Dr Cinik Hair Hospital

Dr. Cinik Haarziekenhuis Istanbul kliniek 1

Dr. Cinik Hair Hospital is gespecialiseerd in haarimplantaten. Deze gecertificeerde kliniek is opgericht in 1977 en gevestigd in Istanbul, Turkije. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en vraag naar de prijzen voor chirurgie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Dr. Cinik Haarziekenhuis, Istanbul, Turkije

Dr. Cinik Hair Hospital is een haartransplantatiekliniek in het centrum van Istanbul, Turkije. Meer dan 8000 haartransplantaties zijn met succes uitgevoerd in Dr. Cinik Hair Hospital. FUE en PRP zijn de meest gebruikte technieken in deze kliniek.

Dr. Cinik Haartransplantatiekliniek is een hoog geaccrediteerde kliniek, waaronder JCI USA, en is een geassocieerd lid van de International Society of Hair Resurfacing Surgery (ISHRS). Deze haartransplantatiekliniek is ook geaccrediteerd door het Turkse Ministerie van Volksgezondheid.


Specialiteit van de kliniek :

Haarimplantatie
Haarverlies behandeling
Haartransplantatie voor vrouwen
Haarverlies consultatie
DHI haartransplantatie
FUE haartransplantatie
Afro haartransplantatie
FUT haartransplantatie
BHT haartransplantatie

Diensten

Luchthaven transfer
Gratis Wifi
Hotel reserveringen
Tolkdiensten
Toeristische gids
Taxi reserveren
Internet raadplegen
Parkeerplaats
Apotheek
Telefoon op de kamer
Privé kamers
Restaurant
TV in kamer


Stad: Istanbul – Land: Turkije – Opgericht in 1977
Accreditatie: Geen informatie – Gesproken taal/talen: Engels, Duits, Turks


Beoordelingen van Dr. Cinik Hair Hospital

Zimnako M
Zimnako M
12:33 14 Oct 19
Mensen ik ben erg tevreden over het Operatie en wil ik hierbij graag Dr Emrah Cinik en zijn uitstekende team bedanken voor alle aandacht en zorg,Ik heb wel gekozen voor pijnloze anesthesie en voelde bijna geen pijn!Dr Cinik Hair Hospital Çok Teşekkür ederim🌹Echt een aanrader...👍
Vural Akca
Vural Akca
14:50 20 Jan 23
Goed service en ben erg goed behandeld tijdens de operatie. En een zeer goed resultaat behaald. Ben er zejer tevreden mee. Aanraader! 👍🏻
RJW
RJW
08:47 14 Feb 20
Vanaf het eerste contact bij de Kliniek van Dr. Cinik is er een vertrouwd gevoel. De Nederlandse assistente Arzu begeleid je tijdens het hele proces, geen vraag is teveel en alles is tot in de puntjes geregeld.In het hotel en de kliniek zelf kwam ik veel Nationaliteiten tegen die allemaal net zo enthousiast en lovend waren over deze kliniek en het personeel.Absolute aanrader als je overweegt om een haartransplantatie te doen.
Recep Olmez
Recep Olmez
10:12 22 Dec 22
Super tevreden met de hele team. Goed hulp gehad bij aankomst tot aan einde van behandeling. Ik heb nogsteeds dagelijks contact via de app en dat voelt heel fijn.Hersey icin tessekurler, cok memnun kaldim.Recep Olmez
Maarten De vos
Maarten De vos
12:26 24 Aug 23
Goede service! Goed behandeld geweest, alles op en top geregeld. Iedereen super vriendelijk, ook als je vragen hebt na de operatie staan ze voor jou klaar!
John Weststrate
John Weststrate
13:59 07 Sep 22
Vriendelijk en vakkundig personeel.Bijna alles is goed geregeld van transfer tot eerste wasbeurt.Enige minpuntje is dat er geen NLe tolk aanwezig was. Hoewel het ook wel goed te doen is in het Engels.Zeker aan te raden.
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️