Medicover Hospital Hungary

Medicover Hospital Hungary Kliniek Boedapest 1

Medicover Hospital Hongarije is gespecialiseerd in cosmetische chirurgie. Deze in 1967 opgerichte, ISO 9001:2008 gecertificeerde kliniek is gevestigd in Boedapest, Hongarije. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en vraag naar de prijs van een operatie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Medicover Hospital Hungary, Boedapest, Hongarije

Medicover Hospital Hungary is een modern, ultramodern chirurgisch en beeldvormingscentrum dat een scala aan gezondheidszorgdiensten biedt tegen redelijke prijzen, waaronder diagnostiek, endoscopie, KNO-heelkunde, algemene chirurgie, orthopedische chirurgie en spataderchirurgie. Beschikbare behandelingen zijn onder andere neuschirurgie voor verstopte neuzen, sinuschirurgie, amandel- en adenoïdverwijdering, galblaasverwijdering, herniaherstel, carpale tunnelverwijdering, kniebandchirurgie en knieartroscopie.

Alle chirurgische ingrepen worden uitgevoerd door ervaren en hooggekwalificeerde specialisten. Er is ook een polikliniek met 12 spreek- en onderzoekskamers. Het ziekenhuis is uitgerust met de nieuwste medische technologie, waaronder de meest geavanceerde CT- en MRI-scanners, ultramoderne endoscopische apparatuur en geavanceerde chirurgische apparaten zoals de Arthrex Synergy artroscoop en het Storz laparoscopisch apparaat. De twee moderne operatiekamers van het ziekenhuis worden ondersteund door kamers voor subintensieve zorg en postoperatieve bewaking, geavanceerde algemene anesthesie en medische bewakingstechnologie en hoogwaardige sterilisatieapparatuur.

Internationale patiënten die het ziekenhuis bezoeken worden verzorgd door meertalige medisch toerisme managers die vloeiend Engels, Duits, Frans, Noors en Zweeds spreken. Ze profiteren ook van de diensten van een toegewijde casemanager van het ziekenhuis, wiens taak het is om te bemiddelen tussen de patiënt en de medische staf, behandelplannen uit te voeren en follow-up te organiseren.

Het ziekenhuis biedt gratis consultatiepakketten die een gratis consult met een chirurg, een gratis overnachting in een partnerhotel en gratis luchthaventransfers omvatten. Als de waarde van de behandeling hoger is dan £2.300, wordt de waarde van de vliegtickets ook afgetrokken van de uiteindelijke betaling van de behandeling, tot een maximum van £140.


Specialiteit van de kliniek :

Esthetische chirurgie
Behandeling van spataderen
Vaginoplastiek

Aangeboden diensten

Luchthaventransfer
Familie accommodatie
Vlucht boeken
Gratis Wi-Fi
Tolkdiensten
Apotheek
Privékamers
Vertaaldiensten


Stad: Boedapest – Land: Hongarije – Opgericht in 1967
Accreditatie: ISO 9001:2008 – Gesproken talen: Engels, Frans, Duits, Hongaars


Medicover Hospital Hungary beoordeling

Krisztina Demény
Krisztina Demény
15:38 17 Jan 24
Ik kreeg telefonisch een afspraak voor de endocrinologie voor de volgende dag. De dokter was vriendelijk en ik kreeg de juiste informatie. Ik had het gevoel dat ze echt aandacht aan mij besteedden. Ik hoorde zowel goede als slechte dingen over de plaats, ik kwam weg met positieve ervaringen.
Zsanett Komló
Zsanett Komló
12:04 11 May 24
Ik heb een operatie ondergaan voor het verkleinen van de amandelen en de neusschelp in het ziekenhuis. Dit werd voorafgegaan door een KNO-onderzoek (evenals aanvullende onderzoeken vanwege de operatie), waarbij Dr. Balázs Szabó, PhD, mij ondervroeg over mijn klachten, mijn eerdere bevindingen onderzocht en beoordeelde, en daarbij suggesties deed voor het verhelpen van de problemen en de operatie. vond bijna 6 weken geleden plaats. Ik heb over het algemeen een positieve ervaring met alles wat ik in het ziekenhuis heb meegemaakt. Ik voelde me veilig en in goede handen. Ik wil u ook bedanken voor de humane houding die ik heb getoond tijdens mijn verblijf van één dag binnen, en ik ben vooral Dr. Balázs Szabó dankbaar dat hij mij van mijn zieke amandelen heeft bevrijd en mij weer door mijn neus heeft laten ademen! 😊 Als je op zoek bent naar een lieve, humoristische, empathische, professionele arts, dan kan ik hem met een gerust hart aanbevelen!
Ildikó Tóth
Ildikó Tóth
12:51 30 May 24
Ik heb een eendaagse gynaecologische operatie ondergaan bij Medicover. Ik kan alleen maar in overtreffende trap spreken over het hele proces. De data van de voorlopige medische onderzoeken waren al op elkaar afgestemd en de anesthesist gaf gedegen antwoord op al mijn vragen. Het geeft zelfs advies. Op de ochtend van de operatie begroette de verpleegster mij onmiddellijk en begeleidde mij naar de kamer. Ik kreeg bezoek van de anesthesioloog en de gynaecoloog en beiden stelden mij gerust. Ook de ziekenvervoerder was erg aardig. Lachend duwde hij mij de operatiekamer in. Ook na de operatie kreeg ik zeer vriendelijke en professionele hulp van de verpleegkundigen. Ik heb daar ook de nacht doorgebracht. Het was een goede beslissing. Ik kan het alleen maar aanbevelen.Ook dank aan het hele team hier.
Susan Pronails
Susan Pronails
18:34 31 Mar 24
Ongeveer een maand geleden opereerde Dr. Viktor Zsolt Kövàri mijn 74-jarige vader om de stenose van het wervelkanaal te verwijden.We zijn zeer tevreden met het resultaat, het is goed om te zien dat papa weer stabiel loopt en ook zijn andere gerelateerde problemen verbeteren geleidelijk.Apu had positieve ervaringen tijdens de onderzoeken vóór de operatie en tijdens de periode van zijn verzorging.We zijn ook de dokter en de bijdragende collega's dankbaar. Met dank aan de familie Labancz, Szigetszentmiklós.
M Zsuzsi
M Zsuzsi
09:43 26 Jan 24
Mijn benen naakt spreiden voor een vreemde is iets verschrikkelijks. Als ik geen bedrijfsverzekering zou hebben, zou ik waarschijnlijk een van die mensen zijn die alleen naar de dokter gaat als er iets aan de hand is. Het was geen probleem, maar mijn leeftijd en de 'gratis' - snelle kans bovendien in zo'n prachtige omgeving - moedigden mij aan om mijn remmingen te overwinnen en naar Medicover te gaan voor vertoningen.Begin vorig jaar heb ik mijn eerste kankeronderzoek gehad en de gynaecoloog ontdekte een kleine vleesboom. Hij zei dat het alleen bij jaarlijkse controles moet worden gecontroleerd om er zeker van te zijn dat het niet te groot wordt. In de zomer ontdekte ik ook iets waarvoor een operatie nodig was, dus ging ik ook naar andere gynaecologen (bij Medicover). Onlangs bezocht ik een van de ‘operatiekamerartsen’ over de poliep en de jaarlijkse screening. In de meeste gevallen zou de dokter slechts een ‘uitstrijkje’ hebben gemaakt en mij vervolgens op weg hebben gestuurd. Ik vroeg vriendelijk of het echo-onderzoek geen deel uitmaakte van de screening - omdat bij de vorige screening 1 jaar eerder een andere arts een vleesboom had gevonden. Alleen vanwege dit signaal en mijn verzoek vond het echo-onderzoek plaats en zo vond de arts opnieuw een kleine vleesboom. Gelukkig zijn beide vleesbomen klein.Mijn vriend die een zware beproeving doormaakte, vestigde mijn aandacht op het feit dat bij veel mensen de baarmoeder moest worden verwijderd vanwege vergrote vleesbomen, dus ik moet het heel serieus nemen, ongeacht wat iemand anders (gynaecoloog 3 bij Medicover) zei - dat vleesbomen zijn net een kleine groene erwt die hij op de markt in mijn mandje zou hebben gesprongen... of zoiets.De sfeer bij Medicover is erg prettig en iedere arts en iedere assistent was aardig voor mij. Dit alles draagt ​​ertoe bij dat iedereen zin heeft om naar de dokter te gaan. Zelf ga ik voor meer ‘laag risico’ problemen.Het feit dat ik als patiënt heb moeten ingrijpen tijdens een screeningsonderzoek beschouw ik daarentegen als een zeer ernstig beroepsmisdrijf en nalatigheid. Ik ben ervan overtuigd dat een patiënt met een minder bewuste, meer verlegen persoonlijkheid de arts niet zou durven vragen of hij er zeker van is dat hij zijn werk goed heeft gedaan. In werkelijkheid! Daar spreiden we ons naakt uit voor een vreemde man - we zijn zelfs bijna blij dat we vrij zijn...Helaas heb ik ook vanuit andere vakgebieden (ook op sociale media!) negatieve meningen gehoord/gelezen, dus ik raad iedereen aan zich goed te laten informeren over wie, wat en waar ze contact opnemen.Het was moeilijk om deze mening te beschrijven en te formuleren, maar ik heb ook veel te danken aan degenen die deze feitelijk uiten, dus ik denk dat ik misschien iemand kan helpen.
Eniko Horvath
Eniko Horvath
21:20 28 May 24
Ik heb gebruik gemaakt van verschillende diensten onder de bedrijfsverzekering (specialistische onderzoeken, diagnostiek, fysiotherapiebehandeling, fysiotherapie) en als ik erop terugkijk, kan ik niet zeggen dat dit de beste kliniek van de stad is. Ik kom hier al bijna twee jaar en heb op verschillende gebieden zeer goede artsen ontmoet (bijv. Dr. Dóra Csikós, Dr. Péter Deres, Dr. István Csanádi, Dr. Ildikó Kiss die mij konden helpen, en hun houding ten opzichte van mij verdient ook respect), die de patiënt met de nodige aandacht, geduld en respect behandelen. Helaas was dit niet in alle gevallen het geval. Er was een geval waarin ik niet helemaal tevreden was met de service (de belangrijkste reden hiervoor was klantenbeheer, bijvoorbeeld voorheen in de fysiotherapie) maar ik uitte dit niet altijd, ik vond het niet belangrijk omdat ik de mogelijkheid had om de problemen op te lossen probleem elders. Er is betere zorg in de stad, voor mij waren vooral de voetoperaties en de daaraan verbonden zorg teleurstellend, dus ik zou het behoud van mijn gezondheid in de toekomst niet aan de Medicover Kliniek toevertrouwen. Ik blijf respectvol.
Szabó Katalin
Szabó Katalin
12:06 28 Mar 24
Ik ben nog nooit zo'n ondermaatse service tegengekomen, zowel in de publieke als in de private sector. Ik zal nooit meer in de buurt van Medicover komen, niet dat ik er zelfs maar aan zou denken om me aan te melden voor tests.Voor mijn 81-jarige moeder hebben wij voor de eerste dagen van maart een OCT-onderzoek geboekt. De reservering werd een paar dagen voor het onderzoek zonder reden geannuleerd (het Callcenter kon ons ook niet vertellen waarom), dus vroegen we om een ​​nieuwe afspraak. Je kunt je voor dit onderzoek aanmelden via het Callcenter, achteraf bleek dat mijn moeder maar voor de helft van het onderzoek was ingeboekt, er is dus geen evaluatie, geen bevindingen. Ik heb geprobeerd de tweede helft van de dienst ter plekke te bestellen en te betalen, maar dat lukte niet. Ik heb twee dagen gebeld om te betalen (dit is voor mij onbegrijpelijk bij een particuliere bestelling), voordat ik een vergoedingsverzoek, dat ik onmiddellijk heb afgewezen (op basis van de informatie die ze hebben verstrekt). Ze beloofden 3-5 dagen voor de evaluatie, na de 5e dag was er nog steeds geen resultaat, ik belde, ze zeiden dat ze de betaling niet konden vinden, ze zouden me terugbellen. Ik heb aangegeven dat ik graag een attest zou willen opsturen, maar dit was niet mogelijk en het terugbellen is blijkbaar ook niet gebeurd. Tot nu toe heb ik 6 keer gebeld, ik kon altijd vanuit het niets aan een andere medewerker uitleggen wat mijn probleem was, ik wacht nog steeds op de bevindingen en het volgende telefoontje terug.Dit is gewoon geweldig, ik heb nog nooit in mijn leven zo'n oppervlakkige, ongeorganiseerde en niet eens klantvriendelijke service meegemaakt. De dokter was prima in orde, maar zij was het enige gezonde moment in dit drie en een halve week durende verhaal.
Anita Czapek
Anita Czapek
06:03 24 Dec 23
Nooit_Meer_MedicoverHet enige positieve wat ik kan noemen is het milieu en de infrastructuur. Hij heeft mij bedrogen. Het is alsof je naar het Hilton gaat voor een onderzoek, maar het is slechts schijn: de binnenhuisarchitect, het budget van de eigenaar en de prijzen zijn van een maximale Europese standaard, het werk in de instelling, vooral de stijl van de medewerkers, is onvervalst Balkan. Ik heb nog nooit zo'n chaos ergens gevoeld en er is nog nooit zo neerbuigend tegen mij gesproken, ook al ben ik op een paar plaatsen geweest en ben ik Hongaars.Op een telefonisch consult moet je een maand wachten, ook al heeft de patiënt op basis van de uitslag van het eerdere onderzoek direct behandeling nodig, dit heb ik nog niet meegemaakt. De dokter lachte me ook uit omdat ik bij de drogisterij een preparaat voor mijn klacht had gekocht - "maak geen grapjes, deze zijn niet effectief". Ik kwam een ​​half uur te vroeg, ze belden mij ook eerst binnen, dus ik gaf aan dat ik snel naar de wc zou rennen omdat ik anderhalf uur van het platteland had gereisd, maar als ik daar ook maar een straat verderop woonde, had ik heb het recht om dit te doen, de assistent rolde met zijn ogen en zuchtte, terwijl hij de vergunning afgaf zoals op de kleuterschool "het is prima, ga dan, maar schiet op!" Ik zeg je, er gaan hier problemen ontstaan. Ik had gelijk. De dokter onderbrak me voortdurend, gedroeg zich passief-agressief en deed neerbuigend tegen me. Helaas kan ik vanwege het aantal karakters de hele situatie niet in detail beschrijven, maar je kunt het je wel voorstellen. Ik kon mijn benen niet voor hem spreiden. Ik denk dat iedereen Péter Sziller, een nerd die voor het beroep van gynaecoloog heeft gekozen, moet mijden als ze goed voor zichzelf willen zijn.
Henrietta Jánosi
Henrietta Jánosi
05:17 21 Dec 23
Het is meer dan eens voorgekomen dat ik geen adequate informatie kreeg. Om nog maar te zwijgen van het feit dat ik in mijn tweede trimester zit en bij mijn laatste scan heb besloten dat we nergens meer voor gaan betalen. We gingen voor een echo, wat vooral een consult was. Ondertussen besefte ik dat ik zoveel moest praten om de tijd te doden, omdat de echo met alles 5 minuten duurde. We konden de baby ongeveer 2 minuten zien, de lieve dokter keek niet naar een hartslag (ze schreef het op het papier) en we konden de baby niet goed zien. (Ik heb de hoofdomtrek gemeten en dat is alles.) Ik ben zwanger en loop risico, dus je maakt je natuurlijk de hele tijd zorgen. Het echobeeld dat we kregen kun je beter links laten liggen, omdat een plekje alleen zichtbaar is vanaf de baby, alsof het geen baby is. De enige reden waarom we geen scène maakten, was omdat ze onze afspraak een half uur voor onze aankomst hadden afgezegd en ons snel bij iemand hadden geplaatst die vrij was. (We bezochten het van ver.) Ik weet niet of er een probleem is met het management of dat de gezondheidszorg zo dood is dat particuliere ziekenhuizen de betalende mensen al naaien.Het krijgt maar voor 1 ding sterren en dat is dr. Szikszay Bij hem was alles altijd in orde, hij legde alles uit en onderzocht het goed. Er zouden daar meer mensen zoals hij moeten zijn, en dan zouden mensen tevreden vertrekken.
András Nádai
András Nádai
12:17 17 Oct 23
Loopbandzorg, met onverschillige artsen.Callcenter is nergens anders goed voor dan om een ​​afspraak vragen.Maandenlange wachtlijsten.Kies een andere dienstverlener of ga naar de publieke zorg.En jij, wiens taak het is om onder elke klacht te reageren door "de exacte details naar dezelfde contactpersoon @ blabla te sturen": het is klaar, verspil je kostbare tijd niet
Dóra Hörcsig
Dóra Hörcsig
22:35 07 Aug 23
Geldhongerige bende.Wij zijn hier geweest voor kraamzorg. Ik wou dat we dat niet hadden gedaan. Ik heb nooit dezelfde dokter gehad, ieder had een ander standpunt, de eerste (2) tweeling tijdens de zwangerschap was niet echt geruststellend.Ik had al heel wat symptomen tijdens het 2e trimester, die ik niet zou hebben opgemerkt als ik had opgelet, van nierspasmen tot constant katheteriseren met veel labo's tot zwangerschapsvergiftiging, maar ze zwaaiden naar alles en zeiden "het is normaal voor een tweelingzwangerschap", natuurlijk als er een dokter was die er niets om gaf, raad ik ten zeerste een paar tests aan, die bij hen natuurlijk het goedkoopst zijn, voor 100.000+ bovenop de pakketprijs. Genetische echografie, die in het geval van een tweeling 60.000 kost, werd 20 minuten te laat gebeld, die de dokter ons daarna bracht. Geen van de schedels van de kinderen werd dus onderzocht. Daar kon je best veel afwijkingen aan ontdekken... Maar hij had er geen zin in... voor 60, waarom zou hij.... Soms ging ik weg, en dan kreeg ik een half uur voor mijn afspraak een gebeld door een onbekend nummer. Hij stelde zichzelf niet eens voor, hij zei alleen dat ik niet moest gaan, hij was afgezegd en ze zouden me maandag bellen.Ik belde dinsdag en ze belden me maandag niet, toen scholden ze me uit over wat voor nummer me belde, zij waren het niet en ze kunnen in het systeem zien dat ik een afspraak had, maar ik kwam zeker niet opdagen omhoog. Later bleek dat er 1 dokter was en die net aan het bevallen was.. Maar de informatiestroom is ook 0, net als hun zorg.Een arbeider daar zei ons al dat we er niet aan moesten denken om daarheen te gaan om een ​​tweeling te baren. Aan de ene kant accepteren ze hem nog geen dag voor week 37. Aan de andere kant, als er iets mis is met een van de baby's, zou ik hem meteen naar het staatsziekenhuis brengen, omdat ze alleen basiszorg hebben. uitrusting, en aan de andere kant, als hij geen extra zorg nodig heeft, kan ik beslissen wie van mijn kinderen ik met rust laat... Enz. Nare bende.
Bea Horváth
Bea Horváth
06:18 31 Aug 23
Een beetje laat met mijn mening, maar ik zal het schrijven! Mijn partner heeft in februari vorig jaar een zachte herniaoperatie ondergaan, die werd uitgevoerd door Dr. Csaba Oláh met een laparoscopische operatie. De dokter vertelde mij dat hij zeker twee weken niets kon doen, al vonden wij dat nogal wat, dus mijn partner was thuis, hij heeft bijna twee maanden gerust, daarna is hij een beetje gaan werken, zijn hernia begon om weer pijn te doen zijn we terug gegaan voor onderzoek en ik heb mezelf ook laten onderzoeken omdat ik ook een hernia heb. mijn chirurgisch litteken, het onderzoek was HUF 25.000,- per persoon, bovendien was de dokter niet erg aardig, samen met zijn assistent, hij zei over mijn probleem dat er een echo moest worden gemaakt, wat + HUF 28.000 zou zijn geweest, hij vertelde mijn partner brutaal dat dit helaas gebeurt, bij één op de 1.000 patiënten gebeurde dit met hem, en dat was alles wat hij wist. als we hadden besloten om daar opnieuw te opereren, hadden we natuurlijk dezelfde prijs moeten betalen! dus het is een walgelijke plek, het is eigenlijk alleen maar geldklopperij, verder niets! we hebben natuurlijk een echo gehad bij een aardige dokter op een andere plek en we hebben haar alles verteld, dus ze heeft een redelijk goed oordeel over de plek, uiteraard in negatieve zin. Dus de hernia van mijn partner keerde terug, wat in principe onmogelijk is als zo'n gaas wordt ingebracht, maar het kwam er nog steeds uit, dus hij rustte bijna twee maanden thuis en deed niets, de dokter zei dat het weefsel na twee weken terug zal blijven plakken zodat hij het net niet kan verplaatsen!
gabriella csizmadia
gabriella csizmadia
16:02 30 Apr 24
De hele "ervaring" was schandalig. Ik had een orthopedische afspraak vanwege pijn die al een maand aanhield. Voor 30.000 HUF drukten ze een paar keer op mijn knie en stuurden me naar fysiotherapie met het onderschrift "waarschijnlijk overbelast". Waarschijnlijk niet, maar ik wil specifiek weten wat er met mijn knie aan de hand is, en dan wil ik een oplossing voor dat specifieke probleem. Ik zal waarschijnlijk geen probleem laten behandelen. Ik kreeg het advies om niet in de Turkse positie te zitten (in deze positie was de pijn erg scherp). We gaan dus niet op zoek naar de oorzaak van het probleem, maar doen niet wat pijn doet. Daarnaast heeft de receptie mij na aankomst ook aan de telefoon gevraagd dat het examengeld betaald moest worden. (Bij aankomst regelde ik dit voordat ik naar binnen ging, dus ik kreeg een serienummer.) In de staat waren we gewend aan deze onverschilligheid en dit soort behandeling, maar in een privéziekenhuis, waar dit bezoek zoveel kost, zou ik verwachten om advies te krijgen over mijn probleem.
Anna Fehér
Anna Fehér
18:34 29 May 24
Nooit meer Medicover!Zij zijn professionals in het verwerken van een levenslang trauma tijdens een keizersnede. Dokter Kalamász is bloedspecialist. (Sarcasme.) Niets maakt me bang. Ook niet als de aanstaande moeder aangeeft dat ze alles voelt. Zelfs dan snijdt hij standvastig als een stukje Parijs. Je moet verder gaan. Nog twee wachten op een operatie. Ook de postoperatieve zorg staat onder kritiek. Wij hebben dit ook uitgesproken. We werden gecontacteerd door iemand van de directie die het met ons eens was om een ​​klacht in te dienen. Noch wij, noch de vertegenwoordiger van de patiëntenrechten hebben gereageerd op onze schriftelijke klacht van 30 dagen geleden. We kregen niet eens een automatisch antwoord dat het was ontvangen, enz. Dit is Medicover. Een goede tip voor anderen: spaar wat meer en ga ergens anders bevallen. Ik zou hieraan willen toevoegen dat 800.000 HUF veel geld is voor iets dat je overal gratis kunt krijgen. Maar het is ook mogelijk dat ze ook in openbare ziekenhuizen meer aandacht zouden hebben besteed.Nieuwe info: Ze hebben vandaag op de klachten gereageerd. Ze hebben tegen elk woord gelogen. Omringd door een flauw masker waarin ze ons bedankten voor het vertrouwen. Nou, dat was een vergissing. Ik zou het niet moeten hebben. Ik wens maar één ding: nooit meer mag iemand meemaken wat wij hebben gedaan!
Dominik Gulácsy
Dominik Gulácsy
16:35 22 Apr 24
14 órával a lefoglalt időpont előtt lemondták a vizsgálatot csak ezért mert aki a Medicover saját foglalási rendszerébe rögzítette az azt se tudja mennyi idő egy adott vizsgálat amire időpontot foglal. Persze, ha beteg mondja le két napon belül akkor 20 000 Ft-ra szankcionálják. Ha ők csinálják akkor semmi nem történt. és ezt már kétszer is megtették. Ezt az eleve hibás foglalást egy közel 30 perces telefon beszélgetés alatt sikerült összehozni egyébként. 2024-ben kizárólagos telefonos időpontfoglalás, felháborító.
Dániel Dabosi
Dániel Dabosi
06:52 20 Mar 24
Ik had om 7 uur een afspraak. De orthopedisch arts (dr. Tibor Bárdi) verscheen niet op de kliniek. Na 07.10 uur kwam er een telefoontje van de receptie dat de dokter in de file stond en dus niet op de afspraak kon komen. Ze adviseerden dat ze een andere dokter zouden zoeken die naar hem zou kunnen kijken. Een paar minuten later zeiden ze dat de volgende afspraak om 12.30 uur was. Ik heb dit geweigerd omdat ik moet werken en heb om terugbetaling gevraagd. Vervolgens zei een man bij de receptie met een bril dat de collega meteen zou komen en dat het bedrag zou worden teruggestort. Ik ging zitten en na bijna 20 minuten wachten, gaf dezelfde receptioniste die daar was toen ik aankwam het bedrag terug. Ik was niet onbeleefd, maar geen "sorry voor het ongemak" of "tot ziens".
kinotori
kinotori
21:27 21 Mar 24
Ik ben nog nooit in mijn leven zo vernederd geweest. Ik kwam na een uur vertraging op mijn afspraak, daarna keken ze stom, zeiden toen dat ze niets met me konden doen, maar ik moest natuurlijk het bedrag van het onderzoek vooraf betalen, wat, laten we eerlijk zijn, is veel in de particuliere zorg. 32.000,- Maar voor wie wat. Toen, bijna vanaf het moment dat ik werd geboren, werd hij gevraagd voor al mijn labs (waarvan ik niet eens wist dat ze nodig waren), aangezien ik daarheen ging met de wetenschap dat hij een lab ging doen, toen ik hem dat vertelde hij had er geen, hij begon me uit te schelden en boos te worden. Uiteindelijk keek hij met veel moeite naar de machine, hij zei iets wat voor mij nutteloos was, ik was er al 2 uur. Vervolgens maakte hij een opmerking over mijn gewicht waarvan hij dacht dat het een grap was, die ik niet kon slikken. (De dame was ook niet bepaald een riet). Toen we klaar waren, zei hij dat ik nu alleen nog maar zwanger wil worden. Ik verzekerde haar dat ik niet van kinderen hou, dat ik niet zwanger wil zijn, en toen snauwde ze me op de meest ondeugende toon toe: 'Als je dat eerder had gezegd, hadden we een uur kunnen besparen!'Kijk, niet iedereen is moeder. Maar iedereen verdient het om voor zijn gezondheid te zorgen en van zijn problemen af ​​te komen, maar hier is er alleen maar minachting voor goed geld.
13 Schwiiz
13 Schwiiz
08:58 09 Sep 23
09.08.2023 - Onvervulde CT-scan voor een flinke prijs Volgens hen gaat het CT-apparaat minstens één keer per maand kapot, dus ze zijn op de hoogte van het reguliere probleem. Het is duidelijk dat er veel concurrentie is in de particuliere sector, maar misschien zou het geen slechte zaak zijn als er een soort ‘samenwerkingsovereenkomst’ zou worden gesloten met andere dienstverleners en de patiënten die daar wachten – die vaak van ver komen en verliezen. hun baan hierdoor - werden naar een andere plaats gestuurd. Dit is ca. Een examen van 20 minuten verdeeld over 2 of 3 locaties zou het verkeer van de andere instelling niet significant verstoren.Communicatie - "Beste / gerespecteerde patiënten! Helaas is het CT-apparaat kapot gegaan, bedankt voor uw geduld tot nu toe, maak een nieuwe afspraak bij de receptie of geef uw verzoek om terugbetaling van het betaalde bedrag aan. Bedankt voor uw bezoek aan onze instelling." - droom, in plaats van realiteit "Vandaag is er geen examen, ga naar huis". Hoe zeg je dat het liefst?? Het negeren van de betalende patiënt, de verveling en de volledige incompetentie van het personeel, de neerbuigende manier van doen is onaanvaardbaar.HUF 67 + HUF 3 + HUF 2,5 parkeren + HUF 7 brandstof voor niets. Nooit meer Medicover, ik raad iedereen af ​​die denkt dat ze service krijgen voor hun geld.
Dér R.
Dér R.
13:00 11 Sep 23
MedicoverPrivéziekenhuis op Wish.Kortom, Medicover is een westers ogend openbaar ziekenhuis in Tiszanekersd-Alsó, opererend met westerse prijzen, die al dertig jaar in de vergetelheid zijn geraakt, met medewerkers die daar tegen hun wil worden vastgehouden – op basis van onze ervaring.Wij maken nooit gebruik van diensten via Medicover!De reden is dat de CT-scan 20 minuten voor aanvang werd afgelast omdat de machine kapot ging en de monteurs moesten worden gebeld. Zoals ze zeiden, gebeurt het elke maand, nu en vandaag, meer precies zoals de assistent zei:"Iedereen kan naar huis, er zal zeker geen onderzoek plaatsvinden vandaag, de CT-scan is kapot!"Het contrastmateriaal zat op dat moment al in het lichaam, waardoor het 48 uur lang niet mogelijk was om er nog een te drinken.---Ik kon er niet in detail op ingaan vanwege de tekenlimiet van Google, maar ik zal het hier als afbeeldingen bijvoegen.We hebben daar een schriftelijke klacht ingediend, ik heb alles naar het officiële e-mailadres gestuurd en in plaats van een antwoord hebben ze alleen op deze evaluatie gereageerd.
Next Reviews

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️