geavanceerde Europese landen, maar tegen veel lagere kosten.

Andere redenen om voor Istanbul te kiezen :

 • Geavanceerde tandheelkundige technologie en hoogwaardige medische faciliteiten
 • Een gevestigde markt voor medisch toerisme
 • Gespecialiseerde cosmetische tandheelkunde
 • Het hele jaar door uitstekend weer
 • Een warme en gastvrije cultuur
 • Frequente retourvluchten vanuit elk land

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Manuella

Mijn naam is Manuella Fiorentini. Ik ben een ervaren marketingprofessional binnen de medische hulpmiddelen- en farmaceutische industrie. Met meer dan 7 jaar ervaring heb ik in creatieve en strategische rollen gewerkt aan de ontwikkeling van marketingcampagnes, productlanceringen en internationale conferenties.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️