IVF-IPD in Cyprus: Het geslacht van de baby kiezen

fiv cyprus geslachtskeuze baby 1
Geschreven door Maria

Dankzij nieuwe methoden van Medically Assisted Reproduction (MAP) kunnen vruchtbaarheidsklinieken in Cyprus nu het geslacht van uw baby kiezen nog voordat u zwanger wordt.

BesteKlinieken.com informeert u over IVF PGD in Cyprus met keuze van het geslacht van de baby en helpt u bij het boeken van een operatie bij een gerenommeerde kliniek. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van IVF PGD in Cyprus met geslachtskeuze

De prijs van IVF met geslachtsselectie in Cyprus begint vanaf 5000 euro. Afhankelijk van uw behoeften kan het all-inclusive pakket variëren van 3000 tot 8500 euro.

ProcedureKosten in euro’s
IVF (ICSI)3000 €
IVF met spermadonatie4000 €
IVF met eiceldonatie5000 €
IVF met embryodonatie6250 €
Tandem IVF6500 €
IVF met ROPA-methode5250 €
PGD: Geslachtsselectie (PGT-A 5 Chromosomen) 2000 €

Een koppel kan al kinderen hebben, maar het geslacht van hun volgende kind willen kiezen omwille vande gezinsbalans. Sommige stellen willen maar één kind en willen misschien het geslacht van dat kind kiezen.

Aan de andere kant kan een koppel voor geslachtsselectie kiezen om genetische ziekten te voorkomen. Door het geslacht van uw kind te kiezen, kunt u de kans verkleinen dat hij of zij aan een genetische ziekte lijdt. Hier in Cyprus kunnen we het geslacht van een embryo bepalen nog voordat het in de baarmoeder is geïmplanteerd.

Zelfs als u geen onvruchtbaarheidsproblemen hebt en zelf op natuurlijke wijze zwanger kunt worden, moet u voor geslachtsselectie een onvruchtbaarheidstest ondergaan. Zo kunnen onze specialisten bepalen welk behandelingsprotocol voor u het meest geschikt is. Dit is de belangrijkste stap voordat ueen IVF-behandeling in Cyprus ondergaat.

Vereiste informatie:

  • Leeftijd van de patiënt ;
  • Voorgeschiedenis van conceptie;
  • De hormoonspiegels van de patiënt moeten op de tweede of derde dag van de menstruatie worden beoordeeld en er moet een echoscopie worden uitgevoerd om het aantal antrale follikels te bepalen;
  • Analyse van het sperma van de mannelijke partner.

Na de beoordeling in Cyprus kunnen we een geschikt behandelingsprotocol opstellen om de resultaten van uw IVF met geslachtsselectie te optimaliseren.

Een PGD IVF-behandeling in Noord-Cyprus heeft een aantal voordelen,

  • Als patiënten een van de PGT-A en NGS testen willen ondergaan, kunnen we met deze testen het geslacht van de embryo’s zien en kunnen we de patiënt uitleggen hoeveel gezonde mannelijke en vrouwelijke embryo’s er beschikbaar zijn. Patiënten kunnen dan het geslacht van elk gezond embryo kiezen, wat is toegestaan volgens de IVF-voorschriften van het Northern Cyprus Department of Health.
  • Wij mogen het IVF-protocol uitvoeren voor vrouwen tot 55 jaar(in de meeste EU-landen is IVF toegestaan tot 46 jaar).
  • We mogen ook embryotransfers uitvoeren tot 3. Het aantal over te brengen embryo’s wordt gezamenlijk bepaald door de patiënt en onze arts.
  • Koppels hoeven niet getrouwd te zijn om een IVF-behandeling te ondergaan.
  • De prijzen voor IVF-behandelingen zijn zeer concurrerend in vergelijking met die in Europa, de Verenigde Staten en Canada.
  • Als eiland in de Middellandse Zee wordt Noord-Cyprus omringd door vele prachtige kustlijnen, heeft het 20 zandstranden en meer dan 300 dagen zon per jaar.

Lees ons dossier: IVF met keuze van geslacht van kind in Turkije

Ons medisch team

Slagingspercentages

Dankzij de expertise van onze artsen, de nieuwste geassisteerde voortplantingstechnieken, een divers netwerk van donoren (eicellen, sperma en embryo’s) en gepersonaliseerde behandelingsopties, ligt het succespercentage van ons ziekenhuis voor micro-injectie en IVF tussen 70 en 80%. (Resultaten van het donatieprogramma 2019-2021).

LGBTQ-ZIEKENHUIS.

We zijn er ook trots op dat we LGBTQ-vriendelijk zijn en een van de eerste ziekenhuizen in Noord-Cyprus met een kwaliteitscertificering. Wij bieden vele IVF-behandelingsopties voor homoseksuele/lesbische stellen en alleenstaande vrouwen.

Welke taal spreken we?

Onze patiëntencoördinatoren spreken vloeiend Turks, Spaans, Engels, Duits, Frans, Italiaans, Perzisch, Arabisch en Albanees.

Seksuele selectiemethoden

Er zijn twee verschillende methoden van geslachtsselectie in vruchtbaarheidsklinieken in Cyprus:

MicroSort Spermasortering

MicroSort is een gepatenteerde technologie waarmee sperma kan worden gesorteerd.

Het X-chromosoom is verantwoordelijk voor de voortplanting van het vrouwelijke geslacht en het Y-chromosoom voor de voortplanting van het mannelijke geslacht.

MicroSort is een mechanische procedure die het sperma in twee verschillende compartimenten verdeelt: die met X en die met Y. Zodra de MicroSort-procedure is voltooid, wordt hetspermamonster van hoge kwaliteitgebruikt in de IVF-cyclus om embryo’s van het gewenste geslacht te produceren.

Deze methode heeft een nauwkeurigheid van ongeveer 75% voor mannelijke geslachtsselectie en ongeveer 90% voor vrouwelijke geslachtsselectie.

Een van de voordelen van de MicroSort-technologie is dat deze ons in staat stelt om geslachtsselectie met niet-invasieve IUI-cycli aan te bieden. IUI-cycli vereisen veel mildere medicatieregimes en vereisen geen chirurgische ingrepen. De mogelijkheid om het geslacht van uw baby te kiezen zonder invasieve ingrepen is voor de meeste stellen een goede optie.

Er moet echter rekening mee worden gehouden dat MicroSort IUI het meest geschikt is voor jonge stellen van in de twintig en dat het algemene succespercentage van zwangerschappen met IUI-cycli rond de 25% ligt. Het is een goedkope en niet-invasieve optie, maar de succespercentages zullen niet zo hoog zijn als bij IVF-behandelingen.

Kosten van geslachtsselectie in Cyprus

MicroSort met IUI

Dit is de minst invasieve optie voor geslachtsselectie voor jonge, vruchtbare stellen die het geslacht van hun volgende kind willen bepalen met het oog op gezinsbalans. De MicroSort spermasorteertechnologie wordt gecombineerd metintra-uteriene inseminatie (IUI ) om koppels te helpen een kind van het gewenste geslacht te verwekken.

De prijs van MicroSort met IUI in Cyprus is € 3.000.

MicroSort met IVF

Bij deze behandelingsoptie is het sorteren van sperma altijd hetzelfde. Het spermamonster wordt gesorteerd in X- en Y-draagcellen. In dit geval worden, wanneer patiënten een IVF-cyclus ondergaan, rijpe eicellen uit de eierstokken gehaald om in het laboratorium bevrucht te worden met het gesorteerde spermamonster.

De prijs van MicroSort met IVF in Cyprus is 4200 euro.

MicroSort met IVF en PGD

MicroSort met IVF / PGD is de behandelingsoptie die wij aanraden voor patiënten in de oudere leeftijdscategorieën. De ouder wordende eicel kan problemen ondervinden zoals mitochondriale disfunctie, aneuploïdie en epigenetische veranderingen. Om er zeker van te zijn dat uw embryo’s niet lijden aan chromosomale aneuploïdie (afwijking), wordt aanbevolen dat patiënten ouder dan 30 jaar een PGD-screening ondergaan.

De prijs van MicroSort met IVF in Cyprus is €6.200.

Succes van IVF met geslachtsselectie in Cyprus

Het succes is sterk afhankelijk van de leeftijd van de patiënt, de functie van de eierstokken en de analyse van het sperma van de mannelijke partner. Hoe hoger de leeftijd, hoe lager het succes van elke vorm van vruchtbaarheidsbehandeling.

Bijgevolg is het succespercentage voor patiënten jonger dan 35 aanzienlijk hoger dan voor patiënten met een hogere biologische leeftijd.

Conclusie

Wij kunnen u helpen om uw procedure in Cyprus tot een succes te maken, en tegen een lagere prijs.

Als u geïnteresseerd bent in IVF met geslachtsselectie in Cyprus of een andere geassisteerde voortplantingsbehandeling, neem dan contact op met de coördinator. Onze diensten zijn ook beschikbaar voor internationale patiënten.

1

Coordinatrice

Laat uw gegevens achter via het formulier. Onze coördinator zal contact met u opnemen via Whatsapp of e-mail voor een gratis pre-diagnose.

2

Médecin

Als de arts aan uw doelstellingen kan voldoen, sturen wij u gratis en vrijblijvend een persoonlijke offerte.

En als u akkoord gaat, organiseren wij voor u: Taxi, Hotel, IVF PGD-behandeling, Medicijnen en een leuke rondleiding door Cyprus.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Maria

Mijn naam is Maria. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als marketingmanager in de medische sector. Ik heb met succes verschillende producten op de markt gebracht, waaronder medische hulpmiddelen, en ik heb een grote passie voor sales en marketing.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️