Jungceylon Plastic Surgery Phuket

Jungceylon Plastic Surgery Phuket Kliniek Phuket 1

Jungceylon Plastic Surgery Phuket is gespecialiseerd in cosmetische chirurgie en haarvervanging. Deze gecertificeerde kliniek is opgericht in 1986 en bevindt zich in Phuket, Thailand. Bekijk klantbeoordelingen, voor/na foto’s en krijg prijzen voor chirurgie in het buitenland. Vul het formulier in voor een gratis pre-diagnose. Snel antwoord.

Jungceylon Plastic Surgery Phuket, Phuket, Thailand

Jungceylon Plastic Surgery Phuket biedt een breed scala aan esthetische procedures en reconstructieve chirurgie. Gezichtsliften, oogliften, borstliften, borstvergroting, liposuctie en haartransplantaties zijn allemaal beschikbaar in deze kliniek.

De kliniek biedt ook minimaal invasieve esthetische behandelingen, waaronder gezichtsimplantaten, huidvullers, Botox-injecties, collageen- en vetvullers. Het team van de kliniek zet zich in voor het leveren van hoogwaardige, uitgebreide en persoonlijke zorg aan alle patiënten met cosmetische en esthetische chirurgie.

Elke patiënt wordt met warmte, zorg en respect behandeld. De kliniek streeft ernaar dat elke patiënt een comfortabele, veilige en gelukkige ervaring heeft met cosmetische chirurgie. Patiënten worden individueel beoordeeld om het best mogelijke resultaat voor hun behoeften te garanderen. Het team zorgt er altijd voor dat patiënten snel en soepel herstellen.

De kliniek beschikt over chirurgische en medische apparatuur van de hoogste kwaliteit en zorgt ervoor dat alles volledig schoongemaakt en goed voorbereid is. Patiënten in de Jungceylon Kliniek voor Plastische Chirurgie worden begeleid vanaf de eerste consultatiedag tot aan hun postoperatieve zorg.

Het team legt chirurgische procedures en de risico’s van mogelijke complicaties in detail uit en bespreekt de beperkingen en verwachtingen van de patiënt. Er wordt ook gezorgd voor een zorgvuldige follow-up om de vooruitgang van de patiënt te controleren en te bevestigen dat de resultaten aan de verwachtingen voldoen.


Specialiteit van de kliniek :

Esthetische Chirurgie
Wenkbrauwlift
Cervico-faciale lift
Halslift
Neusimplantaten
Otoplastie
Gezichtsimplantaat
Gezicht feminisatie
Genioplastiek
Holle wangen – Bichectomie
Lipvergroting
Borstvergroting
Borstlift
Borstverkleining
Gynaecomastie
Liposuctie
Buikwandcorrectie
Brachioplastiek
Dijbeenlift

Haarimplantaat
Haartransplantatie

Jungceylon Plastic Surgery Phuket biedt u :

Gratis Wi-Fi
Toeristische gids
Parkeerplaats


Stad: Phuket – Land: Thailand – Opgericht in 1986
Accreditatie: Geen informatie – Gesproken taal/talen: Engels, Thai

Wijzigen / Claimen / Een fout melden?

‍👩‍⚕ EEN OFFERTE AANVRAGEN ➡️