Prijs van een gastric bypass in Tunesië

prijs gastric bypass tunesië 1
Geschreven door Laura

Alles wat u moet weten over gastric bypass chirurgie in Tunesië! Wat is de gemiddelde prijs in Tunis? Ons advies voor een geslaagde gastric bypass in Tunesië.

BesteKlinieken.com informeert u over gastric bypass chirurgie in Tunesië en helpt u bij het boeken van een operatie bij gekwalificeerde chirurgen. Deze inhoud is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van een medische professional.

Prijs van een gastric bypass in Tunesië

De gemiddelde kosten van een gastric bypass in Tunis, Tunesië zijn €4.500. Afhankelijk van uw behoeften kan de prijs variëren van €4.000 tot €5.000.

ProcedureKosten Tunesië
Gastric bypass4500 €

Wat is een gastric bypass?

Een gastric bypass in Tunesië verkleint de grootte van uw maag, zodat u minder kunt eten dan vroeger. De chirurg zal ook een deel van uw spijsverteringsstelsel omleiden, of bypassen, zodat u minder voedsel opneemt.

Er zijn verschillende soorten gastric bypass:

Gastric bypass :

Dit is de meest voorkomende gastric bypass in de Verenigde Staten. Chirurgen kunnen deze via een kleine incisie uitvoeren, waardoor het herstel sneller verloopt dan bij complexere operaties.

Eerst creëert de Tunesische chirurg een klein maagreservoir door een deel van de maag te nieten of door een verticale band te plaatsen. Dit beperkt de hoeveelheid voedsel die u kunt eten.

Vervolgens hecht de chirurg een Y-vormig deel van de dunne darm aan het zakje. Dit creëert een bypass voor het voedsel, dat dan een deel van uw spijsverteringsstelsel overslaat. Hierdoor neemt u minder calorieën en voedingsstoffen op.

Uitgebreide gastric bypass (biliopancreatische bypass):

Dit is een complexer type gastric bypass. De chirurg verwijdert het onderste deel van de maag. Het kleine zakje dat dan overblijft, verbindt hij rechtstreeks met het laatste deel van de dunne darm, waarbij hij de eerste twee delen volledig omzeilt. Deze techniek is effectief voor gewichtsverlies, maar wordt niet veel gebruikt omdat het een hoog complicatiepercentage heeft en kan leiden tot een tekort aan voedingsstoffen.

Risico’s van een gastric bypass operatie

Mensen die een gastric bypass operatie in Tunesië hebben ondergaan lopen het risico op :

  • Uitrekken van de pouch: De maag wordt na verloop van tijd groter en rekt weer uit tot de oorspronkelijke grootte.
  • Scheuren van de nietjes: De nietjes raken los.
  • Tekorten aan voedingsstoffen, vitaminen en mineralen: Uw lichaam zal minder goed in staat zijn om voedingsstoffen uit voedsel te halen.
  • Stomale stenose: Er vormt zich een vernauwing in de verbinding tussen de maag en de dunne darm, wat misselijkheid, braken, reflux en niet kunnen eten veroorzaakt. Deze vernauwing moet worden verwijd.

Een gastric bypass operatie kan ook een “ontledigingssyndroom” veroorzaken. In dit geval gaat het voedsel te snel van de maag naar de dunne darm. Symptomen zijn misselijkheid, zwakte, zweten, flauwvallen en soms diarree na het eten, evenals extreme zwakte na het eten van zoetigheid.

U kunt galstenen ontwikkelen wanneer u snel gewicht verliest. Als dit gebeurt, kan uw arts u medicijnen geven om ze op te lossen.

Omdat deze chirurgische ingrepen de manier veranderen waarop uw lichaam met voedsel omgaat, moet u met uw arts overleggen om er zeker van te zijn dat u alle voedingsstoffen binnenkrijgt die u nodig hebt.

Profiteer van een GRATIS evaluatie!

Op verzoek en
zonder enige verplichting van uw kant.

Raadpleging 100% gratis. We analyseren je situatie, je behoeften en verwachtingen. En we schatten het benodigde budget voor : Vlucht + Hotel + Taxi + Behandeling.

Je behoudt te allen tijde de volledige controle over het proces. Totale gemoedsrust.

Over de auteur

Laura

Mijn naam is Laura. Ik werk sinds 2004 als medisch en wetenschappelijk schrijver. Dankzij meer dan 15 jaar ervaring in het vakgebied heb ik uitgebreide expertise in het schrijven, vertalen en redigeren van een breed scala aan documenten, waaronder wetenschappelijke en medische onderzoeksartikelen en conferentieverslagen.

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️